Kina proterala hiljade indijskih vojnika bez ispaljenog metka - imaju novo oružje?
Page 1 of 1
Kina proterala hiljade indijskih vojnika bez ispaljenog metka - imaju novo oružje?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=11&dd=17&nav_category=78&nav_id=1765702
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Kina proterala hiljade indijskih vojnika bez ispaljenog metka - imaju novo oružje?
A koristi se već dugo vremena samo je siva zona dal se smije il ne smije baš tako otvoreno koristiti. Imaju ga i Rusi i Ameri...čak i Japanci.
Guest- Guest
Re: Kina proterala hiljade indijskih vojnika bez ispaljenog metka - imaju novo oružje?
yahhh...mene vise brine uporaba takvih satelita,u svrhu unistavanja necije poljoprivrede..
Guest- Guest
Japanci su nešto slično koristili na brodovima za izlov kitova kad su ih iz Sea Sheparda naganjali.
Guest- Guest
Hahaha,a meni se galaktički general s 5* ,prije par godina rugao kada sam rekao da ću uskoro biti u primjeni takvo oružije.
Eto toliko o negativnim vanzemaljcima.
Eto toliko o negativnim vanzemaljcima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
i mi isto, zaboravio si na psihotronMaximusDecimusMiridije wrote:A koristi se već dugo vremena samo je siva zona dal se smije il ne smije baš tako otvoreno koristiti. Imaju ga i Rusi i Ameri...čak i Japanci.
Serbinho-3 wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=11&dd=17&nav_category=78&nav_id=1765702
Profesor Jin ispričao je svojim učenicima kako su neprijateljski vojnici počeli da povraćaju 15 minuta nakon što je oružje upotrebljeno.
“Nisu mogli da ustanu, pa su počeli bežati. Tako smo ponovo uspostavili kontrolu nad teritorijom”, objasnio je prof. Jin.
Similar topics
» Trump je Kima zapravo već pobijedio, bez ispaljenog metka
» Hiljade vojnika u akciji u Hrvatskoj i Sloveniji
» Četiri hiljade vojnika NATO-a na vežbama kod ruske granice
» PROCURIO SNIMAK Novi problem za Putina: Na hiljade ruskih vojnika u karantinu nakon što su bili BEZ IJEDNE MASKE na probi parade (VIDEO)
» Novo moćno rusko oružje koje izaziva halucinacije
» Hiljade vojnika u akciji u Hrvatskoj i Sloveniji
» Četiri hiljade vojnika NATO-a na vežbama kod ruske granice
» PROCURIO SNIMAK Novi problem za Putina: Na hiljade ruskih vojnika u karantinu nakon što su bili BEZ IJEDNE MASKE na probi parade (VIDEO)
» Novo moćno rusko oružje koje izaziva halucinacije
Page 1 of 1