gaće padaju pred Kolindom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: gaće padaju pred Kolindom
oš sliku? :DTrinity wrote:Ništ', al' da su fino zategnute...veber wrote:kaj imaš protiv bokserica?Trinity wrote:...a bokserice do koljena...
doduše moje nisu do koljena :P
veber- Posts : 53509
2014-12-30
A do koljena su kad je nizak,onda mu i kita do koljena,a skoro i do zemlje....Trinity wrote:...a bokserice do koljena...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Staro čeljade, zima stigla i dobro dođe za ugrijati ispod.Trinity wrote:...a bokserice do koljena...
Guest- Guest
Ajd u picki materinu, hahahahahahahahaaaaa Papak bio i ostao.
2014-04-14
NAGRADE HHO-a: Čičak objasnio zašto su mu pale hlače – Nemojte mi se smijati
Prosinac 8, 2015
U NACIONALNOJ i sveučilišnoj knjižnici održana je svečana dodjela nagrada Hrvatskog helšinskog odbora povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, a pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.
Nakon dodjele tradicionalno je uslijedilo zajedničko fotografiranje s glavnom gošćom dodjele, predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, a predsjedniku HHO-a Ivanu Zvonimiru Čičku dogodila se nevjerojatna nezgoda. Za vrijeme zajedničkog fotografiranja Čičku su popustile hlače i pale na pod.
Hlače su mu se iznenada spustile do gležnjeva pa je nekoliko trenutaka nesvjestan nezgode pozirao sa spuštenim hlačama. Kad je shvatio što se dogodilo, sagnuo se da ih digne, a Kolinda je sa zanimanjem promatrala što se dogodilo.
Nešto kasnije Čičak je objasnio je što se dogodilo, zašto su mu pale hlače:
“Imam tumor, teško sam bolestan i ne smijem nositi remen. Posljednjih 15 godina imao sam 17 operacija na trbuhu, a uskoro me čekaju nove. Zbog teško zdravstvenog stanja već osam mjeseci živim na moru i moji bližnji savjetuju me da se klonim posla, ali ne mogu si pomoći jer sam navikao biti u pokretu”, kazao je Ivan Zvonimir Čičak, dodajući kako nije lijepo smijati se bolesnome čovjeku.
U sjeni tog šaljivog događaja ostala je informacija da je HHO Međunarodnog dana ljudskih prava dodijelio nagrade osobama koje su zaslužne za promicanje ljudskih prava i sloboda.
Nagrada “Miko Tripalo”, koja se dodjeljuje dužnosnicima i političarima za doprinos u zaštiti i promicanju ljudskih prava koji nadilazi profesionalne obveze i uobičajene standarde, ove je godine pripala dosadašnjem predsjedniku Hrvatskog sabora Josipu Leki.
Urednicima emisije “Pomorska večer” Hrvatskog radija dodjeljena je nagrada “Joško Kulušić” uz obrazloženje da je riječ o emisiji koja traje već 64 godine, a svojim konceptom i dalje djeluje ne samo kao informativna emisija, nego i kao spona između hrvatskih pomoraca i njihovih obitelji i domovine.
Nagradu “Sulejman Mašović-Jovan Nikolić-Luka Vincetić” za doprinos u promicanju međureligijskog dijaloga, ekumenizma i vjerske tolerancije u Hrvatskoj dobio je otac Antun Cvek, poznati “isusovac na biciklu”, utemeljitelj udruge “Kap dobrote” koji je sa skupinom dragovoljaca pružao ruku podrške najpotrebitijima – bolesnima, napuštenima i gladnima.
Predsjednica Republike dodijelila je HHO-u povelju Republike Hrvatske, a predsjednika HHO-a Ivana Zvonimira Čička odlikovala Redom Stjepana Radića.
Prosinac 8, 2015
U NACIONALNOJ i sveučilišnoj knjižnici održana je svečana dodjela nagrada Hrvatskog helšinskog odbora povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, a pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.
Nakon dodjele tradicionalno je uslijedilo zajedničko fotografiranje s glavnom gošćom dodjele, predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, a predsjedniku HHO-a Ivanu Zvonimiru Čičku dogodila se nevjerojatna nezgoda. Za vrijeme zajedničkog fotografiranja Čičku su popustile hlače i pale na pod.
Hlače su mu se iznenada spustile do gležnjeva pa je nekoliko trenutaka nesvjestan nezgode pozirao sa spuštenim hlačama. Kad je shvatio što se dogodilo, sagnuo se da ih digne, a Kolinda je sa zanimanjem promatrala što se dogodilo.
Nešto kasnije Čičak je objasnio je što se dogodilo, zašto su mu pale hlače:
“Imam tumor, teško sam bolestan i ne smijem nositi remen. Posljednjih 15 godina imao sam 17 operacija na trbuhu, a uskoro me čekaju nove. Zbog teško zdravstvenog stanja već osam mjeseci živim na moru i moji bližnji savjetuju me da se klonim posla, ali ne mogu si pomoći jer sam navikao biti u pokretu”, kazao je Ivan Zvonimir Čičak, dodajući kako nije lijepo smijati se bolesnome čovjeku.
Nagrade HHO-a
U sjeni tog šaljivog događaja ostala je informacija da je HHO Međunarodnog dana ljudskih prava dodijelio nagrade osobama koje su zaslužne za promicanje ljudskih prava i sloboda.
Nagrada “Miko Tripalo”, koja se dodjeljuje dužnosnicima i političarima za doprinos u zaštiti i promicanju ljudskih prava koji nadilazi profesionalne obveze i uobičajene standarde, ove je godine pripala dosadašnjem predsjedniku Hrvatskog sabora Josipu Leki.
Urednicima emisije “Pomorska večer” Hrvatskog radija dodjeljena je nagrada “Joško Kulušić” uz obrazloženje da je riječ o emisiji koja traje već 64 godine, a svojim konceptom i dalje djeluje ne samo kao informativna emisija, nego i kao spona između hrvatskih pomoraca i njihovih obitelji i domovine.
Nagradu “Sulejman Mašović-Jovan Nikolić-Luka Vincetić” za doprinos u promicanju međureligijskog dijaloga, ekumenizma i vjerske tolerancije u Hrvatskoj dobio je otac Antun Cvek, poznati “isusovac na biciklu”, utemeljitelj udruge “Kap dobrote” koji je sa skupinom dragovoljaca pružao ruku podrške najpotrebitijima – bolesnima, napuštenima i gladnima.
Predsjednica Republike dodijelila je HHO-u povelju Republike Hrvatske, a predsjednika HHO-a Ivana Zvonimira Čička odlikovala Redom Stjepana Radića.
Guest- Guest
Da, HHO je u likovima "gacana" i brata od oca male sta jase kamile, izbrojao tisuce mrtvih nakon "Oluja"-e. Cak su se i cinovnici u haskom sudu slatko nasmijali toj njihovoj maloj psini. Bio je to "gacan"-ov nacin osvete Tudjmanu za totalnu politicku marginalizaciju a Puhovski, je , jelte Puhovski. Poslije je "gacan" spusti durbin i ego i shvatio koliki su mu dosezi i postao koliko-toliko normalan. Bez hlaca ali normalniji. Muhahahahahahahaaa
2014-04-14
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Rjesenje mozak od tri marke.
2014-04-14
Covjek zna kako sa ženama . Jednostavno skineš joj gaće . Ili sebi.
Sora wrote:Covjek zna kako sa ženama . Jednostavno skineš joj gaće . Ili sebi.
to kod vas tako ide ubosni?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ne kod vas koji pisete za dnevno.rs ...bljuuuuuuv
Ionak ne znas sa ženama pa ti se hebe kako to ide ... A za instrukcije se obrati kad mi bude jos 40 vise ..mozda uspijem se prisiliti . Ok?marcellus wrote:Sora wrote:Covjek zna kako sa ženama . Jednostavno skineš joj gaće . Ili sebi.
to kod vas tako ide ubosni?
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ranije je znao tregere nositi, kako ih je zaboravio danas baš.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Cudno
2014-04-14
Mislim, jedino je on ispao glup.
2014-04-14
Nešto je srao drug Čačak pa smo namestili tempovani kaiš, sledeći put će mu padne glava.
i ti si zena?Sora wrote:Covjek zna kako sa ženama . Jednostavno skineš joj gaće . Ili sebi.
2014-12-30
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA
» Pepić: Zvanični Zagreb skida gače pred Sarajevom
» Njemački ministar pred Kolindom oprao Hrvatsku, svi su se pravili da ga ne čuju
» Indijci napunili gace
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Pepić: Zvanični Zagreb skida gače pred Sarajevom
» Njemački ministar pred Kolindom oprao Hrvatsku, svi su se pravili da ga ne čuju
» Indijci napunili gace
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
Page 2 of 3