''Kina ima rješenje za putovanja u doba korone: Ljude se ne čipira, već kodira, a to bi mogao biti i zbogom ljudskim pravima ''
Page 1 of 1
''Kina ima rješenje za putovanja u doba korone: Ljude se ne čipira, već kodira, a to bi mogao biti i zbogom ljudskim pravima ''
Kina ima rješenje za putovanja u doba korone: Ljude se ne čipira, već kodira, a to bi mogao biti i zbogom ljudskim pravima
Puno vas ovdje me doživljava budalom. Ne zamjeram vam. Tko bi me uopće shvatio ozbiljno?...Ja ne pripadam vama niti ću ikad. Ali, svijet u kojem ćete sutra živjeti, i vaša djeca, a vjerojatno i unuci, vi ste to odlučili...
Puno vas ovdje me doživljava budalom. Ne zamjeram vam. Tko bi me uopće shvatio ozbiljno?...Ja ne pripadam vama niti ću ikad. Ali, svijet u kojem ćete sutra živjeti, i vaša djeca, a vjerojatno i unuci, vi ste to odlučili...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Kina ima rješenje za putovanja u doba korone: Ljude se ne čipira, već kodira, a to bi mogao biti i zbogom ljudskim pravima ''
I to morate znati, Vi ste odlučili...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Kina ima rješenje za putovanja u doba korone: Ljude se ne čipira, već kodira, a to bi mogao biti i zbogom ljudskim pravima ''
Ne znam zašto to uzimaš srcu ?red wolf wrote:Kina ima rješenje za putovanja u doba korone: Ljude se ne čipira, već kodira, a to bi mogao biti i zbogom ljudskim pravima
I za mene isto mislite da sam budaletina,a na kraju samo treba premotati unatrag i pogledati tko je što pisao.
A što se ove teme tiče,već sam ranije pisao o blagodatima takvih inovativno tehnoloških rješenja.to bi pomoglo u pronalaženju nestale djece,bolji nadzor kriminalnih i terorističkih aktivnosti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ovo nece proc u europi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Misliš ?debotoijusto wrote:ovo nece proc u europi
Možda ne u skorije vrijeme,ali postupno,kad se pokažu sve blagodati i prednosti toga,ljudi će sami pohrlit da bi bili u trendu,u korak s vremenom.
2015-07-23
red wolf wrote:Kina ima rješenje za putovanja u doba korone: Ljude se ne čipira, već kodira, a to bi mogao biti i zbogom ljudskim pravima
dijagram-
2015-08-09
jebeš ga. Ja podržavam sve te pizdarije. I čipove i kodove i što več izmisle.
To je praktično ....do neba.
Nema dokumenata koje možeš izgubit, nema nestalih osoba...
Super stvar.
To je praktično ....do neba.
Nema dokumenata koje možeš izgubit, nema nestalih osoba...
Super stvar.
2015-07-23
Stvarno?...U Europi se ljudi već dobrovoljno čipiraju.debotoijusto wrote:ovo nece proc u europi
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Frederick William Engdahl: 'Rusija i Kina su bliže nego ikad i to bi mogao biti spas za čitav svijet'
» Brat Erdogan ukida EU konvenciju o ljudskim pravima...
» Milosevic:Za drustvo je vazno da se Srbin brine o ljudskim pravima
» London: Izuzet ćemo svoje vojnike iz Europske konvencije o ljudskim pravima
» Industrija sexa u doba korone
» Brat Erdogan ukida EU konvenciju o ljudskim pravima...
» Milosevic:Za drustvo je vazno da se Srbin brine o ljudskim pravima
» London: Izuzet ćemo svoje vojnike iz Europske konvencije o ljudskim pravima
» Industrija sexa u doba korone
Page 1 of 1