TRUMP ako bude predsjednik zabranit će uvoz muslimana u USA. RUssia Today na aparatima
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: TRUMP ako bude predsjednik zabranit će uvoz muslimana u USA. RUssia Today na aparatima
točno,udba wrote:pa nije Trump ni rekao ništa posebno u korist Kršćanstva jer ga on ionako ne poštuje, nego samo želi zabraniti uvoz ljudi koji bi ugrožavali američke slobode i liberalizam.
Trump je zakon. sprda se sa muslimanima, židovima, kršćanima, feministkinjama, lezbama, pederima, ženama, favorizira kapitalizam, slobodu govora, slobodu nošenja oružja, i ima veliku potporu u USA javnosti iako ga ljevičarski mediji nevole
Guest- Guest
Re: TRUMP ako bude predsjednik zabranit će uvoz muslimana u USA. RUssia Today na aparatima
već stoljećima se guraju ista sranja s kojima je prvi počeo (koliko je poznato) Platon pri osmišljavanju idealne države
najidealnija je tako država ona gdje imaš kastu robova koji nemaju svog vlasništva, i služe eliti filozofa koji upravljaju svime i sve posjeduju
pa je prvo kršćansko svećenstvo kopiralo i primjenilo ta sranja u obliku feudalne države, da bi se to poslije izrodilo u komunizam
filozofe ne dira ni malo što takav model ne funkcionira, njima je to uzvišena utopija
pa i dan danas guraju iste gluposti
najidealnija je tako država ona gdje imaš kastu robova koji nemaju svog vlasništva, i služe eliti filozofa koji upravljaju svime i sve posjeduju
pa je prvo kršćansko svećenstvo kopiralo i primjenilo ta sranja u obliku feudalne države, da bi se to poslije izrodilo u komunizam
filozofe ne dira ni malo što takav model ne funkcionira, njima je to uzvišena utopija
pa i dan danas guraju iste gluposti
Guest- Guest
deda wrote:prckov wrote:deda wrote:EmberSpirit wrote:Eto zašto je Amerika jača od Europe i Rusije i Hrvatske.
U Europi bi za ovakve izjave završio u zatvoru. u Hrvatskoj ga odmah DORH istražuje i mediji bi ga razapeli.
u Rusiji bi ga Putin strpao iza rešetaka osim ako ga prije toga nebi čečenci likvidirali na ulici, kao onoga što je kritizira Islam u Rusiji(pa se kao optuživalo Putina, iako je radi islama izgubio glavu).
u Americi će vjerojatno postati predsjednik
podrzavas Trampa koji se protivi uvozu islama a ne protivi se krscanstvu koji je, kako ono ti rece.....isto...
to ti je kad razmišljaš crno bijelo, a ne u nijansama sive,
kršćanstvo danas više nije faktor kojim bi se trebalo opterećivati, kršćanstvo je samo sebe uništilo i proizvelo još gluplji oblik te ideologije, marksizam
30% svećenika su homoseksualci, tako da ono... koga briga što Papa ili npr. Žižek priča, nisu faktor, nemaju nekog značajnijeg utjecaja
ali ali ali....to je isto nisi se izvuko ali progledacu ti kroz prste u svim nijansama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nemam se iz čega izvlačiti, danas ne živimo u kršćanskom sustavu vrijednosti, to što je kršćanska ideologija prisutna ne znači i da je neki utjecajniji faktorprckov wrote:
ali ali ali....to je isto nisi se izvuko ali progledacu ti kroz prste u svim nijansama
kad bi se uspostavila neka kršćanska teokratska država ne bi se previše razlikovala od islamskog kalifata
Guest- Guest
deda wrote:nemam se iz čega izvlačiti, danas ne živimo u kršćanskom sustavu vrijednosti, to što je kršćanska ideologija prisutna ne znači i da je neki utjecajniji faktorprckov wrote:
kad bi se uspostavila neka kršćanska teokratska država ne bi se previše razlikovala od islamskog kalifata
velis "danas" i "kad bi" ali je isto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ideologija je ista, tvoje mjesto na ovom svijetu je da budeš sluga, rob... da se pokoriš kasti svećenstva koja će ti reći što je božja volja i božji planprckov wrote:
velis "danas" i "kad bi" ali je isto
kako to funkcionira u praksi vidiš danas dolje u Islamskoj državi
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dzihadisti-pred-bijesnom-gomilom-obezglavili-dvojicu-zbog-prakticiranja-magije/861041.aspx
Džihadisti Islamske države smaknuli su dvojicu muškaraca optuženih da su prakticirali magiju. Obezglavili su ih ispred okupljene mase ljudi.
Dio muškaraca i djece popeo se na obližne automobile kako bi što bolje vidjeli "predstavu". Optuženici su klečali na koljenima dok su im militanti odsijecali glave.
Nakon što su im odrubljene glave, okupljena svjetina vikala je "Bog je velik".
Guest- Guest
e to je danas i nije kad bi, pa zato nije isto sa ostalim religijama ma koliko imale zajednicke korjene. Neke su evoluirale u vrijeme kad nije bilo ovakvog tehnoloskog i civilizacijskog stupnja niti uzora u nekoj naprednijoj civilizaciji na koju su se mogli ugledat, tj. upoznat se sa nekim drugim naprednim civilizacijama. I zato nije isto. Ove su evoluirale u doba mraka a islam nije ni danas a ljudi slijecu na kometu. I nece nikad, i zato nije isto takode
2014-04-19
deda wrote:
Dio muškaraca i djece popeo se na obližne automobile kako bi što bolje vidjeli "predstavu".
Vidi se po ovome koliko je njihov sistem drugačiji od neoliberalnog kapitalizma.
Na Zapadu bi odmah naplaćivali karte.
crvenkasti-
2014-04-17
prckov wrote:Neke su evoluirale
nisu evoluirale, nego su poražene
temelj kršćanske ideologije je neizmjenjen, isto kao što ni komunizam nije evoluirao, niti neće
Guest- Guest
pozitivna stvar kod kršćanstva je to što je dokinula prinošenje ljudskih žrtava u poganskim religijama
to je najveća stvar koja ju razlikuje od ostalih religija
islam još uvijek prinosi ljudske žrtve svom bogu
Guest- Guest
Ja sam mislio da si ti za eugeniku.deda wrote:pozitivna stvar kod kršćanstva je to što je dokinula prinošenje ljudskih žrtava u poganskim religijama
Pa i sljedom toga da ti se sviđa npr. nordijski model ostavljanja retardirane dice u šumi...
a nego čemu služi pobačaj?Riplex wrote:Ja sam mislio da si ti za eugeniku.deda wrote:pozitivna stvar kod kršćanstva je to što je dokinula prinošenje ljudskih žrtava u poganskim religijama
Pa i sljedom toga da ti se sviđa npr. nordijski model ostavljanja retardirane dice u šumi...
Guest- Guest
A šta ako se ne otkriju problemi? Pogotovo mentalne naravi?deda wrote:a nego čemu služi pobačaj?Riplex wrote:Ja sam mislio da si ti za eugeniku.deda wrote:pozitivna stvar kod kršćanstva je to što je dokinula prinošenje ljudskih žrtava u poganskim religijama
Onda se na njima testiraju lijekovi u umobolnicama.Riplex wrote:A šta ako se ne otkriju problemi? Pogotovo mentalne naravi?deda wrote:a nego čemu služi pobačaj?Riplex wrote:Ja sam mislio da si ti za eugeniku.deda wrote:pozitivna stvar kod kršćanstva je to što je dokinula prinošenje ljudskih žrtava u poganskim religijama
Guest- Guest
„Sie bringen Drogen, sie bringen Kriminalität, sie sind Vergewaltiger“
" Oni donose drogu, oni donose kriminal, oni su silovatelji..." Trump
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Čemu ljekovi, ako je cilj superioran čovik?deda wrote:Onda se na njima testiraju lijekovi u umobolnicama.Riplex wrote:A šta ako se ne otkriju problemi? Pogotovo mentalne naravi?deda wrote:a nego čemu služi pobačaj?Riplex wrote:Ja sam mislio da si ti za eugeniku.deda wrote:pozitivna stvar kod kršćanstva je to što je dokinula prinošenje ljudskih žrtava u poganskim religijama
Pa baš zato, da se usavrši pojedinac.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
E pa čemu ljekovi? Usavršit će se mehanikom i robotikom, zašto trošiti resurse na popravljanje biološki djelova? Nema mi to logikeYehudi wrote:Pa baš zato, da se usavrši pojedinac.
Uzmi kakvu knjigu iz biologije o evoluciji pa vidi kako to funkcionira.Riplex wrote:Čemu ljekovi, ako je cilj superioran čovik?deda wrote:Onda se na njima testiraju lijekovi u umobolnicama.Riplex wrote:A šta ako se ne otkriju problemi? Pogotovo mentalne naravi?deda wrote:a nego čemu služi pobačaj?Riplex wrote:Ja sam mislio da si ti za eugeniku.deda wrote:pozitivna stvar kod kršćanstva je to što je dokinula prinošenje ljudskih žrtava u poganskim religijama
Guest- Guest
Bez lažne skromnosti...pročitao sam ih hrpu.deda wrote:Uzmi kakvu knjigu iz biologije o evoluciji pa vidi kako to funkcionira.Riplex wrote:Čemu ljekovi, ako je cilj superioran čovik?deda wrote:Onda se na njima testiraju lijekovi u umobolnicama.Riplex wrote:A šta ako se ne otkriju problemi? Pogotovo mentalne naravi?deda wrote:a nego čemu služi pobačaj?Riplex wrote:Ja sam mislio da si ti za eugeniku.deda wrote:pozitivna stvar kod kršćanstva je to što je dokinula prinošenje ljudskih žrtava u poganskim religijama
Čemu se prepusti mehanizmu kada ga možeš konteolirati iskoristiti tako da budeš korak ispred, umjesto prestizanja
pa biraš sam za sebeRiplex wrote:
Čemu se prepusti mehanizmu kada ga možeš konteolirati iskoristiti tako da budeš korak ispred, umjesto prestizanja
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
» 2 MILIJUNA muslimana slavi u Moskovstanu, prenosi Russia Today sa ponosom
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
» Najmoćnije zemlje svijeta zabranit će uvoz zlata iz Rusije
» Uk blokirala racune Russia Today
» 2 MILIJUNA muslimana slavi u Moskovstanu, prenosi Russia Today sa ponosom
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
» Najmoćnije zemlje svijeta zabranit će uvoz zlata iz Rusije
» Uk blokirala racune Russia Today
Page 2 of 4