Poruka Nichetu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Poruka Nichetu
kaj godFRANK wrote:Znaci toliko vas je popusilo pricu da cemo "soon" imati doslovno leseve po cestiNoor wrote:vidim, falila sam tiFRANK wrote:Di je noorka.
Jel jos dobiva menzes od straha zbog ove prevare zvane corona
da, dobivam...svakih 28 dana u minutu
a corona, ma pitanje dana kad ću je uloviti, tu kod mene ima je svaki treći
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja se nadrogiram tj napusim travurine i nista
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
za sebe? ni maloAtlana wrote:Norka se bojis jako?
Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
Dybala wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dybala wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Dybala wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Dybala wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:Dybala wrote:mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pusi kurac nadrogirana sektasko tovarska umno rastrojena pedercino
Guest- Guest
kic, ukini ovo kvotanje, guze jedan drugog cijeli dan
Noor wrote:kic, ukini ovo kvotanje, guze jedan drugog cijeli dan
Mogli bi tebe za promenu...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3