Ljevicarska novinarska agentura uz Plenkovica i Obuljenku
Page 1 of 1
Ljevicarska novinarska agentura uz Plenkovica i Obuljenku
https://narod.hr/hrvatska/hnd-i-snh-uz-plenkovica-i-obuljen-pozivaju-na-akciju-onemogucavanja-komentara-u-petak?fbclid=IwAR2_BDeH9Ml9EPxDG-otSDg1hQwio5HRen4DZkHpEvNCyi7ITT7t3kB_ELY
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ljevicarska novinarska agentura uz Plenkovica i Obuljenku
Valjda vam je jasno iz ovog tko je ciji igrac...a vi vjerujte i dalje kako je plenki igrac hrvatskih interesa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dajte malo glasnije vi iz zadnjeg reda!
Bilo kako bilo , ali deviza adz-ja na lokalnim izborima treba biti "Borba prostiv Shkorista". Naime nacistichka parola nakon paljenja Raichstaga je bila "Borba protiv Marksista"ili tako shta. Plenkovic upravo pali Raichstag a Milanovic mu drzi zhigice. Dzakic, Medved i ekipa shatorasaha je bio jedini nasilini pokushaj smjene nekoga u DNRH. Tada je Bujanec bio Bog i truba Jerihonska. Kada je trebalo gurati KGK isto. Shto se to promijenilo u zadnje 5 godina. Nishta. Samo se korito izmaklo malo ulijevo. To je to. Jebiga , nitko neche priznati da je uhljeb, gad i da, sto ches, ruka koja te hrani se ne ujeda. Dobro je vama josh uvijek jako dobro... Kila mozga....
2014-04-14
marcellus likes this post
vlast se smjenjuje na izborima, a režim revolucijom.
Kolega iskreno, jeli vas strah?????marcellus wrote:vlast se smjenjuje na izborima, a režim revolucijom.
2014-04-14
abraham wrote:Kolega iskreno, jeli vas strah?????marcellus wrote:vlast se smjenjuje na izborima, a režim revolucijom.
prestar sam da bi me bilo čega bilo strah, a što se mene tiče svaka promjena je dobrodošla, neovisno o načinu na koji će se ostvariti.
govorim o promjeni, suštinskoj, ne o "reformama" o kojima slušam od Branka Mikulića i Milke Planinc.
Ista priča, "ovo su samo prolazne poteškoće uvjetovane objektivnim okolnostima, napredak nije u pitanju".
Dovoljno ste stari (kao i ja) da sjechate ovih pizdarija. Neodoljivo podsjecha na ona vremena. Lov na vjeshtice i sludzivanje masa. Shta Jajo reko prubudite me onog jutra kada svane bolje sutra. Moji starci su riknuli chekajuchi bolje sutra. Ja ga dochekao. Muhahahahahahaaaaa sada jedna prigodna.
2014-04-14
Sever i zovko podržavaju plenkyja, a forumski partijaši i dalje mantraju o legitimitetu, demokraciji, europejstvu...
Amen.T. wrote:Sever i zovko podržavaju plenkyja, a forumski partijaši i dalje mantraju o legitimitetu, demokraciji, europejstvu...
2014-04-14
T. wrote:Sever i zovko podržavaju plenkyja, a forumski partijaši i dalje mantraju o legitimitetu, demokraciji, europejstvu...
maja sever je čak podržala hrvatsku policiju, što je kopernikanski obrat... inače je smatrala da se smije pucati po njima, ako to rade ljudi rođeni 1.1.95... "mobitel imam al putovnicu su mi ukrali"
Ljudi su pritvarani zbog njenog piasanja o "otetoj" djevojchici. Poslije je chelavi "sklonio" kod sebe da ne bude izlozhena. O, kako to podsjecha na ono, znas Tukiju su radili o glavi ali ga Bakarich "sklonio" u onaj institut ili muzej ili shto vech. Ista matrica , isti igrachi iste fore i fazoni. Ista kila mozga....
2014-04-14
Za prvi način znamo kako se to radi, a za drugi način bi bilo pošteno svima podijeliti oružje,marcellus wrote:vlast se smjenjuje na izborima, a režim revolucijom.
tko pobjedi vlada dalje. Kao režim, naravno.
Similar topics
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Ljevičarska i yu osveta.Opet udaraju na Tudjmana
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Agentura na djelu
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Ljevičarska i yu osveta.Opet udaraju na Tudjmana
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Agentura na djelu
Page 1 of 1