Janša čestitao Trumpu pobjedu
Page 1 of 1
Janša čestitao Trumpu pobjedu
IAKO je ishod američkih izbora potpuno neizvjestan, slovenski je premijer Janez Janša čestitao Donaldu Trumpu na pobjedi.
"Priliučno je jasno da je američki narod izabrao Donalda Trumpa i Mikea Pencea za još četiri godine. Što više odgađanja i negiranja činjenica od strane mainstream medija, veća će biti konačna pobjeda za predsjednika. Čestitke Republikanskoj stranci za jake rezultate širom SAD-a", napisao je, na engleskom jeziku, na Twitteru Janša uz screenshotove privremenih rezultata u nekoliko država, među kojima je i Wisconsin u kojem se u međuvremenu dogodio obrat i Biden preuzeo vodstvo nad Trumpom.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/jansa-cestitao-trumpu/2227477.aspx?index_tid=66555
"Priliučno je jasno da je američki narod izabrao Donalda Trumpa i Mikea Pencea za još četiri godine. Što više odgađanja i negiranja činjenica od strane mainstream medija, veća će biti konačna pobjeda za predsjednika. Čestitke Republikanskoj stranci za jake rezultate širom SAD-a", napisao je, na engleskom jeziku, na Twitteru Janša uz screenshotove privremenih rezultata u nekoliko država, među kojima je i Wisconsin u kojem se u međuvremenu dogodio obrat i Biden preuzeo vodstvo nad Trumpom.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/jansa-cestitao-trumpu/2227477.aspx?index_tid=66555
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Janša čestitao Trumpu pobjedu
to je drzavnik i frajer...kalio se u najtezim vremenima..gulio robiju..sudilo mu se...vodio rat protiv jna...nije pobegel...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..nije mu lako...mislim po njegovoj ideoloskoj matrici,razmisljanju i naravno podrsci marakeskoj i istanbulskoj konvenciji koju je uzgred i biden podrzao..nema sumnje na cijoj je liniji..sigurno da s euzdao u pobjedu bidena...i priblizavanje vasingtona i brisela u onoj relaciji od prije trumpa...drugo poluhladan docek i odnos prema pompeu trumpovom covjeku također govori na cijoj je strani u ovim izborima makar s ene izjasnajvao...i zavjet sutnje dao..djela govore za sebe vise od rijeciobala razuma wrote:anemija muči
pati ,,,točnije rečeno
2015-09-08
...samo bojim se da bi mi mogli tj hrvatska platiti neku cijenu zbog toga...pustimo mi jesmo bitni ili nebitni...trump je ne jednom pokazao da dobro pamti tko i zasto i kako...a da se u buzinu sigurno sve revnosno biljezi
2015-09-08
ona agentura mislav galić je na neviđeno u vecernjaku ispljuvao trumpa...ne sumnjma da je ta crtica zabiljezena kako rekoh isto u buzinu...
2015-09-08
močvara je svugdje duboka...vuksadinare wrote:...samo bojim se da bi mi mogli tj hrvatska platiti neku cijenu zbog toga...pustimo mi jesmo bitni ili nebitni...trump je ne jednom pokazao da dobro pamti tko i zasto i kako...a da se u buzinu sigurno sve revnosno biljezi
T.- Posts : 17557
2014-04-14
nitko si ne zna pucati u koljena kao mi i istracavati pred rudo prije nego sto je gotovo...evo cak i suljini su mediji oprezniji u analizima pa i izjavama...bosanski tu i tamo nesto napisu..također paze da se prevec ne zamjere...ali jutarnji,vecernji,imbex,bivsi i sadasnji politicari natjecu s etko ce vise hracnuti se na trumpa...ne svi ali vecina onih koji su bili ili jesu u vlastiT. wrote:močvara je svugdje duboka...vuksadinare wrote:...samo bojim se da bi mi mogli tj hrvatska platiti neku cijenu zbog toga...pustimo mi jesmo bitni ili nebitni...trump je ne jednom pokazao da dobro pamti tko i zasto i kako...a da se u buzinu sigurno sve revnosno biljezi
2015-09-08
Jeben taj neki novi suverenizam, stha bi se reklo. To je neshta kao i demokratski centralizam, jelte. Kila mozga....... Jansha izgradio zid prema svom Mexico. Muhahahahahha Znam nije Jansha ali slo generalno....
2014-04-14
pompeo je bija tu da im jebeludumater zbog koneskih robova na eu-teritoriuvuksadinare wrote:..nije mu lako...mislim po njegovoj ideoloskoj matrici,razmisljanju i naravno podrsci marakeskoj i istanbulskoj konvenciji koju je uzgred i biden podrzao..nema sumnje na cijoj je liniji..sigurno da s euzdao u pobjedu bidena...i priblizavanje vasingtona i brisela u onoj relaciji od prije trumpa...drugo poluhladan docek i odnos prema pompeu trumpovom covjeku također govori na cijoj je strani u ovim izborima makar s ene izjasnajvao...i zavjet sutnje dao..djela govore za sebe vise od rijeciobala razuma wrote:anemija muči
pati ,,,točnije rečeno
jedina nada odstrelu socijalizma je trump
Guest- Guest
pa plen ki munu..i sa poslovne strane odgovra pobjeda bidena..koji je kineski covjek kao i plenki...pobjedom bidena njegova administarcija ne bi zabadala u plenkijeve dilove sa kinezima...ovako bi mu visila trumpova i jebala mu ježa...cak i vecina zemalja eu-a sve vise izbjegava poslove sa kinezima...ali eto nama valjda trebaju šamari da shvatimo neke stvariobala razuma wrote:pompeo je bija tu da im jebeludumater zbog koneskih robova na eu-teritoriuvuksadinare wrote:..nije mu lako...mislim po njegovoj ideoloskoj matrici,razmisljanju i naravno podrsci marakeskoj i istanbulskoj konvenciji koju je uzgred i biden podrzao..nema sumnje na cijoj je liniji..sigurno da s euzdao u pobjedu bidena...i priblizavanje vasingtona i brisela u onoj relaciji od prije trumpa...drugo poluhladan docek i odnos prema pompeu trumpovom covjeku također govori na cijoj je strani u ovim izborima makar s ene izjasnajvao...i zavjet sutnje dao..djela govore za sebe vise od rijeciobala razuma wrote:anemija muči
pati ,,,točnije rečeno
jedina nada odstrelu socijalizma je trump
2015-09-08
Janša se zaletio.Kako samo ima da poslije kmeči.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
obala razuma wrote:anemija muči
pati ,,,točnije rečeno
2014-04-16
ako Trump zna za negativce u Hrvatskoj, vjerujem da zna i za pozitivce
neka zgazi negativce, nemam ništa protiv
2014-04-16
Najžalosnije od svega je što je potvrđeno da je Melanija glasala za mumiju umisto za muža. Ključaj ovo
abraham wrote:Jeben taj neki novi suverenizam, stha bi se reklo. To je neshta kao i demokratski centralizam, jelte. Kila mozga....... Jansha izgradio zid prema svom Mexico. Muhahahahahha Znam nije Jansha ali slo generalno....
Znaš da je Bridges gadno se razbolio. Bilo neki dan, ne izgleda kao da ga je osobito pogodilo ako je suditi po snimcima ali svejedno. Limfom.
Guest- Guest
Prvi glas. Stara je to gradja, oporaviti che se on. Hvala na informaciji.
2014-04-14
mortal wrote:ako Trump zna za negativce u Hrvatskoj, vjerujem da zna i za pozitivce
I NEGATIVKE
Similar topics
» Janša pred izbore : Idemo na pobjedu
» Čović čestitao pobjedu Netanyahuu
» Plenkovic čestitao Komšiću izbornu pobjedu
» Aleksandar Vučić čestitao Karamarku pobjedu HDZ-a na izborima
» Dodik čestitao Trumpu jer ga je Senat oslobodio optužbi, nahvalio ga je
» Čović čestitao pobjedu Netanyahuu
» Plenkovic čestitao Komšiću izbornu pobjedu
» Aleksandar Vučić čestitao Karamarku pobjedu HDZ-a na izborima
» Dodik čestitao Trumpu jer ga je Senat oslobodio optužbi, nahvalio ga je