bezukove ili principove stope
Page 1 of 1
bezukove ili principove stope
slično il isto il il dva svita i ideološki il teroristički il herojski
ne zanima me ,
zanima me di nas vode vlasti diktatora
janaf bojna krš pađane agrokor
anemija
sa karakterom ,,,,vidno kakvim
blindirane mečke
časnici su psi rata
svi odreda SOCIJALISTIČKI RASISTI ................ I................NAPLATITELJI DOMOLJUBLJA
ne zanima me ,
zanima me di nas vode vlasti diktatora
janaf bojna krš pađane agrokor
anemija
sa karakterom ,,,,vidno kakvim
blindirane mečke
časnici su psi rata
svi odreda SOCIJALISTIČKI RASISTI ................ I................NAPLATITELJI DOMOLJUBLJA
Guest- Guest
Re: bezukove ili principove stope
sličnost ja ne vidim niučemu ove dvi morbidnosti gavrilove i bezukove
povijest je rekla da je gavrilo bio pod utjecajem morbidne srbo-luđačke ideolugoije
informacije govore da je nekakav labrador okupirao um bezuka i kroz cijev kalašnjikova poslao poruku,,, jadnik
jadan je bija i gavrilo , sad je heroj ,,,,nedo bog da postanemo srbi i balije pa izblentoniramo stope
al me zanima koliko je bezuk pored adresa klikao srbijanske portale ,,,uistinu me zanima
još san siguran da ovo nema veze sa domovinskim osim evidentne naplate domoljublja od podobnih anemiji
povijest je rekla da je gavrilo bio pod utjecajem morbidne srbo-luđačke ideolugoije
informacije govore da je nekakav labrador okupirao um bezuka i kroz cijev kalašnjikova poslao poruku,,, jadnik
jadan je bija i gavrilo , sad je heroj ,,,,nedo bog da postanemo srbi i balije pa izblentoniramo stope
al me zanima koliko je bezuk pored adresa klikao srbijanske portale ,,,uistinu me zanima
još san siguran da ovo nema veze sa domovinskim osim evidentne naplate domoljublja od podobnih anemiji
Last edited by obala razuma on 18/10/2020, 08:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Neki dan sam baš na Fejsu objavio kako neki žele od Bezuka napraviti novog Principa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti bi se rodija ,,, bio bi radosniji od vučića pred putinomjastreb wrote:Neki dan sam baš na Fejsu objavio kako neki žele od Bezuka napraviti novog Principa.
Guest- Guest
Pa sad,ja jesam u nekoj mjeri rusofil,ali 1948.ne bih se sigurno opredijelio za Staljina,kao mnogim komunisti.obala razuma wrote:ti bi se rodija ,,, bio bi radosniji od vučića pred putinomjastreb wrote:Neki dan sam baš na Fejsu objavio kako neki žele od Bezuka napraviti novog Principa.
Posije su vikali da su nevini.
A siguran sam da vbi se barem 80% onih koji su poslani na Goli u slučaju sovjetske agresiji pridružili njihovim jedinicama.
2014-04-22
to zasigurno ,,, nevezano za fikciju zlikovca broza koja nije imala osnovejastreb wrote:Pa sad,ja jesam u nekoj mjeri rusofil,ali 1948.ne bih se sigurno opredijelio za Staljina,kao mnogim komunisti.obala razuma wrote:ti bi se rodija ,,, bio bi radosniji od vučića pred putinomjastreb wrote:Neki dan sam baš na Fejsu objavio kako neki žele od Bezuka napraviti novog Principa.
Posije su vikali da su nevini.
A siguran sam da vbi se barem 80% onih koji su poslani na Goli u slučaju sovjetske agresiji pridružili njihovim jedinicama.
jer na ovom prostoru sve šta je postojalo i HR i YU su samo EU krajine ,,imali bi državu ka kurdi da nije tako
neovisno o tom
specijalna morbidnost hrvatoslava je rusoljubstvo kojem je anemija protivna ,,,, uistinu i anemija ima pozitivnih elemenata
ko bi reka
Guest- Guest
znači anemiji bi se produžio politički život zahjevom za blentoniranjem stopala
jebote miš koje kombinacije pravi politički kruv
nije ni njima lako
jebote miš koje kombinacije pravi politički kruv
nije ni njima lako
Guest- Guest
Ma koga boli kitoslav i za Gavrila i za Ferdinanda
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Uglavnom desne Hrvate.Ringo10 wrote:Ma koga boli kitoslav i za Gavrila i za Ferdinanda
Placu za Ferdinandom vise nego Austrijanci.
2014-04-22
zbirno po kvaliteti života kako se priča il bar po infrastrukturi , bi suza imala smislajastreb wrote:Uglavnom desne Hrvate.Ringo10 wrote:Ma koga boli kitoslav i za Gavrila i za Ferdinanda
Placu za Ferdinandom vise nego Austrijanci.
a o tom kako je koji debil napisao povjest i nagoni ove degene da onaniraju socijalistički maloumlje je suvišno
Guest- Guest
Similar topics
» Rekordan pad stope rođenih u Njemačkoj
» FED konačno digao kamatne stope...
» ECB znatno povećao kamatne stope
» Meloni neće visoke kamatne stope
» Hrvatska u rujnu s najvećim padom stope nezaposlenosti u EU
» FED konačno digao kamatne stope...
» ECB znatno povećao kamatne stope
» Meloni neće visoke kamatne stope
» Hrvatska u rujnu s najvećim padom stope nezaposlenosti u EU
Page 1 of 1