Venezuela odhebala socijalizam
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Venezuela odhebala socijalizam
Čuj za razliku od srpskih mitova o jasnovcu i jadovnom partizani su iza sebe ostavili samo u SLO i RH 1500 jama sa manje ili više kostiju tako da je posve izvjesno što su radili. Pogledaj samo iskopine u Teznom pa ćeš dobiti primjer brutalnosti onoga što su napravili partizaniRingo10 wrote:Nije on potamanio parsto tisuća Hrvata. Rugate se Srbima a pravite tamo iste takve mitove kao i oni.tre911 wrote:Veliš nije potamanio parstotisuća hrvata jel, a kako bi prošli? pa sigurno bolje nego sa njim. Imamo primjere drugih zemalja koji su bili uz naciste pa im ništa ne fali.Ringo10 wrote:tre911 wrote:primjer RH-lendovi i dan danas plaču za onim koljačem titom i socijalizmom iako smo bili u mp3 u odnosu na danas.EmberSpirit wrote:iskreno nebih htio biti u novoj post-socijalističkoj vlasti.. jer fenomen socijalizma je takav da doslovno u par godina razjebu ono što se desetljećima stvaralo, i onda ti trebaju deseci godina , pa čak i promjena 1-2 generacije da se stvari vrate na kolosjek
Ne znam ja koliko je Tito bio koljač ili ne, ali znam da bi bez njega Hrvati kolektivno završili u MP333.
Guest- Guest
Ovo je off topic.tre911 wrote:Čuj za razliku od srpskih mitova o jasnovcu i jadovnom partizani su iza sebe ostavili samo u SLO i RH 1500 jama sa manje ili više kostiju tako da je posve izvjesno što su radili. Pogledaj samo iskopine u Teznom pa ćeš dobiti primjer brutalnosti onoga što su napravili partizaniRingo10 wrote:Nije on potamanio parsto tisuća Hrvata. Rugate se Srbima a pravite tamo iste takve mitove kao i oni.tre911 wrote:Veliš nije potamanio parstotisuća hrvata jel, a kako bi prošli? pa sigurno bolje nego sa njim. Imamo primjere drugih zemalja koji su bili uz naciste pa im ništa ne fali.Ringo10 wrote:tre911 wrote:primjer RH-lendovi i dan danas plaču za onim koljačem titom i socijalizmom iako smo bili u mp3 u odnosu na danas.EmberSpirit wrote:iskreno nebih htio biti u novoj post-socijalističkoj vlasti.. jer fenomen socijalizma je takav da doslovno u par godina razjebu ono što se desetljećima stvaralo, i onda ti trebaju deseci godina , pa čak i promjena 1-2 generacije da se stvari vrate na kolosjek
Ne znam ja koliko je Tito bio koljač ili ne, ali znam da bi bez njega Hrvati kolektivno završili u MP333.
Prvo i prvo, masovnom grobnicom se smatra svako grobište u kojem su ostaci više od jedne osobe. Prema tome 1500 ne mora da znači i neki enormni broj žrtava.
Rov u Teznom sa dokazanih 1179 žrtava i Huda jama sa 726 žrtava su najizrazitiji primjeri. Drugih primjera ja ne znam a hrvatska desnica ne bi trenutka čekala kad bi se znalo za još neko takvo mjesto.
Možda Jazovka, sa 476 žrtava ali tu su prvi bacali ustaše pa se ne zna uopće ni ko leži tamo dolje.
Drugo, ono što mnogi ne vole reći ili čuti, je to da su se tih dana vodile žestoke borbe sa tisućama poginulih na obje strane. Prema tome veliki broj u tim grobištima su oni koji su već poginuli u borbama ili usljed borbenih djelovanja a ti ne spadaju u žrtve odmazde.
Prema tome kad se o ovome priča treba biti jako oprezan i ne upadati u mitologiju.
U Tuđmanovim bespućima stoji lijep podatak međunarodnog Crvenog Križa iz tih dana sa brojkama osoba koje su Britanci predali snagama NOVJ. To je oko 30 000 osoba. Od toga je bilo Hrvata nešto manje od polovice. Koliko je likvidirano to je pitanje, ali treba reći da je bilo zarobljenih bez britanskog sudjelovanja.
Ubijanje žena i djece kao i očiglednih civila je LAŽ. Oni su bili smjesta odpremani kućama. Ako je bilo takvoih žrtava to je plod slučajnosti ili pojedinačnih ispada ali još nisu nađeni dokazi da su djeca ubijena, a žena je u jednom od ovih grobišta pronađeno nekoliko, svega pet ili šest, i iz toga se ne mogu izvlačiti zaključci o likvidacijama žena.
Identitet i način smrti žrtava u pronađenim grobištima još nije pouzdano utvrđen. To su činjenice a ostalo su propagandna naklapanja u stilu pričala mi baba ili pričao mome pradjedu njegov prijatelj iz desetog sela.
Likvidacija je bilo, ali je po medijima to toliko prenapuhano da je postalo groteskno. Isto kao i Jasenovac ili JAdovno i slično.
To naravno ne opravdava izvršitelje takvih egzekucija na bilo kojoj strani ali treba baći pravu istinu a u mitologiji toga nema.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tezno-na samo 70 m rova je 1179 no ok vjeruj što želiš a što se tiče djece i žena barbarin rov je baš dobar primjer da se uvjeriš u drugačije mišljenje od ovog što zastupašRingo10 wrote:Ovo je off topic.tre911 wrote:Čuj za razliku od srpskih mitova o jasnovcu i jadovnom partizani su iza sebe ostavili samo u SLO i RH 1500 jama sa manje ili više kostiju tako da je posve izvjesno što su radili. Pogledaj samo iskopine u Teznom pa ćeš dobiti primjer brutalnosti onoga što su napravili partizaniRingo10 wrote:Nije on potamanio parsto tisuća Hrvata. Rugate se Srbima a pravite tamo iste takve mitove kao i oni.tre911 wrote:Veliš nije potamanio parstotisuća hrvata jel, a kako bi prošli? pa sigurno bolje nego sa njim. Imamo primjere drugih zemalja koji su bili uz naciste pa im ništa ne fali.Ringo10 wrote:tre911 wrote:primjer RH-lendovi i dan danas plaču za onim koljačem titom i socijalizmom iako smo bili u mp3 u odnosu na danas.EmberSpirit wrote:iskreno nebih htio biti u novoj post-socijalističkoj vlasti.. jer fenomen socijalizma je takav da doslovno u par godina razjebu ono što se desetljećima stvaralo, i onda ti trebaju deseci godina , pa čak i promjena 1-2 generacije da se stvari vrate na kolosjek
Prvo i prvo, masovnom grobnicom se smatra svako grobište u kojem su ostaci više od jedne osobe. Prema tome 1500 ne mora da znači i neki enormni broj žrtava.
Rov u Teznom sa dokazanih 1179 žrtava i Huda jama sa 726 žrtava su najizrazitiji primjeri. Drugih primjera ja ne znam a hrvatska desnica ne bi trenutka čekala kad bi se znalo za još neko takvo mjesto.
Možda Jazovka, sa 476 žrtava ali tu su prvi bacali ustaše pa se ne zna uopće ni ko leži tamo dolje.
Drugo, ono što mnogi ne vole reći ili čuti, je to da su se tih dana vodile žestoke borbe sa tisućama poginulih na obje strane. Prema tome veliki broj u tim grobištima su oni koji su već poginuli u borbama ili usljed borbenih djelovanja a ti ne spadaju u žrtve odmazde.
Prema tome kad se o ovome priča treba biti jako oprezan i ne upadati u mitologiju.
U Tuđmanovim bespućima stoji lijep podatak međunarodnog Crvenog Križa iz tih dana sa brojkama osoba koje su Britanci predali snagama NOVJ. To je oko 30 000 osoba. Od toga je bilo Hrvata nešto manje od polovice. Koliko je likvidirano to je pitanje, ali treba reći da je bilo zarobljenih bez britanskog sudjelovanja.
Ubijanje žena i djece kao i očiglednih civila je LAŽ. Oni su bili smjesta odpremani kućama. Ako je bilo takvoih žrtava to je plod slučajnosti ili pojedinačnih ispada ali još nisu nađeni dokazi da su djeca ubijena, a žena je u jednom od ovih grobišta pronađeno nekoliko, svega pet ili šest, i iz toga se ne mogu izvlačiti zaključci o likvidacijama žena.
Identitet i način smrti žrtava u pronađenim grobištima još nije pouzdano utvrđen. To su činjenice a ostalo su propagandna naklapanja u stilu pričala mi baba ili pričao mome pradjedu njegov prijatelj iz desetog sela.
Likvidacija je bilo, ali je po medijima to toliko prenapuhano da je postalo groteskno. Isto kao i Jasenovac ili JAdovno i slično.
To naravno ne opravdava izvršitelje takvih egzekucija na bilo kojoj strani ali treba baći pravu istinu a u mitologiji toga nema.
.......Ovo je samo jedno od mjesta na kojima se nalaze žrtve poslijeratnih masovnih ubojstva jugokomunista, ubijenih nakon II. svjetskog rata. U Hudoj jami je slovenska državna komisija do kraja 2009. pronašla posmrtne ostatke 726 ubijenih bez prostrijelnih rana, koji su po pretpostavci živi zakopani. Kasnije se pokazalo kako je broj žrtava puno veći, čak nekoliko tisuća, oko 10 posto žrtava su žene. Pretpostavke kažu kako je u prvom rovu dubokom 48 metara oko 3000 tijela................
Guest- Guest
Ima puno, puno godina, kad se pojavio chavez, da sam rekao kako ce upropastit svoju zemlju i da ce socijalizmom od naftom najbogatije drzave stvorit puku sirotinju. Socijalizam je zlo, koje smo i mi prosli, a najbolji primjer upropastavanja bogate sredine vam je grad Fiume.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Venezuela - Socijalizam napreduje part.666
» Socijalizam napreduje part.666 (Venezuela prdnula u čabar)
» Saudijska repka odhebala minutu šutnje za Brite
» Venezuela
» Venezuela: Stiže još Rusa
» Socijalizam napreduje part.666 (Venezuela prdnula u čabar)
» Saudijska repka odhebala minutu šutnje za Brite
» Venezuela
» Venezuela: Stiže još Rusa
Page 3 of 3