Ekološka bomba u Longijevom susjedstvu
Page 1 of 1
Ekološka bomba u Longijevom susjedstvu
Prosvjed u Vranjicu u organizaciji GI 'Mjesto koje hoće živjeti 2020' wrote:http://www.kastela.org/novosti/aktualnosti/50092-foto-video-prosvjed-u-vranjicu-u-organizaciji-gi-mjesto-koje-hoce-zivjeti-2020
Šta je ovo Longi,sjebat će vam turizam u Kaštelima.
Dobro sam ja rekao prije koji mjesec,ti si u blizini Fukušime i Černobila.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Ekološka bomba u Longijevom susjedstvu
Pročitao sam. Podržavam ih.
Ne živim ti ja tu di je to nego prema Trogiru. To ti je Split u osnovi a ne Kaštela.
Ne živim ti ja tu di je to nego prema Trogiru. To ti je Split u osnovi a ne Kaštela.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oće da im sad još povrh svega uvale i naftni terminal tamo.
2014-04-11
Da,ali dovoljno je samo jedan incident da cijeli kaštelanski zaljev ode u kurac.RayMabus wrote:Pročitao sam. Podržavam ih.
Sad kad budu tankeri svakodnevno istovarali teret,zamisli da samo na jednom nešto pođe po zlu.
Jadni Vranjičani.S jedne strane cementara,pa isto neki spremnici s one strane prema Solinu, onda sjeverna luka,pa niti Brodosplit nije tako daleko a da ne spominjem onaj Černobil od Salonita.
Zašto Galaktička Federacija ne učini nešto po tom pitanju-Industrija će vam sjebat turizam.
2015-07-23
šta fali naftnom temrinalu. Ako se izgradi po najvišim standardima ne znači da će okolo prskati nafta po plaži i moru
Onda ga napravi sebi na Bačvicama. Ima i tamo želježnička pruga da mogu vagon cisterne transportirat naftu prema Rijeci i Zagrebu.AssadNaPodmornici wrote:šta fali naftnom temrinalu. Ako se izgradi po najvišim standardima ne znači da će okolo prskati nafta po plaži i moru
2014-04-11
Čekaj malo,jeli se vi želite bazirati na turizam ili ?AssadNaPodmornici wrote:šta fali naftnom temrinalu. Ako se izgradi po najvišim standardima ne znači da će okolo prskati nafta po plaži i moru
Ako mislite razvijat turizam,koji će vam kurac ta industrijska rugla.
Sam Vranjic je lijepo mjesto,ali gdje god da se okreneš,kao da gledaš u Černobil.
Potrovat će te jadne ljude sumporom,koksom i drugom prašinom.
2015-07-23
RayMabus wrote:Onda ga napravi sebi na Bačvicama. Ima i tamo želježnička pruga da mogu vagon cisterne transportirat naftu prema Rijeci i Zagrebu.AssadNaPodmornici wrote:šta fali naftnom temrinalu. Ako se izgradi po najvišim standardima ne znači da će okolo prskati nafta po plaži i moru
2015-07-23
a biljke i životinje u moruסמאל wrote:Čekaj malo,jeli se vi želite bazirati na turizam ili ?AssadNaPodmornici wrote:šta fali naftnom temrinalu. Ako se izgradi po najvišim standardima ne znači da će okolo prskati nafta po plaži i moru
Sam Vranjic je lijepo mjesto,ali gdje god da se okreneš,kao da gledaš u Černobil.
2014-04-16
Da,vidiš,to sam zaboravio a to je još najvažnije.mortal wrote:a biljke i životinje u moruסמאל wrote:Čekaj malo,jeli se vi želite bazirati na turizam ili ?AssadNaPodmornici wrote:šta fali naftnom temrinalu. Ako se izgradi po najvišim standardima ne znači da će okolo prskati nafta po plaži i moru
Ma kad sam se zabrinuo za zdravlje našeg galaktičkog generala s 5*.
2015-07-23
U posljednje vrijeme cudne se stvari događaju u toj okolini. Trogir,Kastela...
Onaj prorok sa karijolom i kacigom na glavi je svojim zlokobnim pretskazanjem najavio apokalipsu u tom inace mirnom kraju.
Sto je magnet za sve te neciste sile koje se zadnjih mjeseci okomljuju na Kaštelštinu i Trogirštinu.
Onaj prorok sa karijolom i kacigom na glavi je svojim zlokobnim pretskazanjem najavio apokalipsu u tom inace mirnom kraju.
Sto je magnet za sve te neciste sile koje se zadnjih mjeseci okomljuju na Kaštelštinu i Trogirštinu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Aj' pogodi,imaš 3x pravo pogađat.jastreb wrote:U posljednje vrijeme cudne se stvari događaju u toj okolini. Trogir,Kastela...
Last edited by סמאל on 15/11/2020, 19:37; edited 1 time in total
2015-07-23
סמאל wrote:
Ma šta će sjebat. Kašteli su jedno od rijetkih mjesta u RH gdje prvi red do mora smanjuje vrijednost nekretnine.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:סמאל wrote:
Ma šta će sjebat. Kašteli su jedno od rijetkih mjesta u RH gdje prvi red do mora smanjuje vrijednost nekretnine.
Pa dobro,od Gomilice do Resnika i nije baš tako strašno.
Ali cijeli taj potez od Solina pa do Gomilice,idealan je za snimanje postapokaliptični i sličnih filmova.
Još su sv.Kajo i Sućurac najodvratniji.
Sam Vranjic kao mjesto,nije ružan,ali je u centru Černobila.
Nego,negdje sam pročitao da je i u prošlosti,Vranjic bio kao karantena,otok za one oboljele od lepre,tak da i dan danas muku muče.
2015-07-23
ulovio ribar u kaštelima zlatnu ribicu i veli joj; vratit ću te nazad u more ispuni mi tri želje, a ona njemu; nemoj me vraćat ispunit ću ti ih šesnest...
tamo bi umjesto tuševa na plaži trebala oprema za dekontaminaciju.
ne mogu razumit ljude koji se tamo kupaju... nema govana, ali zato pluta sve ostalo...
Dobar .mutava baštarda wrote:ulovio ribar u kaštelima zlatnu ribicu i veli joj; vratit ću te nazad u more ispuni mi tri želje, a ona njemu; nemoj me vraćat ispunit ću ti ih šesnest...
2015-07-23
Similar topics
» osijek - ekoloska katastrofa
» Zoofilija u susjedstvu
» Meksiko u hrvatskom susjedstvu
» Steaven Seagal u susjedstvu
» Tucker Carlson u našem susjedstvu
» Zoofilija u susjedstvu
» Meksiko u hrvatskom susjedstvu
» Steaven Seagal u susjedstvu
» Tucker Carlson u našem susjedstvu