država nema ni za lijekove
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: država nema ni za lijekove
A cijena lockdown ubit će više ljudi nego sama Korona, gdje se smrt od korone prepisuje svakom svima
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
nema lockdowna..bilo bi da drzava ima love...ovako plenki i ekipa moraju zicat lovu od crkve da im da nesto love jer ce ih raja razapet...AssadNaPodmornici wrote:A cijena lockdown ubit će više ljudi nego sama Korona, gdje se smrt od korone prepisuje svakom svima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ako nemaš novaca, digneš kredit, šta?
crvenkasti-
2014-04-17
n_razbojnik likes this post
n_razbojnik wrote:neka veledrogerije ovrše državu, za mali postotak javno biljeznickih usluga, mogu barem doci u posjed novih blindiranih kola i aviona na majkemi
ka su narkodileri u problemima, unda znoči da je situacija jebena
2014-04-16
A jos imamo fenomenalan kreditni rejting i frendove u vrhu EUcrvenkasti wrote:ako nemaš novaca, digneš kredit, šta?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:neka veledrogerije ovrše državu, za mali postotak javno biljeznickih usluga, mogu barem doci u posjed novih blindiranih kola i aviona na majkemi
a šarlmišelove milijarde s računa države, to ništa?
to nam je za borbu protiv rastućeg ekstremizma, terorizma i alergijamarcellus wrote:n_razbojnik wrote:neka veledrogerije ovrše državu, za mali postotak javno biljeznickih usluga, mogu barem doci u posjed novih blindiranih kola i aviona na majkemi
2014-04-15
n_razbojnik wrote:to nam je za borbu protiv rastućeg ekstremizma, terorizma i alergijamarcellus wrote:n_razbojnik wrote:neka veledrogerije ovrše državu, za mali postotak javno biljeznickih usluga, mogu barem doci u posjed novih blindiranih kola i aviona na majkemi
nikom nije jasno zašto ljudi pribjegavaju ekstremnim rješenjima, jebiga, a vođa je sve napravio da nam ovdje bude dobro. Najbolje kažnjavat sve koji kažu da im nije super ovdje. Jebate, ko opis s početka kunderine knjige, kad piše kako u češkoj vlada tiho zadovoljstvo, jer niko se ne usudi pokazat da je nezadovoljan, to se može protumačit da si protiv narodne vlasti, a opet niko se ne smije...
.....kako je krenulo 80% te love ce zavrsiti na vracanje dugova...sto ti kazes marcelus..hocemo u svemu ovome nabaviti avijune blizi se istek roka da se odlucimo..tender je raspisan u sedmom mjesecu a istice cini mi se polovicom prosinca ove godine kad s emoramo odluciti...opet napominjem jednog trgovca oruzjem koji je rekao..'ako imas novca i volje u roku mjesec dana mozes nabaviti i nuklearnu podmornicu'marcellus wrote:n_razbojnik wrote:neka veledrogerije ovrše državu, za mali postotak javno biljeznickih usluga, mogu barem doci u posjed novih blindiranih kola i aviona na majkemi
2015-09-08
opasne insinuacije, naginju na ekstremizam...naravno da se smijemo, imamo precednika s karakterom i bas je duhovitmarcellus wrote:n_razbojnik wrote:to nam je za borbu protiv rastućeg ekstremizma, terorizma i alergijamarcellus wrote:n_razbojnik wrote:neka veledrogerije ovrše državu, za mali postotak javno biljeznickih usluga, mogu barem doci u posjed novih blindiranih kola i aviona na majkemi
nikom nije jasno zašto ljudi pribjegavaju ekstremnim rješenjima, jebiga, a vođa je sve napravio da nam ovdje bude dobro. Najbolje kažnjavat sve koji kažu da im nije super ovdje. Jebate, ko opis s početka kunderine knjige, kad piše kako u češkoj vlada tiho zadovoljstvo, jer niko se ne usudi pokazat da je nezadovoljan, to se može protumačit da si protiv narodne vlasti, a opet niko se ne smije...
2014-04-15
Te vaše veledrogerije, odakle su oni pokrivali onolike novce(dugove?) do sada?
Zvuče mi ono kad najzaduženije države p.c. uzmu negdje neke novce
u upumpaju, na primjer, u autoindustriju. Odakle im pare bre?
Last edited by Eroo on 20/10/2020, 13:49; edited 1 time in total
n_razbojnik wrote:opasne insinuacije, naginju na ekstremizam...naravno da se smijemo, imamo precednika s karakterom i bas je duhovitmarcellus wrote:n_razbojnik wrote:to nam je za borbu protiv rastućeg ekstremizma, terorizma i alergijamarcellus wrote:n_razbojnik wrote:neka veledrogerije ovrše državu, za mali postotak javno biljeznickih usluga, mogu barem doci u posjed novih blindiranih kola i aviona na majkemi
neki put je i kokain dobar za mentalno zdravlje nacije, lupa ko mamić al neki put baš ono pogodi
Eroo wrote:Te vaše veledrogerije, odakle su oni pokrivali onolike novce do sada?
dužni su bankama. Uostalom nek država kupuje lijekove izravno od pfizera i bayera, ako im smetaju veledrogerije, i ako su spremni izravno prodavat na malo. Problem je što i njima treba platit... i nema odgode plaćanja od pet godina
Danas je u Hrvatskoj umrlo 8 a u BiH 20 ljudi. Do prolića vam neće ni trebati lijekovi kad korona sve potamani.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Danas je u Hrvatskoj umrlo 8 a u BiH 20 ljudi. Do prolića vam neće ni trebati lijekovi kad korona sve potamani.
Kurac. Miha je još živ.
crvenkasti-
2014-04-17
Ta priča između vlade i veledrogerija je već viđena po xy put. Kad zaškripi onda se oni kao ne mogu dogovoriti pa ovi na dva tjedna obustave isporuku pa onda na kraju država digne jednu kunu na svaki lijek i tako ima love da isplati veledrogerije i idemo iz početka.
U prevodu ovo ćete na kraju platit vi tako šta će svaki lijek poskupit u prosjeku za kunu.
U prevodu ovo ćete na kraju platit vi tako šta će svaki lijek poskupit u prosjeku za kunu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcelus mi zaboravio odgovoriti na moj post
2015-09-08
Znaš, ja san ti u te stvari usitno sa znanjem, pa se odma' pitan odakle banki pare u siromašnoj zemlji...i tako unedogled.marcellus wrote:Eroo wrote:Te vaše veledrogerije, odakle su oni pokrivali onolike novce do sada?
dužni su bankama. Uostalom nek država kupuje lijekove izravno od pfizera i bayera, ako im smetaju veledrogerije, i ako su spremni izravno prodavat na malo. Problem je što i njima treba platit... i nema odgode plaćanja od pet godina
Meni ništa više nije jasno.
Eroo wrote:Znaš, ja san ti u te stvari usitno sa znanjem, pa se odma' pitan odakle banki pare u siromašnoj zemlji...i tako unedogled.marcellus wrote:Eroo wrote:Te vaše veledrogerije, odakle su oni pokrivali onolike novce do sada?
Meni ništa više nije jasno.
te veledrogerije rade u po pet šest država, nisu vezane za hrvatsku. Osim toga banke daju pare ako ti je država dužna, jer se smatra najboljim dužnikom.
najbolje da država preuzme to putem javne nabave, koja je inače majka korupcije, i stavi kovačevića na čelo agencije, aspirin ćemo plaćat sto kuna al neće bit zlih kapitalista koji naplaćuju lijekove
vuksadinare wrote:marcelus mi zaboravio odgovoriti na moj post
koji
pa na ovoj stranici...zadnjimarcellus wrote:vuksadinare wrote:marcelus mi zaboravio odgovoriti na moj post
koji
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Juncker - nema ulaska novih država zapadnog Balkana u EU bez rješavanja problema s granicama
» Da li bi se kasnilo sa obnovom da je potresom pogodjena Istra ili Dalmacija?Od Banovine drzava nema koristi a mora davati..
» Država nema love osim kad ima love
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Da li bi se kasnilo sa obnovom da je potresom pogodjena Istra ili Dalmacija?Od Banovine drzava nema koristi a mora davati..
» Država nema love osim kad ima love
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
Page 2 of 4