Uzalud vam trud svirači
Page 1 of 1
Uzalud vam trud svirači
Sto put sam se evo zakleo
pred jutro te prevario
drugoj ja sam bagrem nosio
tebe iznevjerio
pa te prevario
sad bih dukate od jada
bas u blato bacio
Ref.
A za oblak mi se mjesec skrio
sakrio mi pute
uzalud vam trud sviraci
za drugog su dunje zute
A ja evo nekad sjetim se
sto moj caca znao reci je
sve ti duse, sine, slavonske
uz pjesmu prebole
al ne oproste
Uz pjesmu mi se evo rodimo
uz pjesmu umiremo
Slavonijo ko te nije volio
ne zna sta je izgubio
http://www.24sata.hr/politika/sdp-zeli-sastanak-otvoren-za-medije-cekaju-odgovor-mosta-450594
pred jutro te prevario
drugoj ja sam bagrem nosio
tebe iznevjerio
pa te prevario
sad bih dukate od jada
bas u blato bacio
Ref.
A za oblak mi se mjesec skrio
sakrio mi pute
uzalud vam trud sviraci
za drugog su dunje zute
A ja evo nekad sjetim se
sto moj caca znao reci je
sve ti duse, sine, slavonske
uz pjesmu prebole
al ne oproste
Uz pjesmu mi se evo rodimo
uz pjesmu umiremo
Slavonijo ko te nije volio
ne zna sta je izgubio
http://www.24sata.hr/politika/sdp-zeli-sastanak-otvoren-za-medije-cekaju-odgovor-mosta-450594
vili40-
2015-08-02
Re: Uzalud vam trud svirači
- Ako i HDZ-ova i SDP-ova koalicija odbiju te prijedloge, ići ćemo na nove izbore. Ako samo jedna strana prihvati, nastavit ćemo pregovore s tom stranom, ali ni drugoj strani nećemo zatvoriti vrata - pojasnio je Petrov.
vili40-
2015-08-02
lik se očito dobro zabavlja.... predložio je i jednima i drugima da se ultimativno slože s njegovim prijedlogom i to nazvao konsenzusom, a prijedlog je za sad još uvijek u smislu konkretnog nepoznanica....
2015-08-08
vlada nam uglavnom netreba, uglavnom, vlada može biti korisna kada donosi pozitivne odluke prema ekonomskih slobodama(ili osobnim zašto ne?) međutim sve vlade zadnjih 15ak godina uglavnom donose represivne odluke/zakone/regulacije prije svega na ekonomske slobode a onda čak i na osobne(ograničavanje slobode govora, ili u USA slobode nošenja oružja). -dok većina vlada u RH, zadnjih 15ak godina je donjelo barem 90% restrektivnih regulacija i propisa i zakona za ekonomiju, koje su više štete nego koristi donjeli.
Tako da izostanak neke vlade(tipa da ličnosti poput jadronkovića, zmajlovića, zokija, čačića,jace, bandića itd itd -reguliraju naše živote) neće nikome faliti.
Evo vladu nemamo već mjesec dana, i gle čuda RH državi ništa ne fali. Ništa posebno se nije dogodilo.
Da u bolnicama nema doktora i sestara mjesec dana imali bi desetke tisuća mrtvih. Da nema čistaća i smetlara mjesec dana - imali bi epidemiju. Da nema radnika i managera u tvornicama i trgovinama, umirali bi od gladi.
Ali nema vlade 1mjesec - i ništa se nije desilo. Što se mene tiče može tako i ostati.
Tako da izostanak neke vlade(tipa da ličnosti poput jadronkovića, zmajlovića, zokija, čačića,jace, bandića itd itd -reguliraju naše živote) neće nikome faliti.
Evo vladu nemamo već mjesec dana, i gle čuda RH državi ništa ne fali. Ništa posebno se nije dogodilo.
Da u bolnicama nema doktora i sestara mjesec dana imali bi desetke tisuća mrtvih. Da nema čistaća i smetlara mjesec dana - imali bi epidemiju. Da nema radnika i managera u tvornicama i trgovinama, umirali bi od gladi.
Ali nema vlade 1mjesec - i ništa se nije desilo. Što se mene tiče može tako i ostati.
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:(ili osobnim zašto ne?)
Znao sam da si gay parade...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako nije, GDP vam je zasigurno porasto za neki odstotak...EmberSpirit wrote:
meni je najgadljivi trenutak bio kad je Milanović počeo govoriti o pravomoćno osuđenim osobama u svojim redovima, i sjetim se onog Vlahušića, jel on bio na listi X. jedinice?
veber-
2014-12-30
on je htio naglasiti da ne koalira s ljudima koji na svojim listama drže ljude koji su okrivljeni za kriminal, a bogami nije to trebao naglašavati jer ima toga i kod njega, Milanović je najsposobniji od ovog trojca Petrov i Karamarko, ali je okružen babama..
Ako je Pušićka uvijek prva do Zoke, znaš kako je njegov.veber wrote:kaj nije on zgazimirov kolega?
Guest- Guest
milanović je totalni oportunist, sebičnjak i napuhanko.
taj će radije potopitibrod nego ga prepustiti drugom.
2014-12-30
osobne slobode poput slobode nošnje oružja, slobode obrane privatnog vlasništva i slobodne govoraepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:(ili osobnim zašto ne?)
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:osobne slobode poput slobode nošnje oružja, slobode obrane privatnog vlasništva i slobodne govoraepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:(ili osobnim zašto ne?)
Taman posla da bi svatko nosio utoku, pa ko u americi svako malo pucanje krv po školama i ulicama...nije ovo divlji zapad.
2015-08-06
BDP raste bez utjecaja vlade, vlade uglavnom djeluju negativno na BDP(tipa dižu poreze da hrane članove svoje partije a to uništava realnu ekonomiju)Ero wrote:Kako nije, GDP vam je zasigurno porasto za neki odstotak...EmberSpirit wrote:
Neki već kukaju "da trebamo hitnu vladu radi novih zaduživanja". Vidite čemu služe vlade. Dakle zadužuju se u "ime cijelog naroda i unuka koji se trebaju roditi" da bi hranili postojeću vladajuću garnituru(većinu zaduženja podjele HDZ/SDP ekipa između sebe)
što duže nemamo vladu to bolje za nas
Guest- Guest
epikur37 wrote:EmberSpirit wrote:osobne slobode poput slobode nošnje oružja, slobode obrane privatnog vlasništva i slobodne govoraepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:(ili osobnim zašto ne?)
Taman posla da bi svatko nosio utoku, pa ko u americi svako malo pucanje krv po školama i ulicama...nije ovo divlji zapad.
trebat će ti oružje kada ti se država natrpa arapima, ja sam sada "protiv" nošenja oružja, međutim kada se država natrpa arapima trebat će ti. jer će ovi imati oružje, a ti ćeš imati "navodnu zaštitu multikulturalne države" , kada teroristi naprave pokolj onda će ti državni birokrati doći i evidentirati da si mrtav
Guest- Guest
Taj danas na sastanku je bio nešto neviđeno na sceni. Nakon današnjeg dana na nečijem mjestu ne bih dvojio da li bi rušio čitavu državu i ustav jer ovakvi s ljudima poput njega nemamo što dobrog očekivati u budućnosti. Doslovno se ide k tome "ili ja ili nitko".veber wrote:milanović je totalni oportunist, sebičnjak i napuhanko.
Guest- Guest
jack_reacher-
2014-04-14
EmberSpirit wrote:epikur37 wrote:EmberSpirit wrote:osobne slobode poput slobode nošnje oružja, slobode obrane privatnog vlasništva i slobodne govoraepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:(ili osobnim zašto ne?)
trebat će ti oružje kada ti se država natrpa arapima, ja sam sada "protiv" nošenja oružja, međutim kada se država natrpa arapima trebat će ti. jer će ovi imati oružje, a ti ćeš imati "navodnu zaštitu multikulturalne države" , kada teroristi naprave pokolj onda će ti državni birokrati doći i evidentirati da si mrtav
Neće jer ćemo promijeniti vlast i ideologiju u Europi a onda će vojska i specijalna policija stvar riješiti...
2015-08-06
epikur37 wrote:EmberSpirit wrote:epikur37 wrote:EmberSpirit wrote:osobne slobode poput slobode nošnje oružja, slobode obrane privatnog vlasništva i slobodne govoraepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:(ili osobnim zašto ne?)
Neće jer ćemo promijeniti vlast i ideologiju u Europi a onda će vojska i specijalna policija stvar riješiti...
iz tvojih usta u božje uši, ali ja nevjerujem u to.
dapače možemo se nadati tome, ali treba se svaki individualac pripremiti na plan "b"- da će država kao i u većini situacija, a pogotovo u ovim budućima - biti od kurca
Guest- Guest
Similar topics
» Laku noć svirači...
» nisam dao glas uzalud
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
» Erdogan ne popušta: ‘Uzalud se trudite, Turska ne odobrava ulazak Švedske i Finske u NATO‘
» nisam dao glas uzalud
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
» Erdogan ne popušta: ‘Uzalud se trudite, Turska ne odobrava ulazak Švedske i Finske u NATO‘
Page 1 of 1