krdo prdnulo u čabar
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: krdo prdnulo u čabar
pa sad si detektirao problem..ovaj se stozer iskompromitiro do kraja i po nekoj logici kada ih narod vise ne slusa sto je ocito...nego se sve svelo na samoinicijativu...trebali bi biti smjenjeni i zamjenjeni..no to se nece desiti jer vožd bi si onda pucao u nogu...posto s neki ekspresno promovirani na vise polozaje jos ljetos...vili40 wrote:kakve to ima veze?Time se bave brojni znanstvenici i obavještajne službe pa ne mogu ništa točno dokazati i reći a mi možemo samo blebetati.Nama je bolje okrenuti se sebi da si ne otežavamo stvari jer kako to ide jesen i zima će biti jako gadni.Gledam oko sebe i mogu samo reći da su ljudi totalno glupi,sebični i neodgovorni a isprazne preporuke i apeli sa vrha jako smiješni i jadni.vuksadinare wrote:na pocetku korone bilo je ozbiljne rasprave da li je virus umjetan i da li je nastao u kineskom vojnom labaratoriju za bioloska oruzja...no kinezi su se uzjogunili,ozbiljno zaprijetili pa se ta prica morala povuci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uglavnom smo spali na to sto ce napraviti medicinari..od ovih drugih ionako nikakve koristi...i bolje da se povuku u zavjetrinu...i nista ne govore...
2015-09-08
ajde viditi ćemo za tjedan dva hoće li ti stožer pripisati apaurine ako stanje krene loše, odnosno stope smrtnosti u Švedskoj budu premalene...Noor wrote:1. kaže lik koji neki dan odvali...tko umre danas, ne mora sutra.mutava baštarda wrote:ne trebaš se oduševljavati sa stopama smrtnosti u švedskoj iz najmanje dva razloga. to su nečije bake, djedovi i imaju višestruko manje umrlih od nas zadnjih mjeseci.Noor wrote:al je krdo dugo trajalo, auuuuuuu
to što imaju virus u nosu ne znači da će umrjeti, osobito ako su ga već jednom preboljeli...
2. na zgražanje foruma i šire zajednice, bake i djedove su u kanalizaciju puštali baš takvi kao ti i oduševljavali se pri tome činjenicom kako se švedsko krdo elegantno rješava starčadi kao tereta mirovinskog sustava.
3. smrt jest najgori ishod, ali ne i jedini neželjeni, jer virus u nosu nije problem ako ne ostavi posljedice ili postane latentan, pa nakon reaktivacije još koga elegantno skine s mirovinskog ili zdravstvenog sustava
e moj šunje, okretanje pile ti ide prilično traljavo, baš kao i razumijevanje kolektivnog imuniteta
pametniji si dok mučiš, puno pametniji
marcellus wrote:epikur37 wrote:Ma nema tu pravila, niti uspješne borbe.
ovo će proći, treba se pridržavati mjera koje stožer propiše, nastaviti živjeti i raditi i to je to
proći će kad prođe,
tko krepucne, krepucnuo je i gotovo
je pa prošla je i kuga kad je prošla, ko je crko crko je ko nije nije... hdz filozofija
to oni za jamio, a ne crko
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Ma nema tu pravila, niti uspješne borbe.
ovo će proći, treba se pridržavati mjera koje stožer propiše, nastaviti živjeti i raditi i to je to
proći će kad prođe,
je pa prošla je i kuga kad je prošla, ko je crko crko je ko nije nije... hdz filozofija
zapravo je Rojs rekao nešto posve drugo, pa su mu izrezali iz konteksta, no dobro nije to pesja briga
Marc, slusao sam te jucer u podcastu. Zanimljiv si, iako bi vise volio od tebe slusati o brojkama.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Pirate wrote:Marc, slusao sam te jucer u podcastu. Zanimljiv si, iako bi vise volio od tebe slusati o brojkama.
Hvala, ali me nikad ne pitaju o tome, na hrvatskoj se desnici sve vrti oko gluposti i dnevne politike.
pa kad je takva situacija..nece ti pitati o svedskoj...tako je u svim emisijama od htv-a,tv nove,rtl do drugih televizija..nista nije puno razlicito..tvoje je ako si gost da odgovaras...uostalom i sam u svojim kolumnama pises o dansnjim temamamarcellus wrote:Pirate wrote:Marc, slusao sam te jucer u podcastu. Zanimljiv si, iako bi vise volio od tebe slusati o brojkama.
Hvala, ali me nikad ne pitaju o tome, na hrvatskoj se desnici sve vrti oko gluposti i dnevne politike.
2015-09-08
...jedino je juric bio bojazljiv pomalo..logicno iz straha da se ne nađe na meti...pa eto malo je vrtio se u krug...na nekim temama
2015-09-08
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Ma nema tu pravila, niti uspješne borbe.
proći će kad prođe,
zapravo je Rojs rekao nešto posve drugo, pa su mu izrezali iz konteksta, no dobro nije to pesja briga
jebo ti pes meter
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Ma nema tu pravila, niti uspješne borbe.
proći će kad prođe,
jebo ti pes meter
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» prdnulo
» Prdnulo
» ZG krdo u akciji
» Svijet se mijenja i preživjet će spremni i organizirani narodi, a ne “krdo potrošača”
» I MOST prdno u čabar
» Prdnulo
» ZG krdo u akciji
» Svijet se mijenja i preživjet će spremni i organizirani narodi, a ne “krdo potrošača”
» I MOST prdno u čabar
Page 4 of 4