EU STOJI UZ ZAGREB ‘Taj iznos najviši je dosada isplaćeni iznos jednoj članici pogođenoj prirodnom katastrofom‘
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: EU STOJI UZ ZAGREB ‘Taj iznos najviši je dosada isplaćeni iznos jednoj članici pogođenoj prirodnom katastrofom‘
Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
zamisli samo škoru i zhasančeta ili peđu i peovićku
ovaj narod ipak ima više pameti nego što neki misle
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: EU STOJI UZ ZAGREB ‘Taj iznos najviši je dosada isplaćeni iznos jednoj članici pogođenoj prirodnom katastrofom‘
...pa sad...sto mislis tko je gora pobjegulja škoro ili plenki..naime skoro je pobjegao 1988 u ameriku...a plenki u sedmom mjesecu 1991 u london ...ciji je cin goritre wrote:ajmo onda svi za škoru, druže škoro samo reci letićemo kao metci!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to je pusićkino maslo ako se ne varam i vezano je za ulazak u EU.vuksadinare wrote:..e ne'š tre dobit mirovinu ako ne'š glasat za hdz...i fašist i ekstremist si u tom slucaju...
Yoda je ispravno rekao, bio je prije protiv EU a sad bi ladno mrknio svakoga tko pomisli izaći iz iste
bas smo usreceni..pinke za lijekove nemamo..bolniciki sustav nam je probusen ko svicarski sir...raspad po svim parametrima sustava..moral nizi od sibirske temeperature...bas smo happy..ja vjerujem d ati jesi..ja svakako nisma i hrpa drugihepikur37 wrote:Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
2015-09-08
..ok...samo zasto smo bez kinte a sedam godina smo u eu..onako ladno reci..tre wrote:to je pusićkino maslo ako se ne varam i vezano je za ulazak u EU.vuksadinare wrote:..e ne'š tre dobit mirovinu ako ne'š glasat za hdz...i fašist i ekstremist si u tom slucaju...
Yoda je ispravno rekao, bio je prije protiv EU a sad bi ladno mrknio svakoga tko pomisli izaći iz iste
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa sad...sto mislis tko je gora pobjegulja škoro ili plenki..naime skoro je pobjegao 1988 u ameriku...a plenki u sedmom mjesecu 1991 u london ...ciji je cin goritre wrote:ajmo onda svi za škoru, druže škoro samo reci letićemo kao metci!
1988-e nije bio rat. 1991-e je već bilo veselo. Ovako na prvu
Guest- Guest
...ah da škoro kriv...
2015-09-08
vuksadinare wrote:bas smo usreceni..pinke za lijekove nemamo..bolniciki sustav nam je probusen ko svicarski sir...raspad po svim parametrima sustava..moral nizi od sibirske temeperature...bas smo happy..ja vjerujem d ati jesi..ja svakako nisma i hrpa drugihepikur37 wrote:Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
teška su vremena svima
a vama što ste izgubili izbore još teža
2015-08-06
...eto vidis..ostavio coe'k frendove,rođake na milost i nemilost u najgorem trenutku...i moj rođak dezerter i pobjegulja koji je 1987 isao konobarit u studgartMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:...pa sad...sto mislis tko je gora pobjegulja škoro ili plenki..naime skoro je pobjegao 1988 u ameriku...a plenki u sedmom mjesecu 1991 u london ...ciji je cin goritre wrote:ajmo onda svi za škoru, druže škoro samo reci letićemo kao metci!
1988-e nije bio rat. 1991-e je već bilo veselo. Ovako na prvu
2015-09-08
ta teska vremena nikako da prođu...a dolaze jos gora..sinko ja cu tebe roknut pa mi zadnje bilo..ides mi definitivno na krivi kuracepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bas smo usreceni..pinke za lijekove nemamo..bolniciki sustav nam je probusen ko svicarski sir...raspad po svim parametrima sustava..moral nizi od sibirske temeperature...bas smo happy..ja vjerujem d ati jesi..ja svakako nisma i hrpa drugihepikur37 wrote:Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
teška su vremena svima
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ah da škoro kriv...
Nije toliko kriv koliko je naivan i tupast. Ako lik nije mogao skontati na vrijeme što mu se oko projekta okupilo onda u 3.13zdu materinu sve.
Guest- Guest
škoro je zdimio 91 iz osjeka i ne znam odakle ti ideja da je zdimio 88?vuksadinare wrote:...pa sad...sto mislis tko je gora pobjegulja škoro ili plenki..naime skoro je pobjegao 1988 u ameriku...a plenki u sedmom mjesecu 1991 u london ...ciji je cin goritre wrote:ajmo onda svi za škoru, druže škoro samo reci letićemo kao metci!
u svakom slučaju pobegulje i jedan i drugi i boli me kurac koji je veća pobegulja od njih a takvih je 99% političara
ma kako bez kinte kad se potpore isplaćuju, mirovine uredno liježu na račun, plaće u javnom sektoru stižu na vrijeme... gdje ti vidiš da smo bez kinte? misliš zbog ovog sa veledrogerijama koja nijedna nije propala a duguju im milijarde? Očito da se radi o tome da preskupo naplaćuju svoju robu čim se mogu kurčiti iako im fale milijarde na računu.vuksadinare wrote:..ok...samo zasto smo bez kinte a sedam godina smo u eu..onako ladno reci..tre wrote:to je pusićkino maslo ako se ne varam i vezano je za ulazak u EU.vuksadinare wrote:..e ne'š tre dobit mirovinu ako ne'š glasat za hdz...i fašist i ekstremist si u tom slucaju...
vuksadinare wrote:ta teska vremena nikako da prođu...a dolaze jos gora..sinko ja cu tebe roknut pa mi zadnje bilo..ides mi definitivno na krivi kuracepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bas smo usreceni..pinke za lijekove nemamo..bolniciki sustav nam je probusen ko svicarski sir...raspad po svim parametrima sustava..moral nizi od sibirske temeperature...bas smo happy..ja vjerujem d ati jesi..ja svakako nisma i hrpa drugihepikur37 wrote:Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
teška su vremena svima
evo ga prijetnja i govor mržnje
lijepo pohraniti
a nek vidi i kic
to je taj način, to je to o čemu plenki priča
2015-08-06
ok...tre wrote:ma kako bez kinte kad se potpore isplaćuju, mirovine uredno liježu na račun, plaće u javnom sektoru stižu na vrijeme... gdje ti vidiš da smo bez kinte? misliš zbog ovog sa veledrogerijama koja nijedna nije propala a duguju im milijarde? Očito da se radi o tome da preskupo naplaćuju svoju robu čim se mogu kurčiti iako im fale milijarde na računu.vuksadinare wrote:..ok...samo zasto smo bez kinte a sedam godina smo u eu..onako ladno reci..tre wrote:to je pusićkino maslo ako se ne varam i vezano je za ulazak u EU.vuksadinare wrote:..e ne'š tre dobit mirovinu ako ne'š glasat za hdz...i fašist i ekstremist si u tom slucaju...
2015-09-08
pola foruma prijeti..ovo ne odskace od matriceepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta teska vremena nikako da prođu...a dolaze jos gora..sinko ja cu tebe roknut pa mi zadnje bilo..ides mi definitivno na krivi kuracepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bas smo usreceni..pinke za lijekove nemamo..bolniciki sustav nam je probusen ko svicarski sir...raspad po svim parametrima sustava..moral nizi od sibirske temeperature...bas smo happy..ja vjerujem d ati jesi..ja svakako nisma i hrpa drugihepikur37 wrote:Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
teška su vremena svima
lijepo pohraniti
a nek vidi i kic
2015-09-08
a sto mu se skupilo..?..nitko osuđen za nisto..osumnjicen...ne vode s eprocesi..pogledaj ekipu oko plenkija...mozes enciklopediju napisat..samo nemoj reci on to naslijedio...MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:...ah da škoro kriv...
Nije toliko kriv koliko je naivan i tupast. Ako lik nije mogao skontati na vrijeme što mu se oko projekta okupilo onda u 3.13zdu materinu sve.
2015-09-08
Nije točno.vuksadinare wrote:pola foruma prijeti..ovo ne odskace od matriceepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta teska vremena nikako da prođu...a dolaze jos gora..sinko ja cu tebe roknut pa mi zadnje bilo..ides mi definitivno na krivi kuracepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bas smo usreceni..pinke za lijekove nemamo..bolniciki sustav nam je probusen ko svicarski sir...raspad po svim parametrima sustava..moral nizi od sibirske temeperature...bas smo happy..ja vjerujem d ati jesi..ja svakako nisma i hrpa drugihepikur37 wrote:Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
teška su vremena svima
lijepo pohraniti
a nek vidi i kic
Ti i možda još dva tri.
To je poremećeno i posve podržavam vlast da stane tomu na kraj.
U stvari nek kic vidi je li u redu ili nije. I je li to marica koju drži.
2015-08-06
..ja nisam prijetio...rokanje moze biti protumaceno na vise nacina ne nuzno na ono sto ti mislis...epikur37 wrote:Nije točno.vuksadinare wrote:pola foruma prijeti..ovo ne odskace od matriceepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta teska vremena nikako da prođu...a dolaze jos gora..sinko ja cu tebe roknut pa mi zadnje bilo..ides mi definitivno na krivi kuracepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bas smo usreceni..pinke za lijekove nemamo..bolniciki sustav nam je probusen ko svicarski sir...raspad po svim parametrima sustava..moral nizi od sibirske temeperature...bas smo happy..ja vjerujem d ati jesi..ja svakako nisma i hrpa drugihepikur37 wrote:Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
teška su vremena svima
lijepo pohraniti
a nek vidi i kic
Ti i možda još dva tri.
2015-09-08
...a nabijanja na kurac koliko ti ište ovdje..a sad u komiternu plen ki muna po nove instrukcije
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ja nisam prijetio...rokanje moze biti protumaceno na vise nacina ne nuzno na ono sto ti mislis...epikur37 wrote:Nije točno.vuksadinare wrote:pola foruma prijeti..ovo ne odskace od matriceepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta teska vremena nikako da prođu...a dolaze jos gora..sinko ja cu tebe roknut pa mi zadnje bilo..ides mi definitivno na krivi kuracepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bas smo usreceni..pinke za lijekove nemamo..bolniciki sustav nam je probusen ko svicarski sir...raspad po svim parametrima sustava..moral nizi od sibirske temeperature...bas smo happy..ja vjerujem d ati jesi..ja svakako nisma i hrpa drugihepikur37 wrote:Sreća da je na vlasti HDZ s Plenkijem...
teška su vremena svima
lijepo pohraniti
a nek vidi i kic
Ti i možda još dva tri.
to je govor koji okida na markovom trgu i ta psihologija
dobro da je uzeto pod zakonsku lupu
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas! Kirilo Budanov: Navalnji je umro prirodnom smrću.
» koja dosada
» Na potresom pogođenoj Baniji stigla i Scientološka crkva
» Goran Marić: Dobavljači nemaju razloga strahovati, bit će u potpunosti isplaćeni
» Nevjerojatno, Padrino Casamonica umro prirodnom smrću...:)
» koja dosada
» Na potresom pogođenoj Baniji stigla i Scientološka crkva
» Goran Marić: Dobavljači nemaju razloga strahovati, bit će u potpunosti isplaćeni
» Nevjerojatno, Padrino Casamonica umro prirodnom smrću...:)
Page 2 of 3