NASA objavila veliko otkriće: Na Mesecu definitivno ima vode
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: NASA objavila veliko otkriće: Na Mesecu definitivno ima vode
držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Eh bolesti, bolesti ... teška li si
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
http://www.rts.rs/page/rts/sr/Dijaspora/story/1518/vesti/3616052/kako-su-srbi-otisli-na-mesec.
Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Guest- Guest
Vid ovog dupeuvlakačaLegendovich wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Inače ne zna se tko je gluplji od vas dvojice ali ti si robi svakako daleko najveći lažov poslje [size=31]Barun Münchhausen[/size]
eto za ringa i robija, ako su mogli prije 50 godina kad su bili jad i bijeda što ne bi mogli u vremenu kad su bili vladari Egipta ili kad je srpkinja marija rodila srbina Isusa!T. wrote:http://www.rts.rs/page/rts/sr/Dijaspora/story/1518/vesti/3616052/kako-su-srbi-otisli-na-mesec.
to sve ono..arguemntirano??Pa bolestan si,naravno u zivce,uglavu,jasno je da je patosihologija u pitanju,jerbo i u pašteti vidis Srbe..iskau iz svake pukotine u zidu..brrrrrr...!!! Srbi srbi,svuda oko nas...tre wrote:Vid ovog dupeuvlakačaLegendovich wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Inače ne zna se tko je gluplji od vas dvojice ali ti si robi svakako daleko najveći lažov poslje [size=31]Barun Münchhausen[/size]
ajd ti ljekice za smirenje i u krevet...
Guest- Guest
de budaletino bolje šuti, jebo te korac koji te izdrko tako glupog i nemaštovitog i jadnogLegendovich wrote:to sve ono..arguemntirano??Pa bolestan si,naravno u zivce,uglavu,jasno je da je patosihologija u pitanju,jerbo i u pašteti vidis Srbe..iskau iz svake pukotine u zidu..brrrrrr...!!! Srbi srbi,svuda oko nas...tre wrote:Vid ovog dupeuvlakačaLegendovich wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Inače ne zna se tko je gluplji od vas dvojice ali ti si robi svakako daleko najveći lažov poslje [size=47]Barun Münchhausen[/size]
Pa Milivoje,zar tako prostački??.. .O mašti nemoj,jer si ti upravo onakav lik koji mantra jedno te isto(srbi,i ostalo) svakih 20 minuta..za to postoji naziv u patoloskoj medicini..No dobro..Meni osobno zvučis unjkavo i kukumačis ko cura koju je netko dobro nategao,pa ostavio..nakon toga ti samo ostaje gnojiti ljuto i neutjesno po tim bajama..jel sad bolje Milivoje??..tre wrote:de budaletino bolje šuti, jebo te korac koji te izdrko tako glupog i nemaštovitog i jadnogLegendovich wrote:to sve ono..arguemntirano??Pa bolestan si,naravno u zivce,uglavu,jasno je da je patosihologija u pitanju,jerbo i u pašteti vidis Srbe..iskau iz svake pukotine u zidu..brrrrrr...!!! Srbi srbi,svuda oko nas...tre wrote:Vid ovog dupeuvlakačaLegendovich wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Inače ne zna se tko je gluplji od vas dvojice ali ti si robi svakako daleko najveći lažov poslje [size=47]Barun Münchhausen[/size]
Guest- Guest
o kako si glup i nemaštovit
Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Vidio bih tebe da ti je otac četnik.
Ja ga razumijem.
crvenkasti-
2014-04-17
@Milivoje
sad si mi tužan nesh...no najbitniji ti je bed,sto u biti ne prepoznajes pomoc,koju ti kroz svoje rijeci nuđem..Dakle,da pojasnim..ukazujem ti na ozbiljni problem preopsjednutosti srbljem i Bosiljem..TO nije dobro za zdravlje,psihicko i implicirano sa tim fizicko..
dakle,zaboravi na Srblje i Bosilje,i posveti se necem kreativnom..radi nesh sto ce te nasmijati i razveseliti,a time ces obasjati pozitivnoscu i najblize oko sebea...
Eto,sad reci da sam losh Person...
Pusa i pišemo se...
sad si mi tužan nesh...no najbitniji ti je bed,sto u biti ne prepoznajes pomoc,koju ti kroz svoje rijeci nuđem..Dakle,da pojasnim..ukazujem ti na ozbiljni problem preopsjednutosti srbljem i Bosiljem..TO nije dobro za zdravlje,psihicko i implicirano sa tim fizicko..
dakle,zaboravi na Srblje i Bosilje,i posveti se necem kreativnom..radi nesh sto ce te nasmijati i razveseliti,a time ces obasjati pozitivnoscu i najblize oko sebea...
Pusa i pišemo se...
Guest- Guest
sad će ti se robi zavući u šupak od sreće i miline što si mu se pridružio!crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Ja ga razumijem.
što ću sad, jadan ti sam ja, kad vas je više a ja sam
Legendovich wrote:@Milivoje
Pusa i pišemo se...
Jadno i tupo, sve u stilu cijelog tvog života
tre wrote:sad će ti se robi zavući u šupak od sreće i miline što si mu se pridružio!crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Ja ga razumijem.
Nisi sam. Ja sam isti kao i ti.
crvenkasti-
2014-04-17
nisi niti to možeš biti, naime ja nisam pička ni pizda a ti jesi i jedno i drugo a uz to si četkicacrvenkasti wrote:tre wrote:sad će ti se robi zavući u šupak od sreće i miline što si mu se pridružio!crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Ja ga razumijem.
Experti su dokazali da su Hrvati pametniji od Srba. Napisa sam doktorsku disertaciju na tu temu. Čekam da doktoriram...
tre wrote:nisi niti to možeš biti, naime ja nisam pička ni pizda a ti jesi i jedno i drugo a uz to si četkicacrvenkasti wrote:tre wrote:sad će ti se robi zavući u šupak od sreće i miline što si mu se pridružio!crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Ja ga razumijem.
Znam, zato sam i postao Hrvat. Isto kao i ti.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije bitno je li Srbin pametniji od Hrvata, nego tko je veći Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
ti nisi Hrvat, ne može se praviti pita od govanacrvenkasti wrote:tre wrote:nisi niti to možeš biti, naime ja nisam pička ni pizda a ti jesi i jedno i drugo a uz to si četkicacrvenkasti wrote:tre wrote:sad će ti se robi zavući u šupak od sreće i miline što si mu se pridružio!crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Ni tema o vodi na Mjesecu ne može bez Srba ...tre wrote:držim da su tamo drevni srbi prebacili višak vode još kad je bio veliki potop i tako spasili zemlju!!
Ja ga razumijem.
Znam, zato sam i postao Hrvat. Isto kao i ti.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NASA: upravo je objavljeno fascinantno otkriće!
» NASA je objavila nova otkrića o „životu izvan Zemlje“: Jesu li pronašli Boga?
» '' SENZACIONALNO OTKRIĆE + AAA - (VIDEO) Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti ''
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» NASA je objavila nova otkrića o „životu izvan Zemlje“: Jesu li pronašli Boga?
» '' SENZACIONALNO OTKRIĆE + AAA - (VIDEO) Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti ''
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
Page 2 of 3