Sudbeno i službeno: Britanija više nije kršćanska nacija!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sudbeno i službeno: Britanija više nije kršćanska nacija!
deda wrote:isto sranjemarcellus wrote:ateizam je prelazna faza između kršćanstva i šerijata
tko voli te maloumne stvari nek eto uživa u njima
A ti kao jazavac, biži u šumu i sam sebi komplimetiraj u jazbini :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
otidi usaudijsku arabiju i napisi da je njihova religija sranje pa onda u neku EU zemlju i napisi isto, pa onda uporedi. U stvari idi prvo u EU jer se iz onog tamo istog sranja neces ni vratit u jednom komadudeda wrote:isto sranjemarcellus wrote:ateizam je prelazna faza između kršćanstva i šerijata
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
crvenkasti wrote:Kad smo ih počeli dovoziti, bili su robovi, ili sluge. Tko bi rekao?
Rim. I oni su tako dopuštali useljavanje i preseljenja naroda, imali sluge i robove.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
prckov wrote:otidi usaudijsku arabiju i napisi da je njihova religija sranje pa onda u neku EU zemlju i napisi isto, pa onda uporedi. U stvari idi prvo u EU jer se iz onog tamo istog sranja neces ni vratit u jednom komadudeda wrote:isto sranjemarcellus wrote:ateizam je prelazna faza između kršćanstva i šerijata
deda se kao i ostali liberali boji nove europe.....mislim da će on i yoda napustiti europu čim le pen dođe na vlast
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:ateizam je prelazna faza između kršćanstva i šerijata
Aaaaaa, dobar.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
e pa e europi je drugačije stanje jer su ljudi koje se nije moglo zastrašiti govorili da je sranje još pred 500 godinaprckov wrote:otidi usaudijsku arabiju i napisi da je njihova religija sranje pa onda u neku EU zemlju i napisi isto, pa onda uporedi. U stvari idi prvo u EU jer se iz onog tamo istog sranja neces ni vratit u jednom komadudeda wrote:isto sranjemarcellus wrote:ateizam je prelazna faza između kršćanstva i šerijata
lomače i vješanja ih nisu uspjele zaustaviti, zato danas imate u europi slobodu misli koju proklinjete i koje se što prije želite rješiti
onaj tko voli jednoumlje i cenzuru neka eto živi u kalifatu, ili kakvoj feudalnoj kršćanskoj tvorevini
pametan čovjek će se maknuti od idijota
Guest- Guest
deda wrote:e pa e europi je drugačije stanje jer su ljudi koje se nije moglo zastrašiti govorili da je sranje još pred 500 godinaprckov wrote:otidi usaudijsku arabiju i napisi da je njihova religija sranje pa onda u neku EU zemlju i napisi isto, pa onda uporedi. U stvari idi prvo u EU jer se iz onog tamo istog sranja neces ni vratit u jednom komadudeda wrote:isto sranjemarcellus wrote:ateizam je prelazna faza između kršćanstva i šerijata
lomače i vješanja ih nisu uspjele zaustaviti, zato danas imate u europi slobodu misli koju proklinjete i koje se što prije želite rješiti
onaj tko voli jednoumlje i cenzuru neka eto živi u kalifatu, ili kakvoj feudalnoj kršćanskoj tvorevini
pametan čovjek će se maknuti od idijota
rijec bila o "istom sranju" i na to sam se referiro. takode je rijec o danasnjici a ne o proslosti. Zaboli me kako je bilo jer se to danas ne reflektira na mene, niti imam posljedice radi toga. Jednoumlje ne podrzavam a ni zabranu vjerovanja onih kojima je to potreba ili blisko karakteru. Bitno je da imam mogucnost da vjerujem ili ne vjerujem, pa i mijenjam religije po zelji. Ako nema te slobode a u islamu nema, onda to nije isto (sranje)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
epikur37 wrote:
deda se kao i ostali liberali boji nove europe.....mislim da će on i yoda napustiti europu čim le pen dođe na vlast
a što će ta Le Pen promjeniti, idealisti ne znaju gdje im je glava a gdje guzica
htio je i Hitler spasiti Europu, pa je slao vojnike na Moskvu u ljetnoj opremi na -40°C, ljudima su otpadali očni kapci, prsti
jer eto u glavi idealista logične su i takve stvari da vojska maršira u lederhosen po polarnoj hladnoći
najveća prijetnja europi je nestašica energenata i fosfata, ali to nitko od vas ne vidi
bavite se prividom, serviranim big brother glupostima
Guest- Guest
prckov wrote:
rijec bila o "istom sranju" i na to sam se referiro
Kršćani su sluge božje, muslimani njegovi robovi, koja je razlika? To je u principu ista ideologija, samo je priča nešto drugačija
Prvi od seda smrtnih grijeha u kršćanstvu, iz kojieg proizlaze svi ostali grijesi je samopouzdanje, ponos, takva sranja mogu samo psihopati osmisliti!
Guest- Guest
Svaka čast Deda. potpisujem svaki tvoj post na ovoj temi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Liberalni protestanti(ili ti sekularni ateisti) i dalje marširaju i orgijaju naveliko. Prvo preko bare, a sad i u matici, hahahah.
Samo zna se kako tim protestantskim degenericima nikad nije dovoljno jer ipak je uvijek bila i ostala kao konačni cilj Katolička Crkva.
Kakav poraz protestantizma... Očekivan zapravo kad je otpad u pitanju.
Samo zna se kako tim protestantskim degenericima nikad nije dovoljno jer ipak je uvijek bila i ostala kao konačni cilj Katolička Crkva.
Kakav poraz protestantizma... Očekivan zapravo kad je otpad u pitanju.
Guest- Guest
bogovi su neprijatelji covjeka, tocka
Kršćani su sluge božje, muslimani njegovi robovi, koja je razlika? To je u principu ista ideologija, samo je priča nešto drugačija
Prvi od seda smrtnih grijeha u kršćanstvu, iz kojieg proizlaze svi ostali grijesi je samopouzdanje, ponos, takva sranja mogu samo psihopati osmisliti!
Osim ako si mislio na oholost.
A oholost i samopouzdanje nisu isto.
Nadalje većina kršćanskih teologa se slaže da je lijenost onaj grijeh iz kojeg proizaze drugi grijesi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Britanija nije više među pet vodećih ekonomija svijeta
» U međuvremenu: Britanija zabranila ulazak za 3 kršćanska biskupa iz Sirije i Iraka
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» U BiH je službeno nezaposleno više od 435 tisuća ljudi
» Cipras : Makedonska nacija nikad nije postojala
» U međuvremenu: Britanija zabranila ulazak za 3 kršćanska biskupa iz Sirije i Iraka
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» U BiH je službeno nezaposleno više od 435 tisuća ljudi
» Cipras : Makedonska nacija nikad nije postojala
Page 2 of 2