Pfizer: Naše cjepivo je 90% učinkovito, ovo je velik dan za čovječanstvo
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pfizer: Naše cjepivo je 90% učinkovito, ovo je velik dan za čovječanstvo
Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
Guest- Guest
osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
tu sprancu cutim u ovoj prici
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a đe to nije tako...???..rekoh,moze se sve naci u izvornim "tiskovinama" na netu,ali je potrebno znati rusku chirilicu..debotoijusto wrote:osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
Guest- Guest
prezivio sam komunizam i najezdu skakavaca HDZ snadjem se s cirilicom , daj povezniceLegendovich wrote:a đe to nije tako...???..rekoh,moze se sve naci u izvornim "tiskovinama" na netu,ali je potrebno znati rusku chirilicu..debotoijusto wrote:osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
2014-04-12
DIG AP Dude..!!!!debotoijusto wrote:prezivio sam komunizam i najezdu skakavaca HDZ snadjem se s cirilicom , daj povezniceLegendovich wrote:a đe to nije tako...???..rekoh,moze se sve naci u izvornim "tiskovinama" na netu,ali je potrebno znati rusku chirilicu..debotoijusto wrote:osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
Guest- Guest
debotoijusto wrote:prezivio sam komunizam i najezdu skakavaca HDZ snadjem se s cirilicom , daj povezniceLegendovich wrote:a đe to nije tako...???..rekoh,moze se sve naci u izvornim "tiskovinama" na netu,ali je potrebno znati rusku chirilicu..debotoijusto wrote:osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
Odi molim te....mene su natjerali da Obou naučim svirati u mladosti, i u folkloru sam plesao.
Nitko nije prošao što sam ja prošao.
Guest- Guest
jeste,jeste..samo sto se sada stide priznati..dapace,svi su bili veliki Pijoniri Titini...MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:prezivio sam komunizam i najezdu skakavaca HDZ snadjem se s cirilicom , daj povezniceLegendovich wrote:a đe to nije tako...???..rekoh,moze se sve naci u izvornim "tiskovinama" na netu,ali je potrebno znati rusku chirilicu..debotoijusto wrote:osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
Odi molim te....mene su natjerali da Obou naučim svirati u mladosti, i u folkloru sam plesao.
Guest- Guest
aj dobre vijesti.
ja neću uzeti cijepivo jer nisam rizična skupira, nadam se da nisam
ali preporučavam svim starijim, i bolesnicima, i liječnicima , ovi bi se trebali obvezno cijepiti. i to je to.
ali preporučavam svim starijim, i bolesnicima, i liječnicima , ovi bi se trebali obvezno cijepiti. i to je to.
podsjeca me na onu vakcinu za Gripu,koju smo trebali uzeti na vlastitu odgovornost..tih 10 % ti moze ujebati vise,nego onih 90% pomoci..AssadNaPodmornici wrote:aj dobre vijesti.
Guest- Guest
Legendovich wrote:jeste,jeste..samo sto se sada stide priznati..dapace,svi su bili veliki Pijoniri Titini...MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:prezivio sam komunizam i najezdu skakavaca HDZ snadjem se s cirilicom , daj povezniceLegendovich wrote:a đe to nije tako...???..rekoh,moze se sve naci u izvornim "tiskovinama" na netu,ali je potrebno znati rusku chirilicu..debotoijusto wrote:osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
Mi smo bili predzadnja generacija.
Guest- Guest
tako nekako , prvi val cjepiva propustim a zadrzim "mjere" neovisno tko ga stavi na trzisteAssadNaPodmornici wrote:aj dobre vijesti.
2014-04-12
Noor wrote:utrpali ste vi u švedskoj i puno višemutava baštarda wrote:kanalizacija može podnit 10%Ringo10 wrote:90%!!!???
A sta sa onih 10%?
Nek krepaju jebi ga
To su glasine.
U Švedskoj nema korone.
Nema niti pedera.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Legendovich wrote:jeste,jeste..samo sto se sada stide priznati..dapace,svi su bili veliki Pijoniri Titini...MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:prezivio sam komunizam i najezdu skakavaca HDZ snadjem se s cirilicom , daj povezniceLegendovich wrote:a đe to nije tako...???..rekoh,moze se sve naci u izvornim "tiskovinama" na netu,ali je potrebno znati rusku chirilicu..debotoijusto wrote:osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
Nek Kina propadne ak nisi ovaj mali očelinko.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:aj dobre vijesti.
dijagram-
2015-08-09
yebalomajku....MaximusDecimusMiridije wrote:Legendovich wrote:jeste,jeste..samo sto se sada stide priznati..dapace,svi su bili veliki Pijoniri Titini...MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:prezivio sam komunizam i najezdu skakavaca HDZ snadjem se s cirilicom , daj povezniceLegendovich wrote:a đe to nije tako...???..rekoh,moze se sve naci u izvornim "tiskovinama" na netu,ali je potrebno znati rusku chirilicu..debotoijusto wrote:osim igre rijeci volim i povijest a ruska vec 150g. ista , zataskavanja svoje povrsnosti od carskog dvora do kurskaLegendovich wrote:Opcenito lose vidis i slabo si informiran..naravno prvo rusku chirilicu moras nauciti..debotoijusto wrote:koliko vremena treba ? nisu se pretrgli testiranjem a kako vidim ni radili na produkciji , navodno nemaju kapaciteta... uglavnom rusijo povrsnost & improvizacija ti srednje imeRingo10 wrote:Oni već cijepe određene kategorije ...al treba vremena za svedebotoijusto wrote:sto kazu rusi ? kad ce njihove 124 doze krenuti u opticaj ?
Guest- Guest
onaj klempavi slijeva očalinka?MaximusDecimusMiridije wrote:Nisam
Guest- Guest
dobro uhranjen djeluje
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Nisam
da pogadjam...ovaj sto je netom prije fotkanja sendvom umazao kosulju pa dobio vestu od drugarice leposave
evo gledam na fotki 26 ucenika kad bio te dobi razredi imali preko 30 koliko imaju danas 15-20 ?
bolje skolstvo ili najezda skakavaca HDZ + emancipacija ?
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:Nisam
Dakle ... jesi.
Guest- Guest
A faca one male skroz levo kaj stoji je ono - Koju pičku materinu me gnjave?
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» PRIJELOMNA VIJEST:stiže 95% učinkovito cjepivo
» Ruski veleposlanik : Ako zatraži, Plenkovic će dobit naše cjepivo
» Hrvatsko pravosuđe konačno učinkovito ;)
» Čovječanstvo ulazi u vatreno doba
» Pfizer je učinkovitiji od AZ
» Ruski veleposlanik : Ako zatraži, Plenkovic će dobit naše cjepivo
» Hrvatsko pravosuđe konačno učinkovito ;)
» Čovječanstvo ulazi u vatreno doba
» Pfizer je učinkovitiji od AZ
Page 2 of 5