''‘OVO JE GENERALNA PROBA’; Stručnjak uvjeren da nas čeka neopisivo opasnija pandemija od sadašnje: ‘Možda nas ne bude’
Page 1 of 1
''‘OVO JE GENERALNA PROBA’; Stručnjak uvjeren da nas čeka neopisivo opasnija pandemija od sadašnje: ‘Možda nas ne bude’
‘OVO JE GENERALNA PROBA’; Stručnjak uvjeren da nas čeka neopisivo opasnija pandemija od sadašnje: ‘Možda nas ne bude’
Ovo je za jednog forumaša koji bi mogao ispasti Nostradamus našeg vremena...hehehehehehehehehehehehe
Ovo je za jednog forumaša koji bi mogao ispasti Nostradamus našeg vremena...hehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Re: ''‘OVO JE GENERALNA PROBA’; Stručnjak uvjeren da nas čeka neopisivo opasnija pandemija od sadašnje: ‘Možda nas ne bude’
strah i panika u ljudima su daleko jači nego što se uopće pomišlja
2014-04-16
Re: ''‘OVO JE GENERALNA PROBA’; Stručnjak uvjeren da nas čeka neopisivo opasnija pandemija od sadašnje: ‘Možda nas ne bude’
Ne znam na koga misliš,ali pogledaj što sam u proteklih par god pisao,pogotovu u pogledu virusa i umjetne inteligencije i depopulacije.Dosta sličnosti ima u ovom članku.red wolf wrote:‘OVO JE GENERALNA PROBA’; Stručnjak uvjeren da nas čeka neopisivo opasnija pandemija od sadašnje: ‘Možda nas ne bude’
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Srce, na tebe sam mislio...Ja sam ovdje koji promatram...;)))))סמאל wrote:Ne znam na koga misliš,ali pogledaj što sam u proteklih par god pisao,pogotovu u pogledu virusa i umjetne inteligencije i depopulacije.Dosta sličnosti ima u ovom članku.red wolf wrote:‘OVO JE GENERALNA PROBA’; Stručnjak uvjeren da nas čeka neopisivo opasnija pandemija od sadašnje: ‘Možda nas ne bude’
red wolf-
2016-02-10
Aha,mislio sam da aludiraš na Longija,ali kad sam pročitao članak malo sam se zabezeknuo,jer to kao da je složena kratka kompilacija mojih sranja s foruma.
2015-07-23
Zuumbi ili kakva vrst vampijerizma?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zapravo,izgledno je nešto drugo,što bi za veću posljedicu imalo uzrokovanje neplodnosti kod mladih,međutim problem je kako raširiti taj virus u zemljama trećeg svijeta a da se on ne prelije u visoko demokratska društva.jastreb wrote:Zuumbi ili kakva vrst vampijerizma?
2015-07-23
Korado, jesi to ti?red wolf wrote:Srce, na tebe sam mislio...Ja sam ovdje koji promatram...;)))))סמאל wrote:Ne znam na koga misliš,ali pogledaj što sam u proteklih par god pisao,pogotovu u pogledu virusa i umjetne inteligencije i depopulacije.Dosta sličnosti ima u ovom članku.red wolf wrote:‘OVO JE GENERALNA PROBA’; Stručnjak uvjeren da nas čeka neopisivo opasnija pandemija od sadašnje: ‘Možda nas ne bude’
Similar topics
» strucnjak-uvjeren-oruzje-koje-terorist-drzi-u-ruci-stiglo-je-iz-kragujevca-
» ''Dossier zdravstvo: Što čeka sustav jednom kada ova pandemija završi''
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» ''Dossier zdravstvo: Što čeka sustav jednom kada ova pandemija završi''
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
Page 1 of 1