ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić

Go down

U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić Empty U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić

Post by debotoijusto 22/11/2020, 19:05

U ZAGREBU u 19 sati počinje glavna premijera "Kumeka", filma Darija Juričana o gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću.
Na premijeru je došao i sam Bandić.

Na premijeru filma je došao niz političara - od Nikole Grmoje iz Mosta preko Tomislava Tomaševića do Rade Borić iz platforme Možemo.

Zanimljivo je da je na premijeru došla i pjevačica Severina.

U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić 33e50da0-a3d6-44d1-bb39-ca2d0aec0a34

https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-zagrebu-premijera-juricanova-kumeka-stigao-bandic/2232635.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić Empty Re: U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić

Post by debotoijusto 22/11/2020, 19:06

mrezno strujanje  :tu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić Empty Re: U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić

Post by debotoijusto 22/11/2020, 19:15

"Čestitam na uratku, red je doći kad te netko pozove. Morat ću ga razočarati večeras jer neću moći pogledati cijeli film. Mogao je napraviti i manji uradak. Da sam ja redatelj, bio bi triput bolji", rekao je Bandić.
"Danas ja imam poseban dan. Hvala vam lijepo", rekao je Bandić, kojeg je Juričan pitao zar neće pogledati film.
Potom se Bandić okrenuo i otišao.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by sitting_bull 23/11/2020, 13:28

U Zagrebu premijera Juričanova "Kumeka", stigao Bandić Afb8c5f93c0ea312183a
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 13:33

....veli jurica pavicic da je film ni'š posebno... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 23/11/2020, 15:05

vuksadinare wrote:....veli jurica pavicic da je film ni'š posebno... :)

Juričan je bezvevnjak.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2020, 15:06

moje pljuno pare za ovo sranje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 15:07

Hektorović wrote:

Juričan je bezvevnjak.
potrošio se..nema vise sto smisliti...sto ne nađe neku drugu zrtvu i inspiraciju...dosadio je sa bandicem ko babić sa hrgovićem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 23/11/2020, 15:48

Hektorović wrote:

Juričan je bezvevnjak.

a Bandic neprepoznat heroj
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by debotoijusto 23/11/2020, 15:54

Hektorović wrote:

Juričan je bezvevnjak.
tvrdoglavo uporan sto nije losa osobina ako smisleno , bezveznjaci su gradjani zagreba
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 15:57

debotoijusto wrote:
Hektorović wrote:

Juričan je bezvevnjak.
tvrdoglavo uporan sto nije losa osobina ako smisleno , bezveznjaci su gradjani zagreba
ma dosadan covjek..velim ko i babić koji je opterecen hrgovicem...daj nek nađe novi izazov...kao da ima štoholmski sindrom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by sitting_bull 24/11/2020, 10:34

za bandića se može reći: dead man walking!

on je politički gotov i samo ga deal sa anemičnim šalabajzerom drži na slobodi.

kako anemičar sigurno neće ostati u hrvatskoj, nego se planira udomiti negdje u administraciji eu-a, a kriza sve rastače pa će rastočiti i ovu nesposobnu i korumpiranu ekipu na vlasti, kad nezadovoljstvo građana dosegne kritičnu masu i kad se nezadovoljstvo prevali na ulice svi politički fire-wallovi koji sada štite bandića i njemu slične će puknuti, a onda slijede čaušesku rules.

i anemičar i bandić se mogu samo nadati da tada neće biti u hrvatskoj.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by abraham 24/11/2020, 14:16

Koliko ja shvacham ovaj Jurichan je neki performer. Gledao sam ga u izbornoj kampanji i nije me nichim impresionirao. Severina kazhe za Bandicha da ga se nitko neche sjechati???? Po chemu ce se nju sjechati. Po chupavoj pizdi???? Mozda napravi patent na dido koji se probiaj kroz sve vrsta dlaka. Muahahahahahahaa Da skoro zaboravih. Bandich je univerzalni rvat. Stara komunjara , profa ONO i DSZ i muljator samo takovi. Pragmatichan i nesimpatichan. Tipichni rvatina. Mogao je biti u svakoj od vodechih stranki. Chak i u SDS-u... Kila mozga

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics