Prava cijena pupavčeve potpore vladi
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prava cijena pupavčeve potpore vladi
Neće se to nikad riješiti demokratskim sredstvima i metodama.jastreb wrote:I onda se smijete mojoj tvrdnji o hrvatskom udbo kartelu.
Vama mora biti jasno da je od početka 70-tih,kada je hrvatski udbo kartel nadvladao onaj srpsko-crnogorski,započela era vladavine toga kartela koja traje i dan danas.
Također vam mora biti jasno da je rat u Hrvatskoj imao i karakter borbe za vlast toga kartela,a na čijoj su strani bili i mnogi istaknuti ljudi iz RSK(političari,kriminalci,oficiri,obavještajci...).
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Prava cijena pupavčeve potpore vladi
Miha trenutno samo i jedino jebe milu majku kinezima... Domaći žohari ga ne zanimaju... Pogotovo ovi sdssovci lhotke i hdzovci pirateSovak wrote:abraham wrote:Na stranu zajebancija, koliko su srbi dobili nadzornih odbora??? Ono corona, trt mrt idemo mi podijeliti. Jesu li sada Srbi dobili Yanaf, mislim bio bi red i strojchek za brojanje love, pride..... Dok je ovaca bit che i runa.... Dok je kila mozga i dalje u laganom padu......
To kolega Miha zna bolje ... u svakom slučaju uvaljeni su u hrpu novaca i valjaju se u njemu kak prasci u blatu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Stiže Henry, robot za druženje i seks. Cijena? Prava sitnica: 92 tisuće kuna!
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» skup potpore haseu
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» skup potpore haseu
Page 4 of 4