Ljubasovo poslovanje: Od 15 tvrtki, 7 u blokadi, 8 u predstečajnoj, a porezni dug veći od 73 milijuna kuna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ljubasovo poslovanje: Od 15 tvrtki, 7 u blokadi, 8 u predstečajnoj, a porezni dug veći od 73 milijuna kuna
nevjestin_razbojnik wrote:Matija ljubomoran, umjesto da zaplješće kolegi...nije plaćanje poreza za progresivne i one progresivnih vidika
Matija ljubomoran jer je Ljubas bolje prevario državu od njega.
mrincredible- Posts : 440
2014-04-16
Re: Ljubasovo poslovanje: Od 15 tvrtki, 7 u blokadi, 8 u predstečajnoj, a porezni dug veći od 73 milijuna kuna
Jedva čekam da dođe marcelus.
On unosi živinu u raspravu.
On unosi živinu u raspravu.
crvenkasti-
2014-04-17
A moraš nešto čitat...abraham wrote:index????Kud ce suza.......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:www.index.hr
Evo pravne države,netjak dužan 70 mil.kuna i nikom ništa a,drugi ako ne plate za psa 200 kuna dug naraste na par tisuća kuna i bude istjeran iz svoje kuće.....živi zid sve više opcija...
Dužan je dosta manje od toga, odnosno njegove firme, ali jebiga nije Ljubas Čačić ni Pavić da mu oproste pol milijarde poreza, ni babić da sakrije porezni dug od 6 milijuna pa ga osude na guljenje krumpira
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Evo ga!
Sve je sad nekako ljepše, svijetlije.
Kao da je sunce obasjalo forum.
Sve je sad nekako ljepše, svijetlije.
Kao da je sunce obasjalo forum.
crvenkasti-
2014-04-17
abraham wrote:index????Kud ce suza.......
strašno, strašno, matiju je obuzeo pravednički gnjev jer je ljubas dužan za porez
Matiju za ministra financija, druže premijeru
2014-04-15
Nije problem ostati državi ili nekom naivnom, dobronamjernom dobavljaču dužan, problem je kad se zadužiš kod ovih koji pljačkaju pumpe.
udba wrote:Nije problem ostati državi ili nekom naivnom, dobronamjernom dobavljaču dužan, problem je kad se zadužiš kod ovih koji pljačkaju pumpe.
ovdje svečano izjavljujem da meni ljubas nije dužan ništa, plaća uredno sjeda na račun, a banka i fina na nju.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ni ja nisam ništa dužan ni zagreb holdingu ni policijskoj upravi jer su mi sve globe i kriva parkiranja naplatili unatoč žalbama prisilno. Nisam ništa dužan ni iskon internetu kojem sam se žalio da im neću platit jer mi je brzina interneta bila od 0,1 do 0,4 mbps umjesto ugovorenih deset, jebiga kad taliban iz pećine može uploadat video a ja ga ne mogu pogledat. Al moraš platit, nema labavo. A tek ostat dužan hanžekoviću, nema.
Mamu im ja očitam brojilo i platim struju i sad oni meni nađu neki dug od 280 kn,za šta je dug,nitko nezma,biće uhljebima treba božićnica...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
On nikad nije ni ostajao dužan radnicima, jedino što su se radnici znali probuditi s novim gazdom i novim žigom u radnoj knjižici što bi tek kasnije saznali, ali to je njihov problem. Samo, ne radi se ovdje o 5000 kuna za plaću ili 200 kuna za telefon. Kad pet plaćenika organizira sačekušu s bojevom municijom, druge su cifre u igri.marcellus wrote:udba wrote:Nije problem ostati državi ili nekom naivnom, dobronamjernom dobavljaču dužan, problem je kad se zadužiš kod ovih koji pljačkaju pumpe.
ovdje svečano izjavljujem da meni ljubas nije dužan ništa, plaća uredno sjeda na račun, a banka i fina na nju.
A meni HT naplaćuje telefonske račune po nekom paketu koji nikad nisam uzeo.
Nemoš ništa.
Nemoš ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Jel to našeg vrlog marcellusa gazda?v_vlado wrote:www.index.hr
Evo pravne države,netjak dužan 70 mil.kuna i nikom ništa a,drugi ako ne plate za psa 200 kuna dug naraste na par tisuća kuna i bude istjeran iz svoje kuće.....živi zid sve više opcija...
Je, a i novinari su mu udbaši.udba wrote:Samo kratko, jel on UDB-a il nije?
Guest- Guest
Naravno, a ja sumnjam i da je to uvaženi forumaš Ljubo.provocator wrote:Jel to našeg vrlog marcellusa gazda?v_vlado wrote:www.index.hr
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Piši propalo: Oreškovićev proračun 2,4 milijardi veći od Milanovićevog. Planirano 100 milijuna kuna za novorođenčad
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
Page 2 of 2