ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Očenašek

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Očenašek - Page 3 Empty Re: Očenašek

Post by Guest 11/11/2020, 17:57

Čovjek praktički je godinama samoinicijativno održavao Judo savez Hr na životu. Financirao putovanja, opremu, smještaj...klince na natjecanja vodio. Sila od čovjeka.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/11/2020, 18:00

Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
ma lupeta...ziheras...moljaka druge za pomoc...
ne da moljaka, nego očekuje i zahtijeva, a on bi plovio jadranom, izdavao zimmer frei  i glumio dalmatinca

evo jalne tete...čim je čoporativni napad :)

tek sam stigla danas na forum

i odmah na me :)

No sjedi i raskomoti se ja moram sad ići po pivce...5 komada 500 kn po 2,5 -3 kg. Danas isperutani.
nemerem te izbjeć :W
može jedno pivce i meni...malo

Pa tako već volim.

Vino je u điru ako nemaš ništa protiv :)

Pivci dobri....valja mi to sad istranširati.
može, čaša muškata zlatnog

Može, ali ako dopustite

preporučio bih kasnu berbu graševine Krauthaker iz 2015-te...samo kušajte pa mi recite :)

da vidimo...

moderno, složeno, skladno, vrlo dotjerano, elegantno, dinamično, s dobro iskazanom voćnosti, toplo, izgledom privlačno, sjajeće slamnato-žuto, sa zelenkastom nijansom...
na nosu svježe, upućuje na slatko, ima kompleksnost, traje....
bouquet obilježavaju zrelo svježe kandirano domaće i južno, bijelo i žuto voće s košticom, svijetlo cvijeće, nota meda, plemenita plijesan....
okus je sladak, zahvaljujući stanovitoj slanosti i dobroj kiselosti i živ, donekle je sirupast, zaobljen je, topao, završetak je voćni, blago začinski u pravcu slatkih mirodija, traje....

Može! :)

čini mi se kao da je citat iz Alan Forda...Sir Oliver?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/11/2020, 18:12

MaximusDecimusMiridije wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
ne da moljaka, nego očekuje i zahtijeva, a on bi plovio jadranom, izdavao zimmer frei  i glumio dalmatinca

No sjedi i raskomoti se ja moram sad ići po pivce...5 komada 500 kn po 2,5 -3 kg. Danas isperutani.

Pa tako već volim.

Može, ali ako dopustite

preporučio bih kasnu berbu graševine Krauthaker iz 2015-te...samo kušajte pa mi recite :)

aaa Vlado. Znaš ti njega?

Ne znam, prijatelj mi je živio u kutjevu, ustavri jedan još živi...nekaj dobijem ionako, promotivno
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/11/2020, 18:15

vuksadinare wrote:ko ovu guju i agenturu u posljednje vrijeme forsira u medijima..

Isti oni koji su forsirali u medijima nastupe jednog od osnivača Udruženja za Jugoslovensku Demokratsku Inicijativu, glavom i bradom Žarka Puhovskog.
Na stranu što je on ipak akademski obrazovan znalac svoje vrste i što je imao puno toga povijesno pametnoga za reći, ali počeo je iskakati iz pašteta i time se popeo i Bogu i vragu na vrh glave. Kada nisu znali što će, urednici i novinari su prelako koristili kvisko zovi Puhovskog.
Sad je situacija slična, samo su neki drugi likovi iskočili u prvi plan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/11/2020, 18:21

Očenašek - Page 3 Stipe_mesic_fb
Emdžad Galijašević, nezavisni kandidat za gradonačelnika Bihaća, objavio je na svojoj Facebook stranici video u kojem ga podržava bivši presjednik Hrvatske Stjepan Mesić.

https://www.dnevnik.ba/vijesti/video-stipe-mesic-podrzao-kandidata-za-gradonacelnika-bihaca?fbclid=IwAR3zzWIaxHcdex8CxfU7GkgXroiGJ1M3vJCvu7qDRBcc-B_1epJON_YJLbo

pazi ovog bolida :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Noor 11/11/2020, 18:23

Gnječ wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:

Pa tako već volim.

Može, ali ako dopustite

da vidimo...

moderno, složeno, skladno, vrlo dotjerano, elegantno, dinamično, s dobro iskazanom voćnosti, toplo, izgledom privlačno, sjajeće slamnato-žuto, sa zelenkastom nijansom...
bouquet obilježavaju zrelo svježe kandirano domaće i južno, bijelo i žuto voće s košticom, svijetlo cvijeće, nota meda, plemenita plijesan....
okus je sladak, zahvaljujući stanovitoj slanosti i dobroj kiselosti i živ, donekle je sirupast, zaobljen je, topao, završetak je voćni, blago začinski u pravcu slatkih mirodija, traje....

takvi su opisi svih somelijera, da :D

ovo je odavde...

https://www.034portal.hr/izabrale-zene--krauthaker-grasevina-2015---izborna-berba--najbolje-je-desretno-vino-719

2017-10-06

Back to top Go down

Post by epikur37 11/11/2020, 18:27

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:

Pa tako već volim.

Može, ali ako dopustite

da vidimo...

takvi su opisi svih somelijera, da :D

ovo je odavde...

https://www.034portal.hr/izabrale-zene--krauthaker-grasevina-2015---izborna-berba--najbolje-je-desretno-vino-719

jesam li ti lijepo preporučio a ti 

sumLjaš u moj vinsku ukus i znanje ;)

Inače ovaj opis je i meni fascinantan od toliko slatkorječivosti do karikature

Toliko da sam na velikom odmoru zamolio kolege u zbornici za silencio i onda u stilu antony hopkinsa pročitao ovaj opis krauthakera

valjali su se od smijeha :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top