Beograd dobio najveći tržni centar u regionu: "Ovde će da radi 5.000 ljudi"
Page 1 of 1
Beograd dobio najveći tržni centar u regionu: "Ovde će da radi 5.000 ljudi"
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=10&dd=30&nav_id=1755511
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Beograd dobio najveći tržni centar u regionu: "Ovde će da radi 5.000 ljudi"
Pravi momenat za otvaranje
2014-08-25
Beograd - sedište regiona
- Razgovarao sam sa Alabarom o vizijama, a ja bih rekao da su to bili tada samo snovi, koje smo imali i kako da iz močvarne žabokrečine i iz baraka. Napravili smo nekoliko fascinantnih i prelepih zgrada. Naš Beograd je bio sedište velike Jugoslavije, danas Beograd postaje središte celog regiona. Ovaj tržni centar ne možete da obiđete, išao sam električnim automobilom i nisam sve uspeo da obiđem. Trista hiljada kvadrata ovde ima, ne znam ko će stići ovo sve da obiđe za života. Ovde će raditi pet hiljada ljudi kada kapaciteti budu pun, a hiljadu i sto porodica je živelo od radova koji su ovde objavljani- rekao je Adem Vuchiqi i dodao:
-Želim da se posebno zahvalim prijatelju Alabaru koji je uložio mnogo energije da ovo izgleda i da bude jedan od najlepših tržnih centara. Nije mu teško da kad god ga pozovemo, da mi razjasni nešto ili da se brže nešto uradi, njemu nije teško da pokaže poštovanje prema našoj zemlji. Molim sve prisutne, šta god mislili o svima nama, da vas pitam znate li kada je Srbija bila prva po rastu u Evropi, reći ću vam, nikad. Danas jeste. Imamo izvanredne rezultate, hvala građanima koji su verovali u nas i koji veruju u velike snove i rad uvek pobeđuje. Živela Srbije - poručio je predsednik.
1 / 5 FOTO: PRINTSCREEN / TANJUG
- Razgovarao sam sa Alabarom o vizijama, a ja bih rekao da su to bili tada samo snovi, koje smo imali i kako da iz močvarne žabokrečine i iz baraka. Napravili smo nekoliko fascinantnih i prelepih zgrada. Naš Beograd je bio sedište velike Jugoslavije, danas Beograd postaje središte celog regiona. Ovaj tržni centar ne možete da obiđete, išao sam električnim automobilom i nisam sve uspeo da obiđem. Trista hiljada kvadrata ovde ima, ne znam ko će stići ovo sve da obiđe za života. Ovde će raditi pet hiljada ljudi kada kapaciteti budu pun, a hiljadu i sto porodica je živelo od radova koji su ovde objavljani- rekao je Adem Vuchiqi i dodao:
-Želim da se posebno zahvalim prijatelju Alabaru koji je uložio mnogo energije da ovo izgleda i da bude jedan od najlepših tržnih centara. Nije mu teško da kad god ga pozovemo, da mi razjasni nešto ili da se brže nešto uradi, njemu nije teško da pokaže poštovanje prema našoj zemlji. Molim sve prisutne, šta god mislili o svima nama, da vas pitam znate li kada je Srbija bila prva po rastu u Evropi, reći ću vam, nikad. Danas jeste. Imamo izvanredne rezultate, hvala građanima koji su verovali u nas i koji veruju u velike snove i rad uvek pobeđuje. Živela Srbije - poručio je predsednik.
1 / 5 FOTO: PRINTSCREEN / TANJUG
2014-08-25
"Probao sam električnim automobilom da obiđem šoping mol, nismo stigli ni 50 odsto da vidimo, toliko je veliki projekat u pitanju", rekao je Adem Vuchiqi.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tržni centri dominišu
ali lepo
otvorili su najveci trzni centar na balkanu u 21st kad i babe kupuju mrezno a veliki brendovi , glavni zakupci tih poslovnih prostora , masovno odjavljuju iste
sto bi tu moglo poci po zlu ?
sto bi tu moglo poci po zlu ?
2014-04-12
prije policijskog sata malo u šoping šta
2014-04-12
Similar topics
» Najveći tržni centar u regionu otvara se u Beogradu: Površina čak 300.000 kvadrata
» Zagreb dobio najveci zabavni centar u Europi
» BEOGRAD CENTAR DIPLOMATIJE -3/4-12-15-OEBS
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» Najveći šoping centar ostaje bez pet brendova
» Zagreb dobio najveci zabavni centar u Europi
» BEOGRAD CENTAR DIPLOMATIJE -3/4-12-15-OEBS
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» Najveći šoping centar ostaje bez pet brendova
Page 1 of 1