novinar Indexa ministra policije rešetao pitanjima zašto nije zabranio prosvjed
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: novinar Indexa ministra policije rešetao pitanjima zašto nije zabranio prosvjed
Nije me više briga ni za mlade ni za nikoga. Jednostavno me nije briga niti za njihove motive niti za išta slično. Želim da tih sranja nema par mjeseci, ne želim da više itko do koga mi je stalo umre radi nečega što se moglo spriječiti da su se kretenčine sposobne pridržavati ičega.
Činjenica je da nisu, država tu mora ući represivno ali država nema muda za to. Rezultat je da ćemo najebati puno više nego što bi najebali da ima osobe od formata koja ima muda za lupiti šakom o stol i reći da je dosta.
Činjenica je da nisu, država tu mora ući represivno ali država nema muda za to. Rezultat je da ćemo najebati puno više nego što bi najebali da ima osobe od formata koja ima muda za lupiti šakom o stol i reći da je dosta.
Guest- Guest
Re: novinar Indexa ministra policije rešetao pitanjima zašto nije zabranio prosvjed
Povuć 6,500 policajaca s granica, pa da se naguravaju s onim budalama?MaximusDecimusMiridije wrote:Nije me više briga ni za mlade ni za nikoga. Jednostavno me nije briga niti za njihove motive niti za išta slično. Želim da tih sranja nema par mjeseci, ne želim da više itko do koga mi je stalo umre radi nečega što se moglo spriječiti da su se kretenčine sposobne pridržavati ičega.
To neki i priželjkuju, a znaš i razloge za to bolje od mene.
Vidiš da ni onu temu(Da remiziramo) ne mogu ostaviti na miru sa svojim sranjima.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Preminuo Vladimir Matijanic novinar Ferala,Slobodne,Indexa...
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» U Zagrebu održan Black Lives Matter prosvjed protiv policije, rasizma i kapitalizma
» Hrvatski novinar iz BiH ‘oprao’ Marina Čilića: Nije ti stalo do majorizacije Hrvata?
» Prosvjed žena na Markovu trgu: "Država nije Crkva!"
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» U Zagrebu održan Black Lives Matter prosvjed protiv policije, rasizma i kapitalizma
» Hrvatski novinar iz BiH ‘oprao’ Marina Čilića: Nije ti stalo do majorizacije Hrvata?
» Prosvjed žena na Markovu trgu: "Država nije Crkva!"
Page 2 of 2