Ej
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Ej
Napusite se svi kurca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Ej
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Navijač Juventusa, ništa čudno...Brat Brale wrote:daj nek na'rani vise ovo nekog bolesnika sa tim kurcem. samo mu je on u ustima...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Navijač Juventusa, ništa čudno...Brat Brale wrote:daj nek na'rani vise ovo nekog bolesnika sa tim kurcem. samo mu je on u ustima...
Guest- Guest
Niche prvo si baku slao da u sarmi sverca drogu sad ovo...strasno
https://www.vecernji.hr/lifestyle/moj-suprug-pusi-toliko-trave-da-nam-to-unistava-brak-i-seksualni-zivot-1445804
https://www.vecernji.hr/lifestyle/moj-suprug-pusi-toliko-trave-da-nam-to-unistava-brak-i-seksualni-zivot-1445804
Guest- Guest
Nesto se nesicam da su Versace il Valentino il Dolce i Gabbana navijaci Stare Gospodjefridrih_niche wrote:Navijač Juventusa, ništa čudno...Brat Brale wrote:daj nek na'rani vise ovo nekog bolesnika sa tim kurcem. samo mu je on u ustima...
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1