Austrija: Hitno zatvoriti većinu islamskih vrtića!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Austrija: Hitno zatvoriti većinu islamskih vrtića!
regoč wrote:Ne fantaziraj, dok se slomi američki nadzor nad Europom proći će još pola stoljeća,
10 puta manje, do 2020 gore dolje...Europa će već duboko biti u promjenama.
Kažem ti, šteta da ostaneš na santi leda....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne znam ova fantaziranja "slomit ćemo ameriku", ja sam isto takve stvari fantazira , ali vidiš po svemu da nema ništa od loma amerike, zadnjih 10ak godina od kada pratim ekonomiju i takve stvari non stop sam čitao "evo za pola godine nestaje amerike" naguta sam se takvih sranja ajme majko - a ono ništa od toga istina.
amerika stoji skroz solidno, i skroz je na čvrstim nogama, čak i da slomiš ameriku, kakvu razliku dobijaš?
Mislite da eto slomit ćemo Ameriku i Europa, Njemačka, Švedska će se prestati trpati muslimanima.. možeš mislit. Ova švedska ministrica plače što je morala smanjiti uvoz arapa. Kakva jebena amerika tu ima veze,
dapače evo trump govori ako postane presjednik da će zabraniti imigraciju muslimana u USA hahah
amerika stoji skroz solidno, i skroz je na čvrstim nogama, čak i da slomiš ameriku, kakvu razliku dobijaš?
Mislite da eto slomit ćemo Ameriku i Europa, Njemačka, Švedska će se prestati trpati muslimanima.. možeš mislit. Ova švedska ministrica plače što je morala smanjiti uvoz arapa. Kakva jebena amerika tu ima veze,
dapače evo trump govori ako postane presjednik da će zabraniti imigraciju muslimana u USA hahah
Guest- Guest
Regoč wrote:Zato i možemo u zajedničku stranku.epikur37 wrote:regoch wrote:a to je (...) da ti po stoti put ne pišem isto.
Nema potrebe svejedno se ne slažemo oko osnovnog geopolitičkog pitanja.
Šteta inače ideološki si inače ponajzreliji od hrvatskih forumaša.
More ali prije toga trebamo riješiti Južnoslavensko pitanje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
EmberSpirit wrote:deda wrote:EmberSpirit wrote:dapače treba poticati islamske vrtiće. jer onako je veća šansa da će se pomješati i integrirati a to nevalja.
ovako će biti čista i odvojena društva, i biti će "ili mi ili oni" - što je bolje
I terorizam je OK, jer je on povod za intervenciju u područjima gdje su energenti koji nam trebaju.
onako će doći do većeg mješana, a onda opet nevalja. biološki su jači, IQ niži, vjerski opet zatucaniji.. rezultat toga je opet pobjeda islama, pad IQa, i nestanak europljana, samo malo sporije.
pa bolje odmah da se naprave razlike, sa jedne strane islamska civilizacija u čistom obliku, a sa druge strane zapadna
s islamom se ne isplati konvencionalno boriti, pametnije je napravit slično kao sa komunizmom, pustiti da sami sebe unište, još ih i poticati da slijede islam u što čišćem obliku
Guest- Guest
deda wrote:EmberSpirit wrote:deda wrote:EmberSpirit wrote:dapače treba poticati islamske vrtiće. jer onako je veća šansa da će se pomješati i integrirati a to nevalja.
ovako će biti čista i odvojena društva, i biti će "ili mi ili oni" - što je bolje
I terorizam je OK, jer je on povod za intervenciju u područjima gdje su energenti koji nam trebaju.
onako će doći do većeg mješana, a onda opet nevalja. biološki su jači, IQ niži, vjerski opet zatucaniji.. rezultat toga je opet pobjeda islama, pad IQa, i nestanak europljana, samo malo sporije.
pa bolje odmah da se naprave razlike, sa jedne strane islamska civilizacija u čistom obliku, a sa druge strane zapadna
s islamom se ne isplati konvencionalno boriti, pametnije je napravit slično kao sa komunizmom, pustiti da sami sebe unište, još ih i poticati da slijede islam u što čišćem obliku
pa to i govorim,
treba zabraniti uvoz svih muslimana, a ovi što su već unutra poticati da budu još radikalniji i još veći muslimani.
sve ostalo je poraz za europsku civilizaciju, bilo dugoročni, bilo kraktoročni
Guest- Guest
Dobro da su se sjetili. I koji kurac su im dali da ih otvaraju.
2014-12-30
Da ja odlučujem 100 %, bez ičijeg miešanja: sve države kao danas, samo u Bosheru Srbe iselimo u Srbiju, Bošnjake u Tursku, a ostalima omogućimo samoodređenje.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zato i možemo u zajedničku stranku.epikur37 wrote:regoch wrote:a to je (...) da ti po stoti put ne pišem isto.
Nema potrebe svejedno se ne slažemo oko osnovnog geopolitičkog pitanja.
Šteta inače ideološki si inače ponajzreliji od hrvatskih forumaša.
More ali prije toga trebamo riješiti Južnoslavensko pitanje.
deda wrote:EmberSpirit wrote:dapače treba poticati islamske vrtiće. jer onako je veća šansa da će se pomješati i integrirati a to nevalja.
Dakako. Ništa bez kopanja, rudari na usluzi
Koji kurac postoje škole za srpsku djecu u Vukovaru ?veber wrote:Dobro da su se sjetili. I koji kurac su im dali da ih otvaraju.
To je također idiotizam svoje vrste ...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
nikaj od bratstva i jedinstva.Sora wrote:Koji kurac postoje škole za srpsku djecu u Vukovaru ?veber wrote:Dobro da su se sjetili. I koji kurac su im dali da ih otvaraju.
srbi ipak pripadaju kršćanskom krugu i ne ulijeću okololo s povikom živio sveti sava....KABUMMMMM!
2014-12-30
Ha ha ... Dobri Srbi ..hebote ..koja si ti prevrnivreca. Fujveber wrote:nikaj od bratstva i jedinstva.Sora wrote:Koji kurac postoje škole za srpsku djecu u Vukovaru ?veber wrote:Dobro da su se sjetili. I koji kurac su im dali da ih otvaraju.
srbi ipak pripadaju kršćanskom krugu i ne ulijeću okololo s povikom živio sveti sava....KABUMMMMM!
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Odete u rat sa Srbima i onda tvrditi da nije isto kao i muslimani , da su oni bolji ...a upm . No comment ..odo se smijati na zrak
koja si ti glupa krava.Sora wrote:Ha ha ... Dobri Srbi ..hebote ..koja si ti prevrnivreca. Fujveber wrote:nikaj od bratstva i jedinstva.Sora wrote:Koji kurac postoje škole za srpsku djecu u Vukovaru ?veber wrote:Dobro da su se sjetili. I koji kurac su im dali da ih otvaraju.
za srbe znam šo misle. i ne govore mi da smo frendovi niti se zalažu za multikulti.
2014-12-30
Za srbe ti sinko NE ZNAS STA MISLE . U TOM JE BED .
pa di ti je bratstvo i jedinstvo?
tccc kakva si ti to skojevka.
itekako znam što misle. i znam da se lako raskusuramo nakon što sredimo balije, tko živ tko mrtav nakon toga.
tccc kakva si ti to skojevka.
itekako znam što misle. i znam da se lako raskusuramo nakon što sredimo balije, tko živ tko mrtav nakon toga.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mlaćenje islamskih okupatora u Jeruzalemu
» Zagreb: "Srbe na vrbe" ispred vrtića
» U tri godine smo izgradili, obnovili ili dogradili 22 vrtića i škole
» Iz zagrebačkih vrtića u mjesec dana ispisano 800 djece
» Njemačka traži odvajanje islamskih udruženja od Turske
» Zagreb: "Srbe na vrbe" ispred vrtića
» U tri godine smo izgradili, obnovili ili dogradili 22 vrtića i škole
» Iz zagrebačkih vrtića u mjesec dana ispisano 800 djece
» Njemačka traži odvajanje islamskih udruženja od Turske