Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega
Page 1 of 1
Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega
Vauuu
https://avaz.ba/globus/svijet/607827/jansa-sokirao-eu-opomenut-da-cestita-bajdenu-odgovorio-fotografijom
https://avaz.ba/globus/svijet/607827/jansa-sokirao-eu-opomenut-da-cestita-bajdenu-odgovorio-fotografijom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega
Opa Miki , ovo je bilo direktno.
2014-04-11
Ne daj se Janša. Ne daj Bajdenovim komunistima da vladaju.
Slovenija u drugoj polovici iduće godine predsjeda EU.
Slovenija u drugoj polovici iduće godine predsjeda EU.
2014-04-11
Za jansu sam rekao da je politicar ss mudima jer ne dolazi iz zlatnog komunistickog kaveza vec se kalio u sukobima sa njima..nije dio politickog establishmenta iznjedrio ispod kom i liberal sinjela
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
2015-09-08
...netko ce reci jansa budala..ja mislim da nije..covjek ne zeli ici kontra svojih ideala ne zeli to potiskivati i varati svoje birace..isto to rade orban,poljaci,putin...cak ni plenki samo iz svojih ideala suprotno ovima..
2015-09-08
ma janša je meni jedan od rijetkih slo politicara koji mi je drag...nikad nije zajebavao hrvatsku u tolikoj mjeri kao drugi...kad s esjetim da nam je jednim djelom dao a jednim prodao gotovo po bagatelnoj cjeni nekoliko tisuca automatskih puska i protivoklopnog naoruzanja prije samog osvita rata u sloveniji a nije morao imao je opravdanje...i tim oruzjem je naoruzan podobro pricuvni sastav mup-a koji je gotovo bio goloruk..sto reci vise...drugo...jedan od rijetkih je u drugoj polovici osamdesetih a mozda jedini koji je otvoreno kritizirao jna i skoro platio glavom jer je bio prvi na spisku za likvidaciju tada kos-a...jedan od rijektkih mada mu je vec iscrtan cilj na glavi koji je znao otici na kosovo krajem osamdesetih i dati otvorenu podrsku vllasiju i drugim albanskim vođama...uspoređivat muda plenkija sa janšinim je cisto bezobraznoSovak wrote:U kost ... komu krivo, komu pravo.
2015-09-08
biljezim jansi jedan +
2014-04-19
a interesantno kako je stalno na piku jugonostalgicarskih i radikalno lijevih elemenata
2015-09-08
Janša je bio prvi kontrarevolucionar u Jugoslaviji i jedan od glavnih krivaca za raspad.vuksadinare wrote:Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
Ne znam što ga vojni sud nije osudio na najstrožu kaznu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Janša je bio prvi kontrarevolucionar u Jugoslaviji i jedan od glavnih krivaca za raspad.vuksadinare wrote:Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
2015-09-08
jastreb wrote:Janša je bio prvi kontrarevolucionar u Jugoslaviji i jedan od glavnih krivaca za raspad.vuksadinare wrote:Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
Jebate ... pa ni mi tebe nismo streljali 1995.
Ti krivo?
Guest- Guest
Sve je to pogrešno percipirano.Sovak wrote:jastreb wrote:Janša je bio prvi kontrarevolucionar u Jugoslaviji i jedan od glavnih krivaca za raspad.vuksadinare wrote:Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
Ti krivo?
Oni koji su i trebali biti strijeljani,postali su miljenici državne vlasti,budući su još i za vrijeme rata bili na platnom spisku hrvatskog-udbo kartela koji je u Hrvatskoj na vlasti još od početka 70-tih godina,kada su pobjedom i dominacijom nad srpsko-crnogorskim udbo kartelom zadobili dominaciju i u Jugoslaviji.
Dakle ,oni koji su,samo prividno u ratu,pripadali neprijateljskoj strani,bili su u stvari na strani vladajućeg hrvatskog udbo-kartela,pa su ,recimo dojavljivali brojno stanje neprijateljskih vojnika,naoružanje,moral,te njihove planove i kretanje.
Zarobljeni pripadnici neprijateljske strane na visokim položajima,odmah su puštani na slobodu. Hadžić i Arkan npr. Hadžić je bio na platnom spisku hrvatskog udbo-kartela. recimo rašković nije,zato je i maknut,a po nekim izvorima i ubijen.
Hrvatski udbo kartel i danas vlada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
onaj svabo je negdje skiknuo..RayMabus wrote:Opa Miki , ovo je bilo direktno.
Guest- Guest
jastreb wrote:Sve je to pogrešno percipirano.Sovak wrote:jastreb wrote:Janša je bio prvi kontrarevolucionar u Jugoslaviji i jedan od glavnih krivaca za raspad.vuksadinare wrote:Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
Ti krivo?
Oni koji su i trebali biti strijeljani,postali su miljenici državne vlasti,budući su još i za vrijeme rata bili na platnom spisku hrvatskog-udbo kartela koji je u Hrvatskoj na vlasti još od početka 70-tih godina,kada su pobjedom i dominacijom nad srpsko-crnogorskim udbo kartelom zadobili dominaciju i u Jugoslaviji.
Dakle ,oni koji su,samo prividno u ratu,pripadali neprijateljskoj strani,bili su u stvari na strani vladajućeg hrvatskog udbo-kartela,pa su ,recimo dojavljivali brojno stanje neprijateljskih vojnika,naoružanje,moral,te njihove planove i kretanje.
Zarobljeni pripadnici neprijateljske strane na visokim položajima,odmah su puštani na slobodu. Hadžić i Arkan npr. Hadžić je bio na platnom spisku hrvatskog udbo-kartela. recimo rašković nije,zato je i maknut,a po nekim izvorima i ubijen.
Hrvatski udbo kartel i danas vlada.
Trc-mrc ... kaj te briga - ti živ.
U nekoj drugoj zemlji ne bi.
Guest- Guest
Similar topics
» SDSS bi mogao dobiti osam mjesta pomoćnika ministra
» Lavrov: EU nacisti nam ne daju da uđemo u Europu
» 24 časa: ŽZ su nacisti
» Nacisti zaslužuju smrt!
» Neo-nacisti ulaze u parlament
» Lavrov: EU nacisti nam ne daju da uđemo u Europu
» 24 časa: ŽZ su nacisti