Više se niti ne skriva...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Više se niti ne skriva...
mislim,tko normalan hoce da ispadne n forumu sve naj naj..samo kompleksasi i frustrirani kao ti konjino..mene boli kuratz..blebecem,zajebavam se,dobro zabavljam..a sociopate kao ti,samo gledaju da nekog uhvate u verbalnom lapsusu,i onda to vuku GODINAMa..pa jeboteIsus ,ti si ono,pravo za zemlju Dembeliju...
Guest- Guest
E robi robiLegendovich wrote:Ajd sad ti reci kako TOCNO zunas da nemam?..i nemoj mi sad bezmozge sheme tipa-ne govoris jidiš i slicno..tre wrote:Aj na stranu što si govnojed ali ajde reci iskreno zašto toliko lažeš?Legendovich wrote:stos,ghovno ostaje ghovno..podmece i potura svoje rijeci drugom..
Recimo zašto si se predstavljao kao židov kad nemaš ni kapi židovske krvi?
Ajmo dalje, zašto si lagao da si menager u audiju?
zasto bi lago??tre wrote:E robi robiLegendovich wrote:Ajd sad ti reci kako TOCNO zunas da nemam?..i nemoj mi sad bezmozge sheme tipa-ne govoris jidiš i slicno..tre wrote:Aj na stranu što si govnojed ali ajde reci iskreno zašto toliko lažeš?Legendovich wrote:stos,ghovno ostaje ghovno..podmece i potura svoje rijeci drugom..
Guest- Guest
ne boj se Tre,ne pokusavam impresionirati forumske strace...to tebi ostavljam..
Guest- Guest
yep ga trej..na omiljenom ti Zapadu moras se stalno usavrsavati i biti svestran..nije to kao kod tebe..boracka knjizica,odnosno iskaznica i pemzija solidna..pa mosh palamudaniti bez odgovornosti..tod,na tvom omiljenom Zapadu,ti bi jumra od gladi..
Guest- Guest
pa samo si ti htio da da ispadneš... nitko drugi nije prodavao zlatne poluge... i pičio vikendom na wall streetLegendovich wrote:mislim,tko normalan hoce da ispadne n forumu sve naj naj..samo kompleksasi i frustrirani kao ti konjino..mene boli kuratz..blebecem,zajebavam se,dobro zabavljam..a sociopate kao ti,samo gledaju da nekog uhvate u verbalnom lapsusu,i onda to vuku GODINAMa..pa jeboteIsus ,ti si ono,pravo za zemlju Dembeliju...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
majketi daj se citaj...ovo je i ispod komentara...ispada da su arapi koji su pohodili svabiju,pametniji od vas za par kopalja..lik preko hendija prodajom kupovinom u mjesec dana po dva sata dnevno zaradi 600 dolari..da,da..vol strit..michaellcmacha wrote:pa samo si ti htio da da ispadneš... nitko drugi nije prodavao zlatne poluge... i pičio vikendom na wall streetLegendovich wrote:mislim,tko normalan hoce da ispadne n forumu sve naj naj..samo kompleksasi i frustrirani kao ti konjino..mene boli kuratz..blebecem,zajebavam se,dobro zabavljam..a sociopate kao ti,samo gledaju da nekog uhvate u verbalnom lapsusu,i onda to vuku GODINAMa..pa jeboteIsus ,ti si ono,pravo za zemlju Dembeliju...
Guest- Guest
ja sam nebitan,volim da gledam reakcije,a one ne odudaraju od reakcija ljubomornih frendova iz skolskih klupa,koji su zvakali si džigeru,kad je netko u necemu bio bolji,imao nesh sto oni nemaju ili slicno....djecje vrlo djecje..
Guest- Guest
ma ok, ali ne ti ti si polupismen, čitati si na šekretu naučio a ženi ni dan danas sa 58 godina ne znaš prići... zato si i spao na drkarenje i na tanjur "supe" kod sestreLegendovich wrote:majketi daj se citaj...ovo je i ispod komentara...ispada da su arapi koji su pohodili svabiju,pametniji od vas za par kopalja..lik preko hendija prodajom kupovinom u mjesec dana po dva sata dnevno zaradi 600 dolari..da,da..vol strit..michaellcmacha wrote:pa samo si ti htio da da ispadneš... nitko drugi nije prodavao zlatne poluge... i pičio vikendom na wall streetLegendovich wrote:mislim,tko normalan hoce da ispadne n forumu sve naj naj..samo kompleksasi i frustrirani kao ti konjino..mene boli kuratz..blebecem,zajebavam se,dobro zabavljam..a sociopate kao ti,samo gledaju da nekog uhvate u verbalnom lapsusu,i onda to vuku GODINAMa..pa jeboteIsus ,ti si ono,pravo za zemlju Dembeliju...
2015-08-08
ti nisi u ničemu dobar, čak ni lagati ne znaš, tu po foruu te žene ne da su popljuvale nego tako iscipelarile da bi ih ti najradije podavio... to se sve lijepo vidjelo iz tvojih upisa... tebi nitko ama baš na ničemu nemre zavidjeti... jedino da je totalni mazohist...Legendovich wrote:ja sam nebitan,volim da gledam reakcije,a one ne odudaraju od reakcija ljubomornih frendova iz skolskih klupa,koji su zvakali si džigeru,kad je netko u necemu bio bolji,imao nesh sto oni nemaju ili slicno....djecje vrlo djecje..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da si menager ne bi bio čistač i ne bi vozio mitcubišija za 10 tisuća eura i ne bi slikao tuđi auto nego svoj vlastiti.Legendovich wrote:zasto bi lago??tre wrote:E robi robiLegendovich wrote:Ajd sad ti reci kako TOCNO zunas da nemam?..i nemoj mi sad bezmozge sheme tipa-ne govoris jidiš i slicno..tre wrote:Aj na stranu što si govnojed ali ajde reci iskreno zašto toliko lažeš?Legendovich wrote:stos,ghovno ostaje ghovno..podmece i potura svoje rijeci drugom..
E robi robi
Ajmo dalje, zašto si lagao da trguješ s zlatom na burzama?
Pa gledaš reakcije forumaša, nema onog koji te ne drži za klauna i ober lažova.Legendovich wrote:ja sam nebitan,volim da gledam reakcije,a one ne odudaraju od reakcija ljubomornih frendova iz skolskih klupa,koji su zvakali si džigeru,kad je netko u necemu bio bolji,imao nesh sto oni nemaju ili slicno....djecje vrlo djecje..
i ćuretinu 14ti danmichaellcmacha wrote:ma ok, ali ne ti ti si polupismen, čitati si na šekretu naučio a ženi ni dan danas sa 58 godina ne znaš prići... zato si i spao na drkarenje i na tanjur "supe" kod sestreLegendovich wrote:majketi daj se citaj...ovo je i ispod komentara...ispada da su arapi koji su pohodili svabiju,pametniji od vas za par kopalja..lik preko hendija prodajom kupovinom u mjesec dana po dva sata dnevno zaradi 600 dolari..da,da..vol strit..michaellcmacha wrote:pa samo si ti htio da da ispadneš... nitko drugi nije prodavao zlatne poluge... i pičio vikendom na wall streetLegendovich wrote:mislim,tko normalan hoce da ispadne n forumu sve naj naj..samo kompleksasi i frustrirani kao ti konjino..mene boli kuratz..blebecem,zajebavam se,dobro zabavljam..a sociopate kao ti,samo gledaju da nekog uhvate u verbalnom lapsusu,i onda to vuku GODINAMa..pa jeboteIsus ,ti si ono,pravo za zemlju Dembeliju...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
» Ne valjaju im više niti daidže
» Maduro više nema niti hrane za vojsku
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Putinov deputat Zatulin: "Niti jedan cilj specijalne vojne operacije nije postignut. Rusija nema više snage".
» Ne valjaju im više niti daidže
» Maduro više nema niti hrane za vojsku
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Putinov deputat Zatulin: "Niti jedan cilj specijalne vojne operacije nije postignut. Rusija nema više snage".
Page 2 of 2