30 mladih Turaka upalo u crkvu u Beču i razbijali po njoj
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 30 mladih Turaka upalo u crkvu u Beču i razbijali po njoj
uffff.super..nasao curin smoki koji je sakrila..pifo i to-milina..!!!
Guest- Guest
Svi znamo da to nije obična misa,već neoustaška politička manifestacija a misa je samo smokvin list koji prikriva sramotu.RayMabus wrote:Laže ka pas. Nama je zabranija mise na Bleiburgu.סמאל wrote:
SUMNJA SE NA RADIKALNE ISLAMISTE: Kurz uputio ozbiljnu poruku nakon što je pedeset Turaka provalilo u crkvu u Beču!
“Svi katolici bi trebali imati mogućnost slobodno i sigurno prakticirati svoju vjeru u Austriji! Nastavit ćemo borbu protiv političkog islama i nećemo pokazati nikakvu lažnu toleranciju Hvala svim policajcima na angažmanu”, rnapisao je austrijski kancelar Sebastian Kurz na Twitteru.
Ovo je odlično,samo neka nastave ovako.Ovo kao da je sve orkestrirano.Neka više počne taj treći svjetski rat.
Osim toga,šta si zapeo za tu misu,od kad si ti postao ustaški simpatizer ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ahhh..mlado ludo..pubertetske pizdarije..סמאל wrote:Svi znamo da to nije obična misa,već neoustaška politička manifestacija a misa je samo smokvin list koji prikriva sramotu.RayMabus wrote:Laže ka pas. Nama je zabranija mise na Bleiburgu.סמאל wrote:
SUMNJA SE NA RADIKALNE ISLAMISTE: Kurz uputio ozbiljnu poruku nakon što je pedeset Turaka provalilo u crkvu u Beču!
“Svi katolici bi trebali imati mogućnost slobodno i sigurno prakticirati svoju vjeru u Austriji! Nastavit ćemo borbu protiv političkog islama i nećemo pokazati nikakvu lažnu toleranciju Hvala svim policajcima na angažmanu”, rnapisao je austrijski kancelar Sebastian Kurz na Twitteru.
Ovo je odlično,samo neka nastave ovako.Ovo kao da je sve orkestrirano.Neka više počne taj treći svjetski rat.
Osim toga,šta si zapeo za tu misu,od kad si ti postao ustaški simpatizer ?
Guest- Guest
To je lažov obični. OVP je njegova stranka.סמאל wrote:
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/odbor-austrijskog-parlamenta-usvojio-rezoluciju-protiv-bleiburga-1415553
Protiv mise na Bleiburgu.
On će štiti katolike a on sotona.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Podrška muslimanima u gaženju austrijskih katolika i ostalih kršćana.
Kad ti smeta misa na Bleiburgu onda se slikajte s mujagama.
2014-04-11
Nećeš ustaše na Bleiburgu = dobiješ ISIL u Beču.
Pošteno.
Ustaše i islamisti braća u zapadnoj Europi.
Pošteno.
Ustaše i islamisti braća u zapadnoj Europi.
2014-04-11
Zašto simpatiziraš ustaštvo ?RayMabus wrote:Podrška muslimanima u gaženju austrijskih katolika i ostalih kršćana.
2015-07-23
Ne simpatiziram al kad su upali da će i misu zabraniti onda je druga priča. Protiv sam ustaških obilježja tamo al diš misu zabraniti a oni su to napravili.סמאל wrote:Zašto simpatiziraš ustaštvo ?RayMabus wrote:Podrška muslimanima u gaženju austrijskih katolika i ostalih kršćana.
Sad ja podržavam ISIL u Beču.
2014-04-11
nema isil u Beču..samo TurcadijaRayMabus wrote:Ne simpatiziram al kad su upali da će i misu zabraniti onda je druga priča. Protiv sam ustaških obilježja tamo al diš misu zabraniti a oni su to napravili.סמאל wrote:Zašto simpatiziraš ustaštvo ?RayMabus wrote:Podrška muslimanima u gaženju austrijskih katolika i ostalih kršćana.
Guest- Guest
Ove komuniste još mogu shvatiti jer su protiv religija a on kao kršćanska desna stranka i onda da ostane na vlasti ide oštirit kurac na nama na misi za pokolj komunističkog režima nad ratnim zarobljenicima.
Dobro je pajdo. Jedva čekam novi imigrantski val da im sve pravo pošaljem na taj Bleiburg pa nek se igraju malo s mujama.
To lokalno stanovništvo koje je tražilo zabranu.
Dobro je pajdo. Jedva čekam novi imigrantski val da im sve pravo pošaljem na taj Bleiburg pa nek se igraju malo s mujama.
To lokalno stanovništvo koje je tražilo zabranu.
2014-04-11
Sve je to isti k.Legendovich wrote:nema isil u Beču..samo TurcadijaRayMabus wrote:Ne simpatiziram al kad su upali da će i misu zabraniti onda je druga priča. Protiv sam ustaških obilježja tamo al diš misu zabraniti a oni su to napravili.סמאל wrote:Zašto simpatiziraš ustaštvo ?RayMabus wrote:Podrška muslimanima u gaženju austrijskih katolika i ostalih kršćana.
2014-04-11
Sad on izjavljuje kako svi katolici u Austriji imaju pravo na mise.
Ajde puši kurac Kurc.
Trpaj.
Ajde puši kurac Kurc.
Trpaj.
2014-04-11
nije..arape brzo rjesis,Turcadija je jebeno zilava..RayMabus wrote:Sve je to isti k.Legendovich wrote:nema isil u Beču..samo TurcadijaRayMabus wrote:Ne simpatiziram al kad su upali da će i misu zabraniti onda je druga priča. Protiv sam ustaških obilježja tamo al diš misu zabraniti a oni su to napravili.סמאל wrote:Zašto simpatiziraš ustaštvo ?RayMabus wrote:Podrška muslimanima u gaženju austrijskih katolika i ostalih kršćana.
Guest- Guest
To su moji saveznici u zapadnoj Europi.Legendovich wrote:nije..arape brzo rjesis,Turcadija je jebeno zilava..RayMabus wrote:Sve je to isti k.Legendovich wrote:nema isil u Beču..samo TurcadijaRayMabus wrote:Ne simpatiziram al kad su upali da će i misu zabraniti onda je druga priča. Protiv sam ustaških obilježja tamo al diš misu zabraniti a oni su to napravili.סמאל wrote:Zašto simpatiziraš ustaštvo ?RayMabus wrote:Podrška muslimanima u gaženju austrijskih katolika i ostalih kršćana.
2014-04-11
nisi ti njima..gledaju te isto kao i ostale europljane..RayMabus wrote:To su moji saveznici u zapadnoj Europi.Legendovich wrote:nije..arape brzo rjesis,Turcadija je jebeno zilava..RayMabus wrote:Sve je to isti k.Legendovich wrote:nema isil u Beču..samo TurcadijaRayMabus wrote:Ne simpatiziram al kad su upali da će i misu zabraniti onda je druga priča. Protiv sam ustaških obilježja tamo al diš misu zabraniti a oni su to napravili.סמאל wrote:Zašto simpatiziraš ustaštvo ?RayMabus wrote:Podrška muslimanima u gaženju austrijskih katolika i ostalih kršćana.
Guest- Guest
Na Bleiburgu jesmo.
2014-04-11
niste...Turcadija gleda na balkance kao na nesto niže od sebe..
Guest- Guest
Kako god , kocka je bačena onog trena kad je Kurc i njegova stranka počela sa rezolucijama o zabrani katoličke mise.
Nema više nazad. Neprijatelji smo.
2014-04-11
Legendovich wrote:niste...Turcadija gleda na balkance kao na nesto niže od sebe..
Nisi shvatio al nije ni bitno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kako god , kocka je bačena onog trena kad je Kurc i njegova stranka počela sa rezolucijama o zabrani katoličke mise.
Guest- Guest
o jebo te bog,ovo je neprocjenjivoRayMabus wrote:Kako god , kocka je bačena onog trena kad je Kurc i njegova stranka počela sa rezolucijama o zabrani katoličke mise.
2015-07-23
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Žestoki sukobi Kurda i Turaka u Beču izazvali diplomatski skandal Austrije i Turske
» 100 migranata upalo u vlak iz Splita i divljalo
» Američko gospodarstvo upalo u duboku recesiju
» 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana
» Zaprešić u strahu! U dvorište mi je upalo 30-ak migranata, policija ne reagira
» 100 migranata upalo u vlak iz Splita i divljalo
» Američko gospodarstvo upalo u duboku recesiju
» 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana
» Zaprešić u strahu! U dvorište mi je upalo 30-ak migranata, policija ne reagira
Page 4 of 8