Očenašek
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Očenašek
Čovjek praktički je godinama samoinicijativno održavao Judo savez Hr na životu. Financirao putovanja, opremu, smještaj...klince na natjecanja vodio. Sila od čovjeka.
Guest- Guest
Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:može, čaša muškata zlatnogepikur37 wrote:Noor wrote:nemerem te izbjećepikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ne da moljaka, nego očekuje i zahtijeva, a on bi plovio jadranom, izdavao zimmer frei i glumio dalmatincavuksadinare wrote:
ma lupeta...ziheras...moljaka druge za pomoc...
evo jalne tete...čim je čoporativni napad :)
tek sam stigla danas na forum
i odmah na me :)
No sjedi i raskomoti se ja moram sad ići po pivce...5 komada 500 kn po 2,5 -3 kg. Danas isperutani.
može jedno pivce i meni...malo
Pa tako već volim.
Vino je u điru ako nemaš ništa protiv :)
Pivci dobri....valja mi to sad istranširati.
Može, ali ako dopustite
preporučio bih kasnu berbu graševine Krauthaker iz 2015-te...samo kušajte pa mi recite :)
da vidimo...
moderno, složeno, skladno, vrlo dotjerano, elegantno, dinamično, s dobro iskazanom voćnosti, toplo, izgledom privlačno, sjajeće slamnato-žuto, sa zelenkastom nijansom...
na nosu svježe, upućuje na slatko, ima kompleksnost, traje....
bouquet obilježavaju zrelo svježe kandirano domaće i južno, bijelo i žuto voće s košticom, svijetlo cvijeće, nota meda, plemenita plijesan....
okus je sladak, zahvaljujući stanovitoj slanosti i dobroj kiselosti i živ, donekle je sirupast, zaobljen je, topao, završetak je voćni, blago začinski u pravcu slatkih mirodija, traje....
Može! :)
čini mi se kao da je citat iz Alan Forda...Sir Oliver?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:može, čaša muškata zlatnogepikur37 wrote:Noor wrote:nemerem te izbjećepikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ne da moljaka, nego očekuje i zahtijeva, a on bi plovio jadranom, izdavao zimmer frei i glumio dalmatincavuksadinare wrote:
No sjedi i raskomoti se ja moram sad ići po pivce...5 komada 500 kn po 2,5 -3 kg. Danas isperutani.
Pa tako već volim.
Može, ali ako dopustite
preporučio bih kasnu berbu graševine Krauthaker iz 2015-te...samo kušajte pa mi recite :)
aaa Vlado. Znaš ti njega?
Ne znam, prijatelj mi je živio u kutjevu, ustavri jedan još živi...nekaj dobijem ionako, promotivno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:ko ovu guju i agenturu u posljednje vrijeme forsira u medijima..
Isti oni koji su forsirali u medijima nastupe jednog od osnivača Udruženja za Jugoslovensku Demokratsku Inicijativu, glavom i bradom Žarka Puhovskog.
Na stranu što je on ipak akademski obrazovan znalac svoje vrste i što je imao puno toga povijesno pametnoga za reći, ali počeo je iskakati iz pašteta i time se popeo i Bogu i vragu na vrh glave. Kada nisu znali što će, urednici i novinari su prelako koristili kvisko zovi Puhovskog.
Sad je situacija slična, samo su neki drugi likovi iskočili u prvi plan.
Guest- Guest
Emdžad Galijašević, nezavisni kandidat za gradonačelnika Bihaća, objavio je na svojoj Facebook stranici video u kojem ga podržava bivši presjednik Hrvatske Stjepan Mesić.
https://www.dnevnik.ba/vijesti/video-stipe-mesic-podrzao-kandidata-za-gradonacelnika-bihaca?fbclid=IwAR3zzWIaxHcdex8CxfU7GkgXroiGJ1M3vJCvu7qDRBcc-B_1epJON_YJLbo
pazi ovog bolida :D
2015-08-06
takvi su opisi svih somelijera, daGnječ wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:može, čaša muškata zlatnogepikur37 wrote:Noor wrote:nemerem te izbjećepikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ne da moljaka, nego očekuje i zahtijeva, a on bi plovio jadranom, izdavao zimmer frei i glumio dalmatincavuksadinare wrote:
Pa tako već volim.
Može, ali ako dopustite
da vidimo...
moderno, složeno, skladno, vrlo dotjerano, elegantno, dinamično, s dobro iskazanom voćnosti, toplo, izgledom privlačno, sjajeće slamnato-žuto, sa zelenkastom nijansom...
bouquet obilježavaju zrelo svježe kandirano domaće i južno, bijelo i žuto voće s košticom, svijetlo cvijeće, nota meda, plemenita plijesan....
okus je sladak, zahvaljujući stanovitoj slanosti i dobroj kiselosti i živ, donekle je sirupast, zaobljen je, topao, završetak je voćni, blago začinski u pravcu slatkih mirodija, traje....
ovo je odavde...
https://www.034portal.hr/izabrale-zene--krauthaker-grasevina-2015---izborna-berba--najbolje-je-desretno-vino-719
Noor wrote:takvi su opisi svih somelijera, daGnječ wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:može, čaša muškata zlatnogepikur37 wrote:Noor wrote:nemerem te izbjećepikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ne da moljaka, nego očekuje i zahtijeva, a on bi plovio jadranom, izdavao zimmer frei i glumio dalmatincavuksadinare wrote:
Pa tako već volim.
Može, ali ako dopustite
da vidimo...
ovo je odavde...
https://www.034portal.hr/izabrale-zene--krauthaker-grasevina-2015---izborna-berba--najbolje-je-desretno-vino-719
jesam li ti lijepo preporučio a ti
sumLjaš u moj vinsku ukus i znanje ;)
Inače ovaj opis je i meni fascinantan od toliko slatkorječivosti do karikature
Toliko da sam na velikom odmoru zamolio kolege u zbornici za silencio i onda u stilu antony hopkinsa pročitao ovaj opis krauthakera
valjali su se od smijeha :D
2015-08-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3