Beta
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Beta
Kad vi to stignete? Šta samo drkate kurac po cijele dane? Ja sam bio skinuo zadnji FM, nisam ga tri puta otvorio. Nemam jednostavno vremena za to uz sve ostalo.
Roland Deschain wrote:Kad vi to stignete? Šta samo drkate kurac po cijele dane? Ja sam bio skinuo zadnji FM, nisam ga tri puta otvorio. Nemam jednostavno vremena za to uz sve ostalo.
Kako valjda kada si u penziji, imaš za sve vremena...
Guest- Guest
Onu koju san ti stavija...End wrote:alo jesi ti gluh s koje stranice da kupim igru
https://www.footballmanagerblog.org/p/football-manager-2021-discount-fm21.html?m=1
;)
Guest- Guest
Neman ni ja vrimena...Roland Deschain wrote:Kad vi to stignete? Šta samo drkate kurac po cijele dane? Ja sam bio skinuo zadnji FM, nisam ga tri puta otvorio. Nemam jednostavno vremena za to uz sve ostalo.
Zapeglan svako 3-4 dana po uru vrimena...
;)
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Kad vi to stignete? Šta samo drkate kurac po cijele dane? Ja sam bio skinuo zadnji FM, nisam ga tri puta otvorio. Nemam jednostavno vremena za to uz sve ostalo.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Poslat će ti Messi, ne tresi se...End wrote:cijena je porasla jebote dok ti odgovoriš ode 2 eura
:D
Guest- Guest
Da sam barem ganjao ratnu. Kako se zakoni kod nas stalno mijenjaju, ni ne znam koliko još moram raditi.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Kad vi to stignete? Šta samo drkate kurac po cijele dane? Ja sam bio skinuo zadnji FM, nisam ga tri puta otvorio. Nemam jednostavno vremena za to uz sve ostalo.
zato ga ni neigram godinama nešto sitno, jer ako uhvatim dobru karijeru nemogu stati, i deinstaliramRoland Deschain wrote:Kad vi to stignete? Šta samo drkate kurac po cijele dane? Ja sam bio skinuo zadnji FM, nisam ga tri puta otvorio. Nemam jednostavno vremena za to uz sve ostalo.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ova ‘igrica’ je veće oruđe danas nego Microsoft Word npr. ...
;)
Ako se zoveš Jose Mourinho...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Ova ‘igrica’ je veće oruđe danas nego Microsoft Word npr. ...
;)
Ako se zoveš Jose Mourinho...
Guest- Guest
Ma ovo samo da vidin kako je...
Ne znan s kim bi igra...
Mislin da ću s Milanom...
<3
Ne znan s kim bi igra...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ma ovo samo da vidin kako je...
Ne znan s kim bi igra...
<3
Prva karijera uvek ide sa unitedom, da se ispoštuje omiljeni klub. Posle ide šmekerski inter, partizan i valencia. Na kraju biram neki random klub, kao što sam sada fulham ili ranije leverguzen....
Guest- Guest
Uzet ću Milana...
Imaju super ekipu, hrpu wonderkidova i par iskusnih znalaca...
Golman je vrhunski, obrana dobra, veza je beleca teška, a u napadu Zlatan i Reba...
<3
Imaju super ekipu, hrpu wonderkidova i par iskusnih znalaca...
Golman je vrhunski, obrana dobra, veza je beleca teška, a u napadu Zlatan i Reba...
<3
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HGSS-ova POTRAŽNA KUJA BETA OTROVANA TIJEKOM TRENINGA
» Muhamed i beta liberal zapalili džamiju, ubili desetak ljudi
» Muhamed i beta liberal zapalili džamiju, ubili desetak ljudi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5