Rat Božinovićevih i Jandrokovićevih kadrova
Page 1 of 1
Rat Božinovićevih i Jandrokovićevih kadrova
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/kaos-u-hdz-u-nitko-o-tome-ne-govori-na-glas-rat-bozinovicevih-i-jandrokovicevih-kadrova-1586934/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Rat Božinovićevih i Jandrokovićevih kadrova
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/kaos-u-hdz-u-nitko-o-tome-ne-govori-na-glas-rat-bozinovcevih-i-jandrokovicevih-kadrova-1586934/
2015-09-08
njonjo sve manje zasluzuje da nosi taj naziv..rekoh da je pronasao crtu suverenizma i da s eudaljio nesto od plenkovica...danas su prvi rektalni alpinisti plenkijevi medo i bozinovic...
2015-09-08
Jesil' to ti, Gnječo?vuksadinare wrote:njonjo sve manje zasluzuje da nosi taj naziv..rekoh da je pronasao crtu suverenizma i da s eudaljio nesto od plenkovica...danas su prvi rektalni alpinisti plenkijevi medo i bozinovic...
cek si se ti naduvo odjutrosEroo wrote:Jesil' to ti, Gnječo?vuksadinare wrote:njonjo sve manje zasluzuje da nosi taj naziv..rekoh da je pronasao crtu suverenizma i da s eudaljio nesto od plenkovica...danas su prvi rektalni alpinisti plenkijevi medo i bozinovic...
2015-09-08
Poker igrati je loša investicija.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
sa dva socijalistička vijenca za pale drugoveT. wrote:navijamo da na kraju ostane 0:0...
Guest- Guest
Similar topics
» Prgomet:Karamarko vratio u stranku dio kadrova koji su odgovorni za nesrecu Hrvata u BiH
» Čistka SDP-ovih kadrova: smijenjeni čelni ljudi u tri velike javne ustanove
» 'KUMOVI'!Zoki stao u obranu Plenkija zbog uhljebljenja kumskih kadrova
» PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» Čistka SDP-ovih kadrova: smijenjeni čelni ljudi u tri velike javne ustanove
» 'KUMOVI'!Zoki stao u obranu Plenkija zbog uhljebljenja kumskih kadrova
» PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
Page 1 of 1