Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
michaellcmacha wrote:imaš makita aku bušilicu.... kad ti dopizdi uvrni joj 9mm para bellum, ili njačiepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:stavi par zrna kukuruza, i nemoj šparat voduepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:i epikur vodokradica... :)epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bogte kako ti se najranije ujutro razmišljati o Plenkiju, Škori i analnom alpinistu Jadronkovicu
:D
škoro precjednik
jel tko stavlja korijen hrena u kiseli kupus..
aj budi koristan malo
jesam to već i gumom nalio vodu
sebi 25 kg
punici 25 kg
tko nema zeta nema ni magare
ma ne...dobijem vina za to i tako ruka ruku mije
jesi sadio češnjak prošao je sv. luka
ja za vikend, dio sjemenski a dio domaći volio bih naći iz Ljubitovice
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
ja sadim petrinjski... to je najbolji češnjak... tog su srbi kad su sa turcima dolazili donijeli....
2015-08-08
pa citao sam da srbi cesto imaju legende o pojavljivanju vampira među srbima..pa shodno tome da im je cesnjak bio sastavni dio opreme...michaellcmacha wrote:ja sadim petrinjski... to je najbolji češnjak... tog su srbi kad su sa turcima dolazili donijeli....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u podcastu sam gledao andriju hebranga koji je rekao...na pitanje sto bi se desilo da plenkovic napusti hdz...u ovom trenutku...on je rekao..da bi se ostro sukobilo nekoliko struja unutar hdz-a koje i u ovom trenutku postoje..ali da plenkovic to trenutno drzi na okupu iz interesnih razloga...i da nema iskrenog povjerenja...sto dokazuju vec neki sukobi na zupanijskoj razini u pripremi za lokalneizbore dgje s evec sukobljava plenkoviceva hdzova struja sa nekoliko drugih struja koje pod svaku cijenu u borbi za pozicije zele sto vise potisnuti plenkoviceve kadrove iz straha da bi ih se plenkovic u iducem razdoblju narocito nakon lokalnih izbora mogao rjesiti i da su im te pozicije u zupanijama i opcinama vrlo vazne iz razloga cistog politickog prezivljavanja...na kraju je hebrang rekao odlaskom plenkovica sa cela hdz-a novo vodstvo bi bilo desnog usmjerenja i stranka bi se vratila prirodnom izvoristu posto je najveci dio hdzova clanstva konzervativno desnog usmjerenja koje je sada umjetnuto potisnuto iz pragmaticnih razloga vlastitog opstanka pod plenkovicevim sefovanjem...u takve ubraja i tomislava medveda i jos neke...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Selo gori a baba se češlja.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Moram ici.Nesto me tamo vuce
» Gdje ej MilanoviĆ?Vlast puca,on propao u zemlju
» Fatamorgana!Svi hoce ubiti Plenkija
» Komšić: Plenkovic gura nos tamo gdje ne bi trebalo
» Moram ici.Nesto me tamo vuce
» Gdje ej MilanoviĆ?Vlast puca,on propao u zemlju
» Fatamorgana!Svi hoce ubiti Plenkija
» Komšić: Plenkovic gura nos tamo gdje ne bi trebalo
Page 2 of 2