Lavrov u Ateni
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lavrov u Ateni
Upravo jer je to korjen sukoba Rusije i Grčke Rusija će podržavati Tursku u nadi da će se situacija dodatno zaoštriti i da će se Grčka nači u nepovoljnoj situaciji i morat održavat odlične odnose sa Moskvom ako ne žele da ostanu bez otočića u Egejskom moru.
Slabija Grčka = jača majka Rusija na Balkanu
Jednostavno. Prosto ko pasulj.
Slabija Grčka = jača majka Rusija na Balkanu
Jednostavno. Prosto ko pasulj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro..Longi ne pozna zivot na Zapadu..ono u Italiji,pa se vratio,jasno je da mu ZAPAD ne paše(radi se) i sad nesh o Rusiji,a zivio je do 1990,skoro pa kao u Rusiji...ko bubreg u loju..sada uziva plodovoe toga,stecenih nekretnina..Kuratz bi Longi i tata njegov,i predaci na ZAPADU imali toliko nekretnina..didovi partizani borbom zasluzili..Ringo10 wrote:Ja Rusofil!!!
Jesam pa sta.
Zapadofil VISE NIKADA!!!
A posebno ne Anglofil i Amerikanofil. Njih bih sravnio sa zemljom kad bi se mene pitalo.
Guest- Guest
Erdogan će Grcima uzet ovaj otok.
https://globalsecurityreview.com/kastellorizo-key-to-turkish-greek-ambitions-eastern-mediterranean/
Grci ga ne mogu braniti a Turska ne priznaje te dogovre iz prošlosti na kojima ona nije sudjelovala.
https://globalsecurityreview.com/kastellorizo-key-to-turkish-greek-ambitions-eastern-mediterranean/
Grci ga ne mogu braniti a Turska ne priznaje te dogovre iz prošlosti na kojima ona nije sudjelovala.
2014-04-11
Turci da udju u sto vise sukoba i konflikata.
.to je odlicno
.to je odlicno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bilo bi odlično kad bi Amerika reagirala no neće jer nije reagirala ni kad je Turska izvršila napad na Cipar i pola otoka okupirala.
Grcima bi najpametniji potez bio da daju neki otok Rusima u vlasništvo na 50 godina.
To bi diglo uzbunu u Pentagonu.
Grcima bi najpametniji potez bio da daju neki otok Rusima u vlasništvo na 50 godina.
To bi diglo uzbunu u Pentagonu.
2014-04-11
Ja te Grke uopće ne razumin. Ja bi ovo rješija vrlo jednostavno. Imaju miljon otočića , naša bi neki nenaseljeni i da ga Rusima na 30 godina. Nek Amerika i Britanija onda skaču koliko god oće.
Eto vam sad vojna neutralnost u sukobu Grčke i Turske.
A Rusi bi onda fino dogovor da u slučaju rata pola male Azije ide Grčkoj a pola Rusima i pravoslavci i Grci rješili sve probleme.
Ma koji zapad i gledanje oće ti oni pomoć a oni plešu kako Turska svira.
Eto vam sad vojna neutralnost u sukobu Grčke i Turske.
A Rusi bi onda fino dogovor da u slučaju rata pola male Azije ide Grčkoj a pola Rusima i pravoslavci i Grci rješili sve probleme.
Ma koji zapad i gledanje oće ti oni pomoć a oni plešu kako Turska svira.
2014-04-11
Grci bolje da ne glume to sto glume, jer im Zapad nece pomoci
sto se videlo i kako su ih ponizavali oko 200.milijardi duga.
Erdogan ako im krene, ima da im otme dosta toga a vidi se
da svi diplomatski nesto pustaju izjave i nista osim toga.
Dok je vreme da se priblize Rusiji i Kini, inace ce ko Milo da
zavrse, pusten niz vodu a toliko im se uvlacio i udarao po
Rusima.
Rusima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Erdogan nece kreniti...erdogan samo prica i prijeti..tamo gdje ej krenuo dobio je domah po labrnji i povukao se..pocevsi od žida,rusa,trumpa...jedino sto moze za jajca drzati je merkelica i brisel jer ovi imaju brdo ulaganja u tursku plus sto im ovaj prijeti migrantima...napose njemci koji su ogromne novce i gospodarsk ulaganja imali u turskoj i imaju...turci su u europi najveci uvoznici njemackih automobila a odmah iza amerike...cak ni grcima ne mogu nista..mogu nesto zajebavat u pogranicnom podrucju i to je sve...ne moze ni macronu ni francuzima jer srecom francuska za razliku do njemacke ima dosta manju gospodarsku aktivnost u turskoj pa macron moze oponirat erdoganuSerbinho-3 wrote:Grci bolje da ne glume to sto glume, jer im Zapad nece pomoci
Rusima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
erdogan mora prijetiti i pricati jer to mu je jedini nacin opstanka u fotelji i da zadrzi onu kriticnu masu turaka koja glasa za njega iz tog razloga...on da pocne pricati o miroljubivoj turskoj koja nema nikakvih aspircija prdnuo je u cabar isti tren prvo jer ga ne mazi ekonomija drugo politicki bi izgubio u ruralnim djelovima turske koji glasaju najvise za njega posto su to izrazito tradicionalni krajevi koji njeguju pricu kako je nekad turska velika bila,cetvrto u slucaju svoh mirotvorstva ne bi mogao vise ucjenjivati migrantima i time izbio turskoj veliku lovu koju dobijaju od brisela i njemacke a koja ga i drzi iznad vode
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kic wrote:
ja pročitao: Lavrov u Areni
otišao sam u krasni
dobro je
nisam samo ja
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:kic wrote:
ja pročitao: Lavrov u Areni
otišao sam u krasni
dobro je
nisam samo ja
Samo da napomenem ovo kod rualnih dijelova Turske : tako je i van nje .... Bosna , Sanđak...vuksadinare wrote:erdogan mora prijetiti i pricati jer to mu je jedini nacin opstanka u fotelji i da zadrzi onu kriticnu masu turaka koja glasa za njega iz tog razloga...on da pocne pricati o miroljubivoj turskoj koja nema nikakvih aspircija prdnuo je u cabar isti tren prvo jer ga ne mazi ekonomija drugo politicki bi izgubio u ruralnim djelovima turske koji glasaju najvise za njega posto su to izrazito tradicionalni krajevi koji njeguju pricu kako je nekad turska velika bila,cetvrto u slucaju svoh mirotvorstva ne bi mogao vise ucjenjivati migrantima i time izbio turskoj veliku lovu koju dobijaju od brisela i njemacke a koja ga i drzi iznad vode
2014-04-11
Lavrov došo ošo a grčka desnica je izrazito prozapadna ( oni su uveli Grčku u NATO 1952 nakon civilnog rata i pobjede nad komunistima ) no Putin iako je KGB ipak Rusija nije komunizam i crkve danas normalno rade u Rusiji i to je sad grčkoj desnici problem jer sad ovi više nisu komunisti.
No još uvijek je ta grčka desnica prozapadna žgadija. To ti nešto ko Plenkovic.
No još uvijek je ta grčka desnica prozapadna žgadija. To ti nešto ko Plenkovic.
2014-04-11
Grci će morat svatit jednu stvar a ta je da ni katolici ni protestanti nemaju namjeru napadat Tursku no ako ovi napadnu onda će stat iza nje.
Ako žele i napad tu se mogu jedino oslonit na pravoslavne i istočne kršćanske crkve te Kurde.
2014-04-11
Grčka je članica NATO pakta i on joj jamči sigurnost.
Isti NATO je neprijateljski usmjeren i prema Rusiji. Tako da ne razumijem koji kurac Grci traže od Rusa...
Turci su im kolege u savezu nek se jebu.
Isti NATO je neprijateljski usmjeren i prema Rusiji. Tako da ne razumijem koji kurac Grci traže od Rusa...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Rusima jedna stvar ide doli u prilog a to je ista stvar koja i meni ide u prilog. Naime jačanjem antiislama u Europi sve je veći jaz između Turske i Europe , kao šta to vidimo na primjeru Francuske ovih dana.
No razlika je u tome da šta meni to odgovara da pritisnem SDA da promjeni izborni zakon ( ne ja ne želim etnički očisti od Bošnjaka jer ne tražim da ukinu svog člana nego da mene prestnu maltretirat ) Grcima je ovo problem jer je ta bojišnica u turističkoj zoni + Turci su ipak sila.
No tko šiša Grke. Bitna je naša ustaška geostrategija a Rusi će s njom pobjediti dole.
No razlika je u tome da šta meni to odgovara da pritisnem SDA da promjeni izborni zakon ( ne ja ne želim etnički očisti od Bošnjaka jer ne tražim da ukinu svog člana nego da mene prestnu maltretirat ) Grcima je ovo problem jer je ta bojišnica u turističkoj zoni + Turci su ipak sila.
No tko šiša Grke. Bitna je naša ustaška geostrategija a Rusi će s njom pobjediti dole.
2014-04-11
MA koje pravoslavne i istočne crkveRayMabus wrote:Grci će morat svatit jednu stvar a ta je da ni katolici ni protestanti nemaju namjeru napadat Tursku no ako ovi napadnu onda će stat iza nje.Ako žele i napad tu se mogu jedino oslonit na pravoslavne i istočne kršćanske crkve te Kurde.
Neće ih podržat ni one neće ih podržat niko
Niko ne želi sukob sa Turcima i Erdogan to dobro zna
A znaju i Grci
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Svejedno postoje kulturne i ekonomske veze. Vanjska politika nije samo vojska.epikur37 wrote:Grčka je članica NATO pakta i on joj jamči sigurnost.
Ekonomske veze : plinovod i ruski turisti te druge investicije također i uvoz južnog voća u Rusiju.
2014-04-11
Više bih se složio s tobom nego ne no činjenica je da katolici sasvim sigurno neće ić osvajat Tursku da bi ovi obnovili istočno pravoslavno rimsko carstvo a protestanti su to jednom pokušali pa su dobili po pički ( bitka kod Galipolja ) tako da se to njima više ne da.Ringo10 wrote:MA koje pravoslavne i istočne crkveRayMabus wrote:Grci će morat svatit jednu stvar a ta je da ni katolici ni protestanti nemaju namjeru napadat Tursku no ako ovi napadnu onda će stat iza nje.Ako žele i napad tu se mogu jedino oslonit na pravoslavne i istočne kršćanske crkve te Kurde.
Neće ih podržat ni one neće ih podržat niko
Niko ne želi sukob sa Turcima i Erdogan to dobro zna
A znaju i Grci
2014-04-11
RayMabus wrote:Svejedno postoje kulturne i ekonomske veze. Vanjska politika nije samo vojska.epikur37 wrote:Grčka je članica NATO pakta i on joj jamči sigurnost.
Ekonomske veze : plinovod i ruski turisti te druge investicije također i uvoz južnog voća u Rusiju.
pa podržat će ih kulturno i ekonomski
grci su izabrali nato kao sigurnosno-vojnu organizaciju
taj dio će pokriti NATO ako želi sačuvati kredibilitet
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Eksplozija bombe u Ateni
» Apokaliptične scene u Ateni, gradu pod opsadom
» Cionistički Grci namlatili palestinske prosvjednike u Ateni
» Kolinda na 15. Meeting of state of the "Arraiolos Group" u Ateni
» Erdogan napao Plenkovica jer se u Ateni pridružio EU Mediteran grupi