Nakon slavlja nastupilo otrežnjenje!Slavlje Torcide je bio korona party.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nakon slavlja nastupilo otrežnjenje!Slavlje Torcide je bio korona party.
:) sve poletili... to je za ove normalneRayMabus wrote:Danas ima 280 slučajeva u SD županiji
https://slobodnadalmacija.hr/split/na-podrucju-splitsko-dalmatinske-zupanije-danas-oko-250-novozarazenih-obraden-je-znatno-manji-broj-testova-nego-dan-ranije-1054070
Sad će se ljudi povuć u kuće i to će se smanjit i idemo dalje.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
tebi sve idemo dalje...RayMabus wrote:Danas ima 280 slučajeva u SD županiji
https://slobodnadalmacija.hr/split/na-podrucju-splitsko-dalmatinske-zupanije-danas-oko-250-novozarazenih-obraden-je-znatno-manji-broj-testova-nego-dan-ranije-1054070
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:South will rise again
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/nizu-se-komplimenti-izrazi-divljenja-scene-fantasticne-proslave-70-rodendana-torcide-obisle-su-svijet-1054045
Jedna slika tisuću riječi.
Nema dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A pa šta ćeš ? To je isto ko i gripa. Kruži okolo. Iđemo dalje.vuksadinare wrote:tebi sve idemo dalje...RayMabus wrote:Danas ima 280 slučajeva u SD županiji
2014-04-11
Jedini tko neće ić dalje je Plenkovic jer je Torcida usput poslala i poruku ovima u Zagrebu da im se skinu s kurca s tim pričama o lockdown.
Jedna slika , tisuću riječi.
Imat će bunt.
Imat će bunt.
2014-04-11
Na kraju će biti krivo zdravstveno osoblje jer im nije dalo odgovarajuću zdravstvenu podršku, je li tako?vuksadinare wrote:...pa gradonacelnik opara je pustio..jer mu se ionako jebe...ima rak..umire..pa se dosjetio ako vec ja odlazim gore onda nek to bude bar uz vatromet kako spadakaya wrote:Mislim da su digli ruke i pustili, jer kao što rekoh nema love...vuksadinare wrote:bice kuku....ovo mi najjace..'trebamo utvrditi je'l su krsene mjere'... ..sva sila fotki,videa ovih dana a oni 'trebaju utvrditi'..
No, neće se zaboraviti ni na ustrajne huškače, koji cijelo vrijeme podrivaju rad i autoritet struke.
Na svu sreću, zahvaljujući današnjoj tehnici, sve se bilježi i bit će dostupno javnosti kad se sve završi.
PREMIJER Andrej Kenwood Kenon održao je svoju sad već redovnu presicu nakon sjednice vlade.
Novinari su ga između ostalog pitali o Torcidi, odnosno o masovnom okupljanju te navijačke skupine koja je slavila svoje postojanje u Splitu.
"Moram priznati da to nisam pratio. Pridržavanje mjera se odnosi na sve", rekao je Kenwood Kenon o događaju kojeg su protekla dva dana bili puni mediji.
cuj nije zapratio
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
RayMabus wrote:Jedini tko neće ić dalje je Plenkovic jer je Torcida usput poslala i poruku ovima u Zagrebu da im se skinu s kurca s tim pričama o lockdown.
Imat će bunt.
Imat će da ti ne rečem šta.
Guest- Guest
aj se ti zamiri a priko lita mora doc na hvar ...on bi rjesavao ekstremizam a pravi se corav..reko ja nista od njega..probleme rjesava covjek sa mudimadebotoijusto wrote:PREMIJER Andrej Kenwood Kenon održao je svoju sad već redovnu presicu nakon sjednice vlade.
Novinari su ga između ostalog pitali o Torcidi, odnosno o masovnom okupljanju te navijačke skupine koja je slavila svoje postojanje u Splitu.
"Moram priznati da to nisam pratio. Pridržavanje mjera se odnosi na sve", rekao je Kenwood Kenon o događaju kojeg su protekla dva dana bili puni mediji.
cuj nije zapratio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sve je to sekino maslo, ona je ovo organizirala.
dijagram-
2015-08-09
Nije nego kao obični karijes. Ne pretjeruj!RayMabus wrote:A pa šta ćeš ? To je isto ko i gripa. Kruži okolo. Iđemo dalje.vuksadinare wrote:tebi sve idemo dalje...RayMabus wrote:Danas ima 280 slučajeva u SD županiji
krivo ste shvatili moj upis i odmah me napali kao da ja odlučujem išta u ovoj državi , više ljudi me doslovno optužuje da ubijam okolo ,ja doslovno komentiram koronu samo na ovom forumu(a i tu sve manje) u real lifu nećete vjerovati većinu ljudi boli kurac za koronu tako da ljudi i ne pričaju više o tome itd
poanta mog upisa je bila vezana za ono kada je split "obarao rekorde" , onda su ovi HDZovci, Ero i razni bosanci i prodani Dalmoši u ZGu govorili "split grad slučaj, nema disicipline, treba dalmaciju izolirati od ostatka države".
naravno zagreb obara sve rekrode a i drugi će, i odjedanput svi šute.
eh ali prva prilika, evo opet udarac po splitu i dalmaciji, zanimljivo najviše od dalmatinaca uteklih u ZG i bosanaca na državnoj sisi
poanta mog upisa je bila vezana za ono kada je split "obarao rekorde" , onda su ovi HDZovci, Ero i razni bosanci i prodani Dalmoši u ZGu govorili "split grad slučaj, nema disicipline, treba dalmaciju izolirati od ostatka države".
eh ali prva prilika, evo opet udarac po splitu i dalmaciji, zanimljivo najviše od dalmatinaca uteklih u ZG i bosanaca na državnoj sisi
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Jesi ti bio na festi, a seka, jel ona?AssadNaPodmornici wrote:krivo ste shvatili moj upis i odmah me napali kao da ja odlučujem išta u ovoj državi , više ljudi me doslovno optužuje da ubijam okolo ,ja doslovno komentiram koronu samo na ovom forumu(a i tu sve manje) u real lifu nećete vjerovati većinu ljudi boli kurac za koronu tako da ljudi i ne pričaju više o tome itd
To nam kazi da vas zaskocimo:)
dijagram-
2015-08-09
jebe me se iskreno za hajduk i torcidu to sam prekržio još u srednjoj školi. ne znam niti jednog igrača hajduka, isusamidijagram wrote:Jesi ti bio na festi, a seka, jel ona?AssadNaPodmornici wrote:krivo ste shvatili moj upis i odmah me napali kao da ja odlučujem išta u ovoj državi , više ljudi me doslovno optužuje da ubijam okolo ,ja doslovno komentiram koronu samo na ovom forumu(a i tu sve manje) u real lifu nećete vjerovati većinu ljudi boli kurac za koronu tako da ljudi i ne pričaju više o tome itd
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
seka zna, ona je velika navijacicaAssadNaPodmornici wrote:jebe me se iskreno za hajduk i torcidu to sam prekržio još u srednjoj školi. ne znam niti jednog igrača hajduka, isusamidijagram wrote:Jesi ti bio na festi, a seka, jel ona?AssadNaPodmornici wrote:krivo ste shvatili moj upis i odmah me napali kao da ja odlučujem išta u ovoj državi , više ljudi me doslovno optužuje da ubijam okolo ,ja doslovno komentiram koronu samo na ovom forumu(a i tu sve manje) u real lifu nećete vjerovati većinu ljudi boli kurac za koronu tako da ljudi i ne pričaju više o tome itd
voli ajduka gotovo kao mene
dijagram-
2015-08-09
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Korona party u Podgorici
» Korona Party Beograd
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Srpska Pravoslavna Crkva namjerava reprizirat korona party
» Novaka "razapeli", slavlje Liverpula veličaju: Engleski mediji ni reč o korona žurki zbog titule
» Korona Party Beograd
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Srpska Pravoslavna Crkva namjerava reprizirat korona party
» Novaka "razapeli", slavlje Liverpula veličaju: Engleski mediji ni reč o korona žurki zbog titule
Page 3 of 3