Izraelski F-35 razaraju u tišini
Page 1 of 1
Izraelski F-35 razaraju u tišini
(Video) Izraelski F-35 razaraju u tišini
Autor: Mario Stefanov ruj 25, 2020
Borbeni zrakoplov F-35 stealth karakteristika, za koji su mnogi do prije godinu tvrdili da je tehnološki promašaj, a njegov razvoj beznadni projekt koji samo guta novac i nikada neće izroditi pouzdani borbeni zrakoplov nove generacije, u tišini, u izraelskim rukama djeluje diljem Bliskog istoka.
https://www.geopolitika.news/vijesti/video-izraelski-f-35-razaraju-u-tisini/
Re: Izraelski F-35 razaraju u tišini
A u ruke Mandušića Vuka
bit će svaka puška ubojita...
bit će svaka puška ubojita...
Ameri su mogli ponudit i F-35, nisu puno skuplji od F-16 block 70/72.
6 komada ovih bi bilo sasvim dovoljno.
6 komada ovih bi bilo sasvim dovoljno.
f-35 na kraju ispada odličan avion, F-16block 70/72 je isto odličan avion kojeg trebamo uzeti prije svega, pogotov ako Trump pobjedi, onda će i Trump u iduće 4godine pomalo transformirati USA nazad u republikansku državu (najbolji sistem) i trebamo se vezati sa takvom Amerikom..
AssadNaPodmornici wrote:f-35 na kraju ispada odličan avion, F-16block 70/72 je isto odličan avion kojeg trebamo uzeti prije svega, pogotov ako Trump pobjedi, onda će i Trump u iduće 4godine pomalo transformirati USA nazad u republikansku državu (najbolji sistem) i trebamo se vezati sa takvom Amerikom..
Kakav Trumpika
Biden pobjeđuje
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nista od f-16 a pogotovo od mastarije f-35...nemas 4 milijarde kuna za ljekove a kupovak bi zrakoplove od milijardu i pol do dvije zrakoplove..vec se stvara protisak iz medija i javnosti da se odgodi kupnja zbog krizeAssadNaPodmornici wrote:f-35 na kraju ispada odličan avion, F-16block 70/72 je isto odličan avion kojeg trebamo uzeti prije svega, pogotov ako Trump pobjedi, onda će i Trump u iduće 4godine pomalo transformirati USA nazad u republikansku državu (najbolji sistem) i trebamo se vezati sa takvom Amerikom..
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
hrvatska leži na parama. država raspolaže godišnje cca 200 milijardi kn.vuksadinare wrote:Nista od f-16 a pogotovo od mastarije f-35...nemas 4 milijarde kuna za ljekove a kupovak bi zrakoplove od milijardu i pol do dvije zrakoplove..vec se stvara protisak iz medija i javnosti da se odgodi kupnja zbog krizeAssadNaPodmornici wrote:f-35 na kraju ispada odličan avion, F-16block 70/72 je isto odličan avion kojeg trebamo uzeti prije svega, pogotov ako Trump pobjedi, onda će i Trump u iduće 4godine pomalo transformirati USA nazad u republikansku državu (najbolji sistem) i trebamo se vezati sa takvom Amerikom..
neka srežu malo para domoljubima na državnoj sisi, da domoljubima na državnoj sisi(uhljebima koji ništa nerade njih par stotina tisuća) srežeš plaću samo za 10%(ionako ne rade ništa a imaju nadprosječen plaće) oslobodit ćeš dovoljno para za avione i ljekove i još će ti ostati za kurve i kokain
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
turizam bog ga posra donese godišnje 10 milijardi eura deviza. ljekovi su pola milijarde, avioni su milijardu, o čemu pričamo
Ako plenki ni u drugom mandatu ne kupi zrakoplove to mu je debeli minus ne samo u nasim ocima vec i u ocima poglavito amera ali i zida...ljudi se bzv javljaju na natjecaj i trose novac na promociju
2015-09-08
O pritisku gladnih usta i vjerovnikaAssadNaPodmornici wrote:turizam bog ga posra donese godišnje 10 milijardi eura deviza. ljekovi su pola milijarde, avioni su milijardu, o čemu pričamo
2015-09-08
Uglavnom sada bi dao 50% prema 50% za i protiv...plenkiju bi dosta bodova donjelo da konacno odluci da cemo kupit zrakoplov..kako tu takk i kod partnera..a sa druge strane riskira bijes vjerovnika,gradjana..ne znam teska odluka..zato se i oteze a malo je ostalo do kraja godine se mora donjet odluka..
2015-09-08
....a i pise ili ne pise se o tome u zadnje vrijeme koliko se pisalo do prilike prije dva tjedna...
2015-09-08
jebe me se oće li kupiti avione ili neće.. ja sam zaključan u podrumu kao i longi , ideologija mi je "jebe me se ".. u vašem interesu je da kupi oprema, jer su srbi se naoružavaju, a nedaj bože idućeg sukoba, neće biti moguće od starače države sa 3.7 milijuna ljudi , mobilizirati 200 000 dvadesetogodišnjaka da ih srbi dronovima pretvaraju u čevape,,, doljubi sa državne sise kao anemični plenki jadronković itd, debeli jakov će uteći, antifa iz SDP/Možemo se neće ratovati, a od ostalih nećete skupiti niti 15 000 drugih.. bolje vam je nabavite avione i dronove i ostalo dok imate para..
sve ostalo nemate a para još imate, a ti gledaj sada
AssadNaPodmornici wrote:jebe me se oće li kupiti avione ili neće.. ja sam zaključan u podrumu kao i longi , ideologija mi je "jebe me se ".. u vašem interesu je da kupi oprema, jer su srbi se naoružavaju, a nedaj bože idućeg sukoba, neće biti moguće od starače države sa 3.7 milijuna ljudi , mobilizirati 200 000 dvadesetogodišnjaka da ih srbi dronovima pretvaraju u čevape,,, doljubi sa državne sise kao anemični plenki jadronković itd, debeli jakov će uteći, antifa iz SDP/Možemo se neće ratovati, a od ostalih nećete skupiti niti 15 000 drugih.. bolje vam je nabavite avione i dronove i ostalo dok imate para..
ti ćeš biti dragovoljac, garant :)
AssadNaPodmornici wrote:jebe me se oće li kupiti avione ili neće.. ja sam zaključan u podrumu kao i longi , ideologija mi je "jebe me se ".. u vašem interesu je da kupi oprema, jer su srbi se naoružavaju, a nedaj bože idućeg sukoba, neće biti moguće od starače države sa 3.7 milijuna ljudi , mobilizirati 200 000 dvadesetogodišnjaka da ih srbi dronovima pretvaraju u čevape,,, doljubi sa državne sise kao anemični plenki jadronković itd, debeli jakov će uteći, antifa iz SDP/Možemo se neće ratovati, a od ostalih nećete skupiti niti 15 000 drugih.. bolje vam je nabavite avione i dronove i ostalo dok imate para..
Tebi je sad dron pod dojmom događanja u Armeniji i Azerbaijanu postao maltene Excalibur ali ajd.
Guest- Guest
Građani bi s ušteđevinom mogli kupiti 10 eskadrila. Zašto ne?AssadNaPodmornici wrote:jebe me se oće li kupiti avione ili neće.. ja sam zaključan u podrumu kao i longi , ideologija mi je "jebe me se ".. u vašem interesu je da kupi oprema, jer su srbi se naoružavaju, a nedaj bože idućeg sukoba, neće biti moguće od starače države sa 3.7 milijuna ljudi , mobilizirati 200 000 dvadesetogodišnjaka da ih srbi dronovima pretvaraju u čevape,,, doljubi sa državne sise kao anemični plenki jadronković itd, debeli jakov će uteći, antifa iz SDP/Možemo se neće ratovati, a od ostalih nećete skupiti niti 15 000 drugih.. bolje vam je nabavite avione i dronove i ostalo dok imate para..
Grupa građana kupi eskadrilu i da je državi na lizing, na primjer.
Od aviona napravite biznis i ne trošak.
Nije F-35 avion za hrvatske uvjete. Treba bit skromniji.
Osim toga preskup je. Izrael ima povlastice kod Amerike koje niko drugi nema.
Glupo je usporedjivat se sa Izraelom
Osim toga preskup je. Izrael ima povlastice kod Amerike koje niko drugi nema.
Glupo je usporedjivat se sa Izraelom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MA preskupo je to za Hrvatsku. A nije ni za hrvatske uvjete pogodan.Eroo wrote:Građani bi s ušteđevinom mogli kupiti 10 eskadrila. Zašto ne?AssadNaPodmornici wrote:jebe me se oće li kupiti avione ili neće.. ja sam zaključan u podrumu kao i longi , ideologija mi je "jebe me se ".. u vašem interesu je da kupi oprema, jer su srbi se naoružavaju, a nedaj bože idućeg sukoba, neće biti moguće od starače države sa 3.7 milijuna ljudi , mobilizirati 200 000 dvadesetogodišnjaka da ih srbi dronovima pretvaraju u čevape,,, doljubi sa državne sise kao anemični plenki jadronković itd, debeli jakov će uteći, antifa iz SDP/Možemo se neće ratovati, a od ostalih nećete skupiti niti 15 000 drugih.. bolje vam je nabavite avione i dronove i ostalo dok imate para..
Treba to i održavat. Mogu mislit koliko im je skupo održavanje
Ne treba to Hrvatskoj niti to Hrvatska može sebi priuštiti
Pusti ti Izrael, Amerika i Izrael su posebna priča.
Amerika je kripto-židovska imperija
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA preskupo je to za Hrvatsku. A nije ni za hrvatske uvjete pogodan.Eroo wrote:Građani bi s ušteđevinom mogli kupiti 10 eskadrila. Zašto ne?AssadNaPodmornici wrote:jebe me se oće li kupiti avione ili neće.. ja sam zaključan u podrumu kao i longi , ideologija mi je "jebe me se ".. u vašem interesu je da kupi oprema, jer su srbi se naoružavaju, a nedaj bože idućeg sukoba, neće biti moguće od starače države sa 3.7 milijuna ljudi , mobilizirati 200 000 dvadesetogodišnjaka da ih srbi dronovima pretvaraju u čevape,,, doljubi sa državne sise kao anemični plenki jadronković itd, debeli jakov će uteći, antifa iz SDP/Možemo se neće ratovati, a od ostalih nećete skupiti niti 15 000 drugih.. bolje vam je nabavite avione i dronove i ostalo dok imate para..
Treba to i održavat. Mogu mislit koliko im je skupo održavanje
Ne treba to Hrvatskoj niti to Hrvatska može sebi priuštiti
Pusti ti Izrael, Amerika i Izrael su posebna priča.
Amerika je kripto-židovska imperija
Građanstvo ima cca 16 (?) milijardi eura uštađevine na bankama.
Lopovske banke s njim upravljaju i jedini su koji od tog novca imaju korist.
Zamisli, građani se udruže i kupe eskadrilu aviona (bilo kojih) i onda ih
da državi na lizing. Proračun ostane neokrnjen, a građani imaju lijepe
godišnje anuitete. Svi zadovoljni, a Vučko presretan.
Similar topics
» Ne pričaj puno, planiraj u tišini i realiziraj...:)
» Kako je Kina u tišini ušla u američko ‘dvorište’
» Katastrofalni potresi razaraju Albaniju
» Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
» Kukavicki,autodestruktivni Hrvateki ubijaju i razaraju jace od potresa
» Kako je Kina u tišini ušla u američko ‘dvorište’
» Katastrofalni potresi razaraju Albaniju
» Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
» Kukavicki,autodestruktivni Hrvateki ubijaju i razaraju jace od potresa
Page 1 of 1