Inzko : Tražit ću da EU zabrani ulazak Dodiku
Page 1 of 1
Inzko : Tražit ću da EU zabrani ulazak Dodiku
Ako ne ukloni ploču do svibnja 2021
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nastavi-li-dodik-velicati-ratne-zlocnice-trazit-cu-od-eu-da-mu-se-zabrani-ulaz-15001650
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nastavi-li-dodik-velicati-ratne-zlocnice-trazit-cu-od-eu-da-mu-se-zabrani-ulaz-15001650
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Inzko : Tražit ću da EU zabrani ulazak Dodiku
Inzko se odma osokolio.
I šta kad Brisel pozove na razgovor predsjedništvo BiH ?
Glupi i nevažni Inzko.
I šta kad Brisel pozove na razgovor predsjedništvo BiH ?
Glupi i nevažni Inzko.
2014-04-11
Rusija odgovorila otvaranjem sjednice o gašenju mandata visokog predstavnika u BiH
https://www.zenit.ba/rusija-na-dnevni-red-pic-a-stavlja-pitanje-zatvaranja-ohr-a/
https://www.zenit.ba/rusija-na-dnevni-red-pic-a-stavlja-pitanje-zatvaranja-ohr-a/
2014-04-11
Međunarodni predstavnik za implementaciju mira u BiH
Zanimljiva titula a podržava ga zapad da napravi građansku unitarnu BiH.
Ajmo tebi još jedan islamistički napad u zapadnoj Europi.
Zanimljiva titula a podržava ga zapad da napravi građansku unitarnu BiH.
Ajmo tebi još jedan islamistički napad u zapadnoj Europi.
2014-04-11
Ovo me zabavlja.RayMabus wrote:Međunarodni predstavnik za implementaciju mira u BiH
Međunarodni predstavnik za implementaciju rata u .....sad moram pogledat koje države ovog šefa protektorata podržavaju.
2014-04-11
Međunarodni predstavnik za implementaciju rata u Njemačkoj.
Zvuči dobro.
Zvuči dobro.
2014-04-11
Krajnje desni Nijemci i svi drugi desničarski radikali , to će biti Srbi.
Ljevica i centar to će biti Hrvati.
Muslimani će biti muslimani.
Ljevica i centar živit će u Federaciji zajedno s muslimanima a desničari će imat svoju republiku u sklopu Njemačke.
Ljevica i centar to će biti Hrvati.
Muslimani će biti muslimani.
Ljevica i centar živit će u Federaciji zajedno s muslimanima a desničari će imat svoju republiku u sklopu Njemačke.
2014-04-11
Dodik je vec pomalo Don Kihot. Jurisa na vjetrenjace kontra bura i oluja u nekom zastarjelom nacinu borbe za svoj narod k9jem je vec unaprijed određena sudbina polaganog nestajanja.
Ne brzog nestajanja kao Srbima u Hrvatskoj,ili Hrvatima u Bosni,ali ipak nestajanja.
Ne brzog nestajanja kao Srbima u Hrvatskoj,ili Hrvatima u Bosni,ali ipak nestajanja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Srbi su nebitni.
Vidi raje došla u BiH i nametnila pazi sad ovo : međunarodni predstavnik za implementaciju mira u BiH.
Ma šta god to značilo a u osnovi protektorat s kojim će se vladat iz jednog centra nad narodima dakle mini preslika kako vanzemaljci misle vladat planetom i narodima preko jedne svjetske vlade.
Napad je najbolja obrana.
Tehnika ogledala.
Država koju sam odabrao je Njemačka.
Vidi raje došla u BiH i nametnila pazi sad ovo : međunarodni predstavnik za implementaciju mira u BiH.
Ma šta god to značilo a u osnovi protektorat s kojim će se vladat iz jednog centra nad narodima dakle mini preslika kako vanzemaljci misle vladat planetom i narodima preko jedne svjetske vlade.
Tehnika ogledala.
2014-04-11
Švabe neće pasti na tvoja trabunjanja o GF,podsjeca ih na Hitlerove nebuloze o tajnim oruzjima. Ne puse oni vise to.RayMabus wrote:Srbi su nebitni.
Tehnika ogledala.
Da ne govorimo sta ce bit kad vide da si iz Hrvatske i da si scijentolog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A odakle ti to da ću ih ja išta pitati ?
Ja sam i anđeoska hijerarhija a i demoni su isto. Čim čuješ da ja spominjem tehniku ogledala .... ha ha ha ha ha ha
Ja sam i anđeoska hijerarhija a i demoni su isto. Čim čuješ da ja spominjem tehniku ogledala .... ha ha ha ha ha ha
2014-04-11
Njemačka podržava ovog predstavnika. Cilj im je svjetska vlada koja iz jednog centra upravlja narodima. BiH je mini replika tog.
Tehnika ogledala je anđeoska tehnika kad postave ogledalo i sve šta ti radiš vraća se tebi.
Ja sam čist.
Berlin če biti Sarajevo.
Tehnika ogledala je anđeoska tehnika kad postave ogledalo i sve šta ti radiš vraća se tebi.
Ja sam čist.
Berlin če biti Sarajevo.
2014-04-11
Može on tražiti hurac, kao što i jeste....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
moze jer zna da mu je na liniji sad i washington...takodjer i brisel...za sad dodik sutra mozda i covic..ali vidim covke je odmah istrcao uguzivanjem bidenu da ga ovaj ne stavi na crnu listu...epikur37 wrote:Može on tražiti hurac, kao što i jeste....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:moze jer zna da mu je na liniji sad i washington...takodjer i brisel...za sad dodik sutra mozda i covic..ali vidim covke je odmah istrcao uguzivanjem bidenu da ga ovaj ne stavi na crnu listu...epikur37 wrote:Može on tražiti hurac, kao što i jeste....
sve ok...mi hercegsrbi smo pod pritiskom iduće 4 godine
a vi pravašo-mujage imate svojih pet minuta:
Morate ukinuti Hrvate u biH i RS...prkačin, bujanec i hasanče su već zalegli
vaših pet minuta e već odbrojava...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Vulin: "Tražiću da se zabrani ulazak u Srbiju onima koji su glasali za Rezoluciju"
» Uf ovo je gore od uvjeta za Kosovo za ulazak u EU!Eu pod točkom 2 kao uvjet za ulazak u EU traži od Srbije prekid specijalnih odnosa sa Republikom Srpskom
» Inzko idi kući. I BH vehabije ti se smiju.
» HSS: U slučaju odcjepljenja RS tražit ćemo isto za HRHB
» I Visoki predstavnik Inzko radikalizirani ustaša..:O
» Uf ovo je gore od uvjeta za Kosovo za ulazak u EU!Eu pod točkom 2 kao uvjet za ulazak u EU traži od Srbije prekid specijalnih odnosa sa Republikom Srpskom
» Inzko idi kući. I BH vehabije ti se smiju.
» HSS: U slučaju odcjepljenja RS tražit ćemo isto za HRHB
» I Visoki predstavnik Inzko radikalizirani ustaša..:O
Page 1 of 1