Diego
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Diego
fridrih_niche wrote:i George Best na isti dan, prije 15 godina...Brat Brale wrote:Diego umro na isti dan kao i njegov veliki prijatelj-Fidel Castro...
;)
I to isto u 60-oj godini života...
Guest- Guest
Jürgen Klopp (Liverpool coach): "I'm 53 years old, my entire life, he was a part of it. Diego was a sensational guy. Maradona had some struggles. I will miss both.
He's one of the three greats. Maradona, Messi, Pelé."
He's one of the three greats. Maradona, Messi, Pelé."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Incesti i drvosječe zagovaraju ka nekakvu pravdu...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Jel ovo stvarna naslovnica?End wrote:
;)
Jeste...
A najveći su licemjerni olos na kugli zemaljskoj...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Incesti i drvosječe zagovaraju ka nekakvu pravdu...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Jel ovo stvarna naslovnica?End wrote:
;)
Jeste...
A najveći su licemjerni olos na kugli zemaljskoj...
;)
Guest- Guest
spojih teme..
kao što je i Maradona spojio dvije krajnosti, božanski talent i pripadnost običnom malom čovjeku..
zbog čega ga svi volimo, osim incestuoznih otočana.
Beef Supreme wrote:Sva sreca pa je manchester urinated irski klub
kakve veze ima što je united engleski klub?
Guest- Guest
kic wrote:
spojih teme..
kao što je i Maradona spojio dvije krajnosti, božanski talent i pripadnost običnom malom čovjeku..
zbog čega ga svi volimo, osim incestuoznih otočana.
oni ga ne vole, ali ga sigurno poštuju do neba...
Guest- Guest
Engleska stoka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da nije kradje bilo u finalu 1966 njemci bi imali 5 zvijezdicafridrih_niche wrote:FRANK wrote:Engleska stoka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A i ovako su najveca reprezentacija ikad.fridrih_niche wrote:Pa to je istina...
;)
2015-09-13
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 8