Čović i Grlić Radman će posjetiti Tomislavgrad i Livno
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čović i Grlić Radman će posjetiti Tomislavgrad i Livno
za tebe je jedini izlaz u krštenjucrvenkasti wrote:obala razuma wrote:jebatecrvenkasti wrote:Livno divno. To mi se lijepo rimuje.
Ali Duvno mi se ne rimuje ni sa čim.
Mislio sam Duvno govno, ali mi ne paše baš.
jesi ti puka
ZA SMRT druže
Nitko ne misli na nas budale.
Umjesto da mi pomogneš, pokažeš malo suosjećanja, ti mi se rugaš.
Što ima sa Duvno?
pred smrt vi socijalistički rasisti postajete religiozni , nijemi jasno zašto,,,,al to i ti sam potvrđuješ
suosjećam se sa svakim tko ima kapacitet za katarzu
u tebi tog nema
ZA SMRT druže
Guest- Guest
obala razuma wrote:za tebe je jedini izlaz u krštenjucrvenkasti wrote:obala razuma wrote:jebatecrvenkasti wrote:Livno divno. To mi se lijepo rimuje.
jesi ti puka
ZA SMRT druže
Što ima sa Duvno?
pred smrt vi socijalistički rasisti postajete religiozni , nijemi jasno zašto,,,,al to i ti sam potvrđuješ
u tebi tog nema
ZA SMRT druže
jebote
kurca ti ne kužiš
jel znaš da za mjehur od sapunuce nema fizikalnog objašnjenja kako uopće može postojati?
više je nepoznanica nego jednadžbi
što će čovjek pomisliti?
mjehuri mi idu sa arhitekturi
u današnjoj arhitekturi
pojavljuju se veliki mjehuri
sranje
crvenkasti-
2014-04-17
tvoja misija ima izlaz samo u onom šta najviše mrzišcrvenkasti wrote:obala razuma wrote:za tebe je jedini izlaz u krštenjucrvenkasti wrote:obala razuma wrote:jebatecrvenkasti wrote:Livno divno. To mi se lijepo rimuje.
jesi ti puka
ZA SMRT druže
Što ima sa Duvno?
u tebi tog nema
ZA SMRT druže
jebote
kurca ti ne kužiš
jel znaš da za mjehur od sapunuce nema fizikalnog objašnjenja kako uopće može postojati?
što će čovjek pomisliti?
u današnjoj arhitekturi
sranje
ne voliš o tom
ZA SMRT druže
Guest- Guest
obala razuma wrote:tvoja misija ima izlaz samo u onom šta najviše mrzišcrvenkasti wrote:obala razuma wrote:za tebe je jedini izlaz u krštenjucrvenkasti wrote:obala razuma wrote:jebatecrvenkasti wrote:Livno divno. To mi se lijepo rimuje.
jesi ti puka
ZA SMRT druže
Što ima sa Duvno?
u tebi tog nema
ZA SMRT druže
jebote
kurca ti ne kužiš
što će čovjek pomisliti?
u današnjoj arhitekturi
sranje
ne voliš o tom
ZA SMRT druže
Zašto netko tko je tup poput tebe ima ambiciju pisati i pokazivati drugima kako mu je?
crvenkasti-
2014-04-17
nisi valjda već popušćacrvenkasti wrote:obala razuma wrote:tvoja misija ima izlaz samo u onom šta najviše mrzišcrvenkasti wrote:obala razuma wrote:za tebe je jedini izlaz u krštenjucrvenkasti wrote:obala razuma wrote:jebatecrvenkasti wrote:Livno divno. To mi se lijepo rimuje.
jesi ti puka
ZA SMRT druže
Što ima sa Duvno?
u tebi tog nema
ZA SMRT druže
jebote
kurca ti ne kužiš
što će čovjek pomisliti?
u današnjoj arhitekturi
sranje
ne voliš o tom
ZA SMRT druže
Zašto netko tko je tup poput tebe ima ambiciju pisati i pokazivati drugima kako mu je?
ZA SMRT druže
Guest- Guest
Covic i grlic radman..koje je zenino prezime...a hdzovci su se rugali hajdas doncicu...kako da nikad ne skuze onu staru tko se kome ruga snadje ga ista tuga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa jel ko javno rekao da ce to biti dio rh-a ili onako malo prosetali..pa 'kod joze' na pecenoHektorović wrote:epikur37 wrote:To će ionako u budućnosti biti RH :)
Nezamislivo u vrijeme Picula, Jace, Pusićki i sličnih kad se obavezno prvo pohodilo Sarajevo ... i onda gledalo oće li zamjerit kakvu posjetu Hrvatskim krajevima.
Zoki je onim odlaskom u Mostar prelomio led
2015-09-08
...prije bosnjak i chegevarist pa herceg srbin i krscanin sad hrvat i katolik sutra tko zna...epikur37 wrote:obala razuma wrote:pravašija ,,,,,,,,,,,,,a štasi ti jadnatimajkaepikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:To će ionako u budućnosti biti RH :)
Znaš i ti koju pametnu reći.
Rijetko, ali zna se dogoditi.
Nismo mi tako daleko, pače u blizu smo.
Meni živac vadi to što je pavašija opsjednuta srbima, i prije bi i Hrvate same u BiH žrtvovala samo da napakosti srbaljima.
Znači da ih se pita:
Ukidanje RS ili uspostava HR HB.
Oni bi izabrali ukidanje RS.
Po meni to je organski i nacionalno izdaja i retardacija.
Hrvat, katolik.
2015-09-08
pročitati biografiju udbaške stoke radmanavuksadinare wrote:Covic i grlic radman..koje je zenino prezime...a hdzovci su se rugali hajdas doncicu...kako da nikad ne skuze onu staru tko se kome ruga snadje ga ista tuga
pročitati biografiju čovića
dva rasista
DVA SOCIJALISTIČKA RASISTA
morbidno da morbidnije nemože
za hrvate u bih je mnogostruko povoljnjiji komšić od ove dvije stoke ,,,,ako ništa drugo iskreni socijalista je
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...prije bosnjak i chegevarist pa herceg srbin i krscanin sad hrvat i katolik sutra tko zna...epikur37 wrote:obala razuma wrote:pravašija ,,,,,,,,,,,,,a štasi ti jadnatimajkaepikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:To će ionako u budućnosti biti RH :)
Meni živac vadi to što je pavašija opsjednuta srbima, i prije bi i Hrvate same u BiH žrtvovala samo da napakosti srbaljima.
Znači da ih se pita:
Hrvat, katolik.
Nadopuna, ministrant I panker...
Vidi lipog dana vucko.....ca se kuva danas za rucak?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
chegevaristepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...prije bosnjak i chegevarist pa herceg srbin i krscanin sad hrvat i katolik sutra tko zna...epikur37 wrote:obala razuma wrote:pravašija ,,,,,,,,,,,,,a štasi ti jadnatimajkaepikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:To će ionako u budućnosti biti RH :)
Znači da ih se pita:
Hrvat, katolik.
to je to
Guest- Guest
obala razuma wrote:chegevaristepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...prije bosnjak i chegevarist pa herceg srbin i krscanin sad hrvat i katolik sutra tko zna...epikur37 wrote:obala razuma wrote:pravašija ,,,,,,,,,,,,,a štasi ti jadnatimajkaepikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:To će ionako u budućnosti biti RH :)
Znači da ih se pita:
Hrvat, katolik.
to je to
Obalo ti si glup i ne razumijueš revolucionarni potencijal.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tebe će na dedinje da sahranimoepikur37 wrote:
Obalo ti si glup i ne razumijueš revolucionarni potencijal.
Guest- Guest
Naša stranka: Podržavajući HDZ, hrvatski državni vrh radi na štetu hrvatskog naroda
Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović (Foto: I. Š./Klix.ba)
Gordan Grlić Radman, hrvatski ministar vanjskih poslova, u današnjem obraćanju u Mostaru ponovio je već poznate stavove hrvatskog državnog rukovodstva i eksplicitno naglasio da budućnost BiH ovisi od stavova lidera tri naroda. Tim povodom reagovala je Naša stranka.
"Današnji medijski nastup gospodina Radmana potvrđuje činjenicu da se hrvatski državni vrh stavio u službu predizborne kampanje HDZ-a BiH. Radman je u BiH došao na kvazi akademski, a u suštini predizborni HDZ-ov skup s kojeg je cilj u javnost plasirati poruke u službi raspirivanja međunacionalne mržnje kako bi homogenizirali Hrvate da u što većem broju glasaju HDZ. Takva je poruka i gospodina Radmana koji je rekao da budućnost BiH zavisi od lidera tri naroda", saopćeno je.
Ističu da sve što je zavisilo "od tih samozvanih lidera je ili uništeno ili svedeno na najniže grane osim njihove imovine i imovine njima bliskih ljudi".
"Budućnost BiH zavisi i zavisit će od svih njenih građanki i građana. Šta građani žele najbolje pokazuje njihov odabir zemalja u koje odlaze otjerani uslovima života koje im kreiraju nacionalne stranke. Radi se mahom o zapadnim, građanski ustrojenim demokratijama. U stanju smo stvoriti takvu zemlju ovdje. A Hrvatska, ako neće pomoći, neka barem ne odmaže", dodali su.
Iz Naše stranke poručuju da ni Radman ni bilo ko drugi nikakvim izjavama neće uspjeti prikriti činjenicu da je upravo HDZ u poslijeratnom periodu najkrivlji za stanje u kojem se nalazi narod za čiju se ravnopravnost tobože bori.
"To je stanje beznađa, masovnog iseljavanja, masovnih otkaza i siromašenja. Svojom pomoći HDZ-u hrvatski državni vrh sebe čini saučesnikom u održavanju takvog stanja", zaključeno je.
Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović (Foto: I. Š./Klix.ba)
Gordan Grlić Radman, hrvatski ministar vanjskih poslova, u današnjem obraćanju u Mostaru ponovio je već poznate stavove hrvatskog državnog rukovodstva i eksplicitno naglasio da budućnost BiH ovisi od stavova lidera tri naroda. Tim povodom reagovala je Naša stranka.
"Današnji medijski nastup gospodina Radmana potvrđuje činjenicu da se hrvatski državni vrh stavio u službu predizborne kampanje HDZ-a BiH. Radman je u BiH došao na kvazi akademski, a u suštini predizborni HDZ-ov skup s kojeg je cilj u javnost plasirati poruke u službi raspirivanja međunacionalne mržnje kako bi homogenizirali Hrvate da u što većem broju glasaju HDZ. Takva je poruka i gospodina Radmana koji je rekao da budućnost BiH zavisi od lidera tri naroda", saopćeno je.
Ističu da sve što je zavisilo "od tih samozvanih lidera je ili uništeno ili svedeno na najniže grane osim njihove imovine i imovine njima bliskih ljudi".
"Budućnost BiH zavisi i zavisit će od svih njenih građanki i građana. Šta građani žele najbolje pokazuje njihov odabir zemalja u koje odlaze otjerani uslovima života koje im kreiraju nacionalne stranke. Radi se mahom o zapadnim, građanski ustrojenim demokratijama. U stanju smo stvoriti takvu zemlju ovdje. A Hrvatska, ako neće pomoći, neka barem ne odmaže", dodali su.
Iz Naše stranke poručuju da ni Radman ni bilo ko drugi nikakvim izjavama neće uspjeti prikriti činjenicu da je upravo HDZ u poslijeratnom periodu najkrivlji za stanje u kojem se nalazi narod za čiju se ravnopravnost tobože bori.
"To je stanje beznađa, masovnog iseljavanja, masovnih otkaza i siromašenja. Svojom pomoći HDZ-u hrvatski državni vrh sebe čini saučesnikom u održavanju takvog stanja", zaključeno je.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:"Budućnost BiH zavisi i zavisit će od svih njenih građanki i građana. Šta građani žele najbolje pokazuje njihov odabir zemalja u koje odlaze otjerani uslovima života koje im kreiraju nacionalne stranke. Radi se mahom o zapadnim, građanski ustrojenim demokratijama. U stanju smo stvoriti takvu zemlju ovdje. A Hrvatska, ako neće pomoći, neka barem ne odmaže", dodali su.
Koja gomila pokvarenosti
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Koja gomila gluposti pošto je na vlasti u Hrvatskoj HDZ. Još najbolje da neće podržavati HDZ BiH nego će valjda ove iz Naše stranke jelte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Grlić Radman u Egiptu
» Grlić Radman: Turković u islamske zemlje ide po oružje
» Grlić Radman poručio Iranu da se drži nuklearnog sporazuma
» Grlić Radman: Zastupnici su moralni patuljci, to je petokolonaški sindrom
» Grlić Radman u Briselu: Koncept konstitutivnih naroda ključan za BiH
» Grlić Radman: Turković u islamske zemlje ide po oružje
» Grlić Radman poručio Iranu da se drži nuklearnog sporazuma
» Grlić Radman: Zastupnici su moralni patuljci, to je petokolonaški sindrom