ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bosna ide za rekord: Korona party uz pjevača Đanija u Lukavcu: U krcatom klubu građani se provode

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Bosna ide za rekord: Korona party uz pjevača Đanija u Lukavcu: U krcatom klubu građani se provode - Page 2 Empty Re: Bosna ide za rekord: Korona party uz pjevača Đanija u Lukavcu: U krcatom klubu građani se provode

Post by Hektorović 20/10/2020, 23:38

[size=36]Inspektori prekinuli nastup, Đani sad traži pravdu![/size]
Prošle nedelje inspekcija je upala u jedan klub u Lukavcu, u Bosni i Hercegovini, gde je nastupao naš pevač Radiša Trajković Đani, i rasterala masu.
ZABAVA20.10.2020 | 13:19
Bosna ide za rekord: Korona party uz pjevača Đanija u Lukavcu: U krcatom klubu građani se provode - Page 2 Res_1603192987_inspektori-prekinuli-nastup-dani-sad-trazi-pravdu
Na nastupu nisu ispoštovane propisane mere radi sprečavanja širenja korona virusa, pa je inspekcija morala da reaguje.
- Osećao sam se kao džukela, došli su i isterali nas. Bilo mi je neprijatno i glupo. Sramota me je bilo zbog svih ljudi koji su se uželeli zabave i muzike. Došao sam da radim, a oni su me isterali napolje kao poslednju budalu. Ne mogu da stojim ispred i da brojim ljude. Sve su zaustavili i bukvalno rekli: "Aj sad svi brže kući!" - kaže Radiša i dodaje da je prvih sat vremena sve normalno funkcionisalo.
Bosna ide za rekord: Korona party uz pjevača Đanija u Lukavcu: U krcatom klubu građani se provode - Page 2 10202020011814
- Ja i moji muzičari smo sve montirali, sedeli, večerali, nisam očekivao da će biti toliko ljudi. Malo mi je bilo nezgodno, ali ne mogu da prekinem ništa - dodao je on.

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Bosna ide za rekord: Korona party uz pjevača Đanija u Lukavcu: U krcatom klubu građani se provode - Page 2 Empty Re: Bosna ide za rekord: Korona party uz pjevača Đanija u Lukavcu: U krcatom klubu građani se provode

Post by RayMabus 21/10/2020, 12:27

Novi rekord

https://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-rekord-broja-zarazenih-u-bih-za-24-sata-cak-922-slucaja-korone/201021041
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics