ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega

Go down

Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega Empty Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega

Post by RayMabus 10/11/2020, 03:34

Vauuu

https://avaz.ba/globus/svijet/607827/jansa-sokirao-eu-opomenut-da-cestita-bajdenu-odgovorio-fotografijom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega Empty Re: Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega

Post by RayMabus 10/11/2020, 03:36

Opa Miki , ovo je bilo direktno.

Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega Janez-fotografija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega Empty Re: Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega

Post by RayMabus 10/11/2020, 03:46

Ne daj se Janša. Ne daj Bajdenovim komunistima da vladaju. Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega 1f602 

Slovenija u drugoj polovici iduće godine predsjeda EU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/11/2020, 05:38

Za jansu sam rekao da je politicar ss mudima jer ne dolazi iz zlatnog komunistickog kaveza vec se kalio u sukobima sa njima..nije dio politickog establishmenta iznjedrio ispod kom i liberal sinjela
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/11/2020, 05:42

Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/11/2020, 08:07

...netko ce reci jansa budala..ja mislim da nije..covjek ne zeli ici kontra svojih ideala ne zeli to potiskivati i varati svoje birace..isto to rade orban,poljaci,putin...cak ni plenki samo iz svojih ideala suprotno ovima..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2020, 12:35

U kost ... komu krivo, komu pravo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/11/2020, 12:41

Sovak wrote:U kost ... komu krivo, komu pravo.
ma janša je meni jedan od rijetkih slo politicara koji mi je drag...nikad nije zajebavao hrvatsku u tolikoj mjeri kao drugi...kad s esjetim da nam je jednim djelom dao a jednim prodao gotovo po bagatelnoj cjeni nekoliko tisuca automatskih puska i protivoklopnog naoruzanja prije samog osvita rata u sloveniji a nije morao imao je opravdanje...i tim oruzjem je naoruzan podobro pricuvni sastav mup-a koji je gotovo bio goloruk..sto reci vise...drugo...jedan od rijetkih je u drugoj polovici osamdesetih a mozda jedini koji je otvoreno kritizirao jna i skoro platio glavom jer je bio prvi na spisku za likvidaciju tada kos-a...jedan od rijektkih mada mu je vec iscrtan cilj na glavi koji je znao otici na kosovo krajem osamdesetih i dati otvorenu podrsku vllasiju i drugim albanskim vođama...uspoređivat muda plenkija sa janšinim je cisto bezobrazno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 10/11/2020, 12:46

biljezim jansi jedan +

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/11/2020, 12:48

a interesantno kako je stalno na piku jugonostalgicarskih i radikalno lijevih elemenata :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 10/11/2020, 13:26

vuksadinare wrote:Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
Janša je bio prvi kontrarevolucionar u Jugoslaviji i jedan od glavnih krivaca za raspad.

Ne znam što ga vojni sud nije osudio na najstrožu kaznu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/11/2020, 13:27

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:Eh kad vidim jansu sjetim se onih dana krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih kad je bilo doba politicara sa mudima...bravo jansa..gotovo me rasplakao..od sentimentalnosti..ej franjo di si sada
Janša je bio prvi kontrarevolucionar u Jugoslaviji i jedan od glavnih krivaca za raspad.

scratch
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2020, 13:29

jastreb wrote:

Jebate ... pa ni mi tebe nismo streljali 1995.

Ti krivo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 10/11/2020, 20:49

Sovak wrote:
jastreb wrote:

Ti krivo?
Sve je to pogrešno percipirano.

Oni koji su i trebali biti strijeljani,postali su miljenici državne vlasti,budući su još i za vrijeme rata bili na platnom spisku hrvatskog-udbo kartela koji je u Hrvatskoj na vlasti još od početka 70-tih godina,kada su pobjedom i dominacijom nad srpsko-crnogorskim udbo kartelom zadobili dominaciju i u Jugoslaviji.

Dakle ,oni koji su,samo prividno u ratu,pripadali neprijateljskoj strani,bili su u stvari na strani vladajućeg hrvatskog udbo-kartela,pa su ,recimo dojavljivali brojno stanje neprijateljskih vojnika,naoružanje,moral,te njihove planove i kretanje.

Zarobljeni pripadnici neprijateljske strane na visokim položajima,odmah su puštani na slobodu. Hadžić i Arkan npr. Hadžić je bio na platnom spisku hrvatskog udbo-kartela.  recimo rašković nije,zato je i maknut,a po nekim izvorima i ubijen.

Hrvatski udbo kartel i danas vlada.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2020, 20:54

RayMabus wrote:Opa Miki , ovo je bilo direktno.

Janša poručio EU da su svi nacisti osim njega Janez-fotografija
:tu :tu :tu  onaj svabo je negdje skiknuo.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2020, 21:56

jastreb wrote:
Sovak wrote:
jastreb wrote:

Ti krivo?
Sve je to pogrešno percipirano.

Oni koji su i trebali biti strijeljani,postali su miljenici državne vlasti,budući su još i za vrijeme rata bili na platnom spisku hrvatskog-udbo kartela koji je u Hrvatskoj na vlasti još od početka 70-tih godina,kada su pobjedom i dominacijom nad srpsko-crnogorskim udbo kartelom zadobili dominaciju i u Jugoslaviji.

Dakle ,oni koji su,samo prividno u ratu,pripadali neprijateljskoj strani,bili su u stvari na strani vladajućeg hrvatskog udbo-kartela,pa su ,recimo dojavljivali brojno stanje neprijateljskih vojnika,naoružanje,moral,te njihove planove i kretanje.

Zarobljeni pripadnici neprijateljske strane na visokim položajima,odmah su puštani na slobodu. Hadžić i Arkan npr. Hadžić je bio na platnom spisku hrvatskog udbo-kartela.  recimo rašković nije,zato je i maknut,a po nekim izvorima i ubijen.

Hrvatski udbo kartel i danas vlada.

Trc-mrc ... kaj te briga - ti živ.

U nekoj drugoj zemlji ne bi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics