Grubnić: Najveća mi je životna želja da postanem otac, no u mom slučaju...
Page 1 of 1
Grubnić: Najveća mi je životna želja da postanem otac, no u mom slučaju...
[size=57]Grubnić: Najveća mi je životna želja da postanem otac, no u mom slučaju to je specifičan proces[/size]
Modni stilist koji je zadužen za styling Maje Šuput, Indire Levak i Nives Celzijus u showu "Tvoje lice zvuči poznato" otkrio nam je kako je osmislio modne kreacije za ove tri dame i ima li već spreman styling za svoju svadbu.
https://www.vecernji.hr/showbiz/grubnic-najveca-mi-je-zivotna-zelja-da-postanem-otac-no-u-mom-slucaju-to-je-specifican-proces-1443832?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1443832&utm_campaign=FB%20page%20statusi&fbclid=IwAR1-Ay6z_9kpQ0KwxkEGSfZoZ0xLd0crvxBL8ClWdtbwnpvAzmpkWEm4w4s
-------------------------------------------
Dečki samo hrabro. Sad kad je Biden došao na vlast, očekujemo novi set sloboda.
Marko možda ugradi uterus a momčilo se emancipira...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Grubnić: Najveća mi je životna želja da postanem otac, no u mom slučaju...
epikur37 wrote:
[size=67]Grubnić: Najveća mi je životna želja da postanem otac, no u mom slučaju to je specifičan proces[/size]
[size=59]Modni stilist koji je zadužen za styling Maje Šuput, Indire Levak i Nives Celzijus u showu "Tvoje lice zvuči poznato" otkrio nam je kako je osmislio modne kreacije za ove tri dame i ima li već spreman styling za svoju svadbu.[/size]
[size=59]https://www.vecernji.hr/showbiz/grubnic-najveca-mi-je-zivotna-zelja-da-postanem-otac-no-u-mom-slucaju-to-je-specifican-proces-1443832?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1443832&utm_campaign=FB%20page%20statusi&fbclid=IwAR1-Ay6z_9kpQ0KwxkEGSfZoZ0xLd0crvxBL8ClWdtbwnpvAzmpkWEm4w4s[/size]
-------------------------------------------
Dečki samo hrabro. Sad kad je Biden došao na vlast, očekujemo novi set sloboda.
Marko možda ugradi uterus a momčilo se emancipira...
Ne treba. Ovakvim nakazama je omogućeno udomljavanje djece.
Onak usput ... bila tema na klupicama i veli mi susjeda da nema nikaj protiv da pederčuge usvajaju djecu.
Pitam ju ja bi li ona "oporučno" svoje dijete dala njima na udomljavanje da joj se kaj dogodi?
Ti mater ... otada nema više "Dobar dan susjed!"
Projde pored mene kak vrag pored tamjana.
Guest- Guest
Similar topics
» Oduvijek mi je bila želja da postanem članom Saveza komunista Jugoslavije, da budem nosioc progresa, napretka, branioc u prvim redovima Naše domovine od svih vrsta napada, da nastavim gdje su drugi stali, da slijedim Titov put i Njegova djela. Ta želja is
» Plenkoviću je najveća želja uništit MOST , evo i zašto
» Otac može tužiti liječnika koji je izveo pobačaj čak i u slučaju incesta i silovanja
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Grubnić otkrio što mu je najdraže kod Momčila
» Plenkoviću je najveća želja uništit MOST , evo i zašto
» Otac može tužiti liječnika koji je izveo pobačaj čak i u slučaju incesta i silovanja
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Grubnić otkrio što mu je najdraže kod Momčila
Page 1 of 1