PLAGIJATOR ,,šupak u velebitu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PLAGIJATOR ,,šupak u velebitu
סמאל wrote:Još ne mogu doći sebi da je marcel stavio Longija na ignore.Pa to je bogohuljenje u rangu muhamedove karikature.
nemam ništa protiv galaktičkog generala, jednostavno mi je naporan ko govno poslije tri kile tamne čokolade. Pili. Ponekad napiše nešto zanimljivo pa pročitam, ali mi se ne da uvijek ić kroz šumu njegovih postova.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Jes` pominjao srbe? Ako nisi da ne gledam...
samo milorada. Hadezeovo dete. Zaboravio sam doduše spomenut da me stavio na popis neprijatelja srpstva zbog teksta u kom pravdam vukićeve teze o jasenovcu. Jedino što taj tekst nisam niti napisao niti potpisao, niti imam išta s tim, niti sam tada pisao za dnevno... ne znam kako je od "autor: Tvrtko Dolić" došao do toga da sam ja to piso. Tim više što o Jasenovcu nikad nisam pisao ništa.
marčelo..gledao sam te u podcastu...kako ocjenjujes emisiju u kojoj si gostovao...marcellus wrote:Stanojko wrote:Jes` pominjao srbe? Ako nisi da ne gledam...
samo milorada. Hadezeovo dete. Zaboravio sam doduše spomenut da me stavio na popis neprijatelja srpstva zbog teksta u kom pravdam vukićeve teze o jasenovcu. Jedino što taj tekst nisam niti napisao niti potpisao, niti imam išta s tim, niti sam tada pisao za dnevno... ne znam kako je od "autor: Tvrtko Dolić" došao do toga da sam ja to piso. Tim više što o Jasenovcu nikad nisam pisao ništa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a ono... moglo se to i bolje. Jurić bi trebao postavit neka relevatnija pitanja, da se ne vrtimo pol emisije oko lepog zoke i kim il plenkija
2014-04-16
...je...jurić mi djeluje malo preplašeno...takav je bio i kad je hebrang bio...hodak...kao da s emalo preplasio plenkijev prijetnji...kad je hebrang gostovao...doslovno svako drugo pitanje mu je sto mislite hoce plenki ovo ono...hebrang mi je rekao...da je cekao da mu juric postavi pitanje o plenkijevoj mami koja je radila u tada vojnoj bolnici jna u dubravi...da to razjasni..i bilo je predviđeno d ato postavi ali nije...marcellus wrote:a ono... moglo se to i bolje. Jurić bi trebao postavit neka relevatnija pitanja, da se ne vrtimo pol emisije oko lepog zoke i kim il plenkija
2015-09-08
bujanec je hrabriji...juric se splasio i to se vidi...
2015-09-08
inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
naprotiv, agenata nije bilo tako puno ali je doušnika bila jedna trećina ljudi
....profesionalnih agenata...ne...ali dousnika je bio pun kurac...pa ja se sjecam...kako su padali navijaci u to vrijeme i zavrsavali na saslusanjima u policiji..odnosno miliciji tada...nije bila tehnika takva ko danas da mo's snimiti navijace a da si sto metara od tribine...dakle mogli su jedino sa ubacenim dousnicima...jedan od njih je bio...dražen lalić koji se stalno vrzmao uz torcidu kao fol pisuci knjigu...ali je istovremeno imao i dousnicki 'posao'...marcellus wrote:vuksadinare wrote:inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
2015-09-08
Marcel s menea u i jednoj koalicijiסמאל wrote:Aha,jesi čuo marcel,još ćeš na kraju ti u isto kolo s samnom,jastrebom i sorom.obala razuma wrote:
marcel je stoka socijalistička
Nirkk tko je promijenio msnduru i kabanicu ne može
Ja sam bila i ostala socijalistička vještica
A to bili neki malo jači agenti kad ih ste mogli prebrojitimarcellus wrote:vuksadinare wrote:inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
Inače imam jednog druga koji se Hvali da je radjo za udbu
Ono, tko slavi Božić i ide u crkvu
Cerimo se ko ludi
Veli radio jedno vrijeme kratko a onda ovog glavnog pojeo mrak a na njega su zabotavili
I koliko sam razumjela tu udbaši su imali ulogu SANITARNE SLUŽBE
I VENTILACIJE
Niš osobito opasno
Meni je u školi direktor bio sumnjiv
Svako malo ide u komitet
E a posle 90. NJveći hrvat
ljigavo je slušat dok jedni socijalisti pljuju po drugima
a puk ima odabir inozemstvo ,suicid, kalašnikov
marcel je stoka dok ne prozove one za koje zna da su krivci na desnoj strani
ljubić na osiječkoj tv
tomson
svi socijalistički proljećari
hkv.hr .akademski socijalisti desničari
ČISTI SVOJU POZICIJU
marcelovo pljuckanje po ljevici i hdz socijalističkim rasistima , srbendama , itd je iluzorno i u suštini samopromocija bez efekta
a puk ima odabir inozemstvo ,suicid, kalašnikov
marcel je stoka dok ne prozove one za koje zna da su krivci na desnoj strani
ljubić na osiječkoj tv
tomson
svi socijalistički proljećari
hkv.hr .akademski socijalisti desničari
ČISTI SVOJU POZICIJU
marcelovo pljuckanje po ljevici i hdz socijalističkim rasistima , srbendama , itd je iluzorno i u suštini samopromocija bez efekta
Guest- Guest
govoru da je stasi imo angažironog na svakog šest ipo građana komunističke njemačkevuksadinare wrote:....profesionalnih agenata...ne...ali dousnika je bio pun kurac...pa ja se sjecam...kako su padali navijaci u to vrijeme i zavrsavali na saslusanjima u policiji..odnosno miliciji tada...nije bila tehnika takva ko danas da mo's snimiti navijace a da si sto metara od tribine...dakle mogli su jedino sa ubacenim dousnicima...jedan od njih je bio...dražen lalić koji se stalno vrzmao uz torcidu kao fol pisuci knjigu...ali je istovremeno imao i dousnicki 'posao'...marcellus wrote:vuksadinare wrote:inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
2014-04-16
djelatniče to je pičkindimaben wrote:govoru da je stasi imo angažironog na svakog šest ipo građana komunističke njemačkevuksadinare wrote:....profesionalnih agenata...ne...ali dousnika je bio pun kurac...pa ja se sjecam...kako su padali navijaci u to vrijeme i zavrsavali na saslusanjima u policiji..odnosno miliciji tada...nije bila tehnika takva ko danas da mo's snimiti navijace a da si sto metara od tribine...dakle mogli su jedino sa ubacenim dousnicima...jedan od njih je bio...dražen lalić koji se stalno vrzmao uz torcidu kao fol pisuci knjigu...ali je istovremeno imao i dousnicki 'posao'...marcellus wrote:vuksadinare wrote:inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
njemci su disciplinirani pa su ih morali stavljat u evidenciju
ove naše rage je bilo dovoljno počastit sa malo ukradenog
pogledaj marčeljusa ,, decenijama priča o istini koju je pročita da je zločin partizana stavljen na ime ustaša ,, što se mora činiti
a istinu da je njegova podsvijet zarobljena sa malo materijalni il nematerijalnih dobara da će drug sve napadati osim te kleptomanije gdje je njemu socijalizam dao samo zato jer je bio podoban ,, a nepodobnima nije ,,ta raspodjela se zove socijalizam ,,, to marčeljuš idalje vidi kao jedini životni cilj i smisao
pored tog istinske krivce za blokadu istine marčeljuš neće nikada prozvati ,, bacija bi kamen na sebe
sve su to naši hrvati koje je pokosija socijalizam
marčeljuš ima samo socijalističku kugu u razumu ,,,al mnogi su socijalistički rasisti ,,, tu je jebana ,,,bratoubilački ,,, marčeljušu su rekli da to nije dobro
hrvat ima više socijalističkih nego hrvatskih gena
Guest- Guest
dobro si to reko, socgeni. revolucija je uništila ov norod.obala razuma wrote:[size=45]djelatniče to je pičkindim [/size]aben wrote:govoru da je stasi imo angažironog na svakog šest ipo građana komunističke njemačkevuksadinare wrote:....profesionalnih agenata...ne...ali dousnika je bio pun kurac...pa ja se sjecam...kako su padali navijaci u to vrijeme i zavrsavali na saslusanjima u policiji..odnosno miliciji tada...nije bila tehnika takva ko danas da mo's snimiti navijace a da si sto metara od tribine...dakle mogli su jedino sa ubacenim dousnicima...jedan od njih je bio...dražen lalić koji se stalno vrzmao uz torcidu kao fol pisuci knjigu...ali je istovremeno imao i dousnicki 'posao'...marcellus wrote:vuksadinare wrote:inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
[size=45]njemci su disciplinirani pa su ih morali stavljat u evidenciju [/size]
[size=45]ove naše rage je bilo dovoljno počastit sa malo ukradenog [/size]
[size=45]pogledaj marčeljusa ,, decenijama priča o istini koju je pročita da je zločin partizana stavljen na ime ustaša ,, što se mora činiti [/size]
[size=45]a istinu da je njegova podsvijet zarobljena sa malo materijalni il nematerijalnih dobara da će drug sve napadati osim te kleptomanije gdje je njemu socijalizam dao samo zato jer je bio podoban ,, a nepodobnima nije ,,ta raspodjela se zove socijalizam ,,, to marčeljuš idalje vidi kao jedini životni cilj i smisao[/size]
[size=45]pored tog istinske krivce za blokadu istine marčeljuš neće nikada prozvati ,, bacija bi kamen na sebe [/size]
[size=45]sve su to naši hrvati koje je pokosija socijalizam [/size]
[size=45]marčeljuš ima samo socijalističku kugu u razumu ,,,al mnogi su socijalistički rasisti ,,, tu je jebana ,,,bratoubilački ,,, marčeljušu su rekli da to nije dobro [/size]
[size=45]hrvat ima više socijalističkih nego hrvatskih gena[/size]
a, jo marcelusa ne poznivun desetljećima pa ne zun je li imo deal s udbom...
ali, da je socijalist je, jer jednon u razgovoru ni složi da tribo razoriti skule bagerima i posaditi cviće.
nego, zoč ti malo ne govoriš o svon antisocijalizmu? kako se boriš protiv socijalizma u svakodnevnom životu?
2014-04-16
aben wrote:
ali, da je socijalist je, jer jednon u razgovoru ni složi da tribo razoriti skule bagerima i posaditi cviće.
aben wrote:govoru da je stasi imo angažironog na svakog šest ipo građana komunističke njemačkevuksadinare wrote:....profesionalnih agenata...ne...ali dousnika je bio pun kurac...pa ja se sjecam...kako su padali navijaci u to vrijeme i zavrsavali na saslusanjima u policiji..odnosno miliciji tada...nije bila tehnika takva ko danas da mo's snimiti navijace a da si sto metara od tribine...dakle mogli su jedino sa ubacenim dousnicima...jedan od njih je bio...dražen lalić koji se stalno vrzmao uz torcidu kao fol pisuci knjigu...ali je istovremeno imao i dousnicki 'posao'...marcellus wrote:vuksadinare wrote:inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
na svaka tri jedan doušnik. Agenata navodno 91,015 regularnih, 174,000 neformalno zaposlenih (1989). Službeno
svatko tko je proveo odgojne godine u nekom od rasizama nosi posljediceaben wrote:dobro si to reko, socgeni. revolucija je uništila ov norod.obala razuma wrote:[size=45]djelatniče to je pičkindim [/size]aben wrote:govoru da je stasi imo angažironog na svakog šest ipo građana komunističke njemačkevuksadinare wrote:....profesionalnih agenata...ne...ali dousnika je bio pun kurac...pa ja se sjecam...kako su padali navijaci u to vrijeme i zavrsavali na saslusanjima u policiji..odnosno miliciji tada...nije bila tehnika takva ko danas da mo's snimiti navijace a da si sto metara od tribine...dakle mogli su jedino sa ubacenim dousnicima...jedan od njih je bio...dražen lalić koji se stalno vrzmao uz torcidu kao fol pisuci knjigu...ali je istovremeno imao i dousnicki 'posao'...marcellus wrote:vuksadinare wrote:inace marčelo zanimljivo mi kad si pricao o agnturi...i dobro si rekao..u jugi je bilo trecina agenata ali brdo dousnika...ako zborijomo agente i njihove dousnike cca oko 50% ih je bilo u hrvatskoj..danas takvi ili njihova djeca,unuci(cast iznimkama) su u sluzbi raznoraznih agenturskih centrala...
[size=45]njemci su disciplinirani pa su ih morali stavljat u evidenciju [/size]
[size=45]ove naše rage je bilo dovoljno počastit sa malo ukradenog [/size]
[size=45]pogledaj marčeljusa ,, decenijama priča o istini koju je pročita da je zločin partizana stavljen na ime ustaša ,, što se mora činiti [/size]
[size=45]a istinu da je njegova podsvijet zarobljena sa malo materijalni il nematerijalnih dobara da će drug sve napadati osim te kleptomanije gdje je njemu socijalizam dao samo zato jer je bio podoban ,, a nepodobnima nije ,,ta raspodjela se zove socijalizam ,,, to marčeljuš idalje vidi kao jedini životni cilj i smisao[/size]
[size=45]pored tog istinske krivce za blokadu istine marčeljuš neće nikada prozvati ,, bacija bi kamen na sebe [/size]
[size=45]sve su to naši hrvati koje je pokosija socijalizam [/size]
[size=45]marčeljuš ima samo socijalističku kugu u razumu ,,,al mnogi su socijalistički rasisti ,,, tu je jebana ,,,bratoubilački ,,, marčeljušu su rekli da to nije dobro [/size]
[size=45]hrvat ima više socijalističkih nego hrvatskih gena[/size]
a, jo marcelusa ne poznivun desetljećima pa ne zun je li imo deal s udbom...
nego, zoč ti malo ne govoriš o svon antisocijalizmu? kako se boriš protiv socijalizma u svakodnevnom životu?
ponos je spoznati u sebi ono što je kroz rasizam socijalizma usađeno
to je nešta ka istočni grijeh
ja to permanentno nalazim i u samom sebi , a onda sve te promjene koje napravim prenosim na sve sa kojima sam u kontaktu
sve sa namjerom da što prije iz sebe izbacimo taj jad
moju dobronamjernost spram korisnika marčeljuš, epikur ero i svih koje kritikujem zbog očitih socijalističkih navika mnogi vide atakom ,, velim im da to nije točno
obrazovan nisan da o tom pišen studije , članke ,tomove , al što mogu ,,činim,,,ne gadi mi se i kad na otpor naiđen
najgori je strah u onih koji nose socijalističku kugu razuma ka marčeljuš
marčeljuša je strah naprimjer ljubiću i socijalističkim proljećarima reći istinu u oči ,,,jer je svijestan da bi ga i oni prozvali fašistom itd
izlazak iz ralja socijalistički-navika oslobađa duh za život , obrt , viđenje okoline , to je neopisivo
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Šolc šupak
» Raspudić : Plenkovic je obični briselski šupak
» Cak se i rusi rugaju Vucicu na tolikom uvlacenju u supak Putinu
» Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
» Šolc šupak
» Raspudić : Plenkovic je obični briselski šupak
» Cak se i rusi rugaju Vucicu na tolikom uvlacenju u supak Putinu
» Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
Page 3 of 5