Ressler u EU izborio novu proračunsku liniju za pomoć turizmu
Page 1 of 1
Ressler u EU izborio novu proračunsku liniju za pomoć turizmu
VRIJEDNA INICIJATIVA
[size=62]Eurozastupnici podržali Resslerov prijedlog posebne proračunske linije za pomoć turizmu od 43 milijuna eura[/size]
Odbor za proračune Europskog parlamenta usvojio je proračunske amandmane na 167 milijardi eura vrijedan prijedlog europskog proračuna za 2021. godinu, kojima traži snažniji proračun koji će moći odgovoriti na zdravstvenu i gospodarsku krizu bez presedana. Kao izvjestitelj Europske pučke stranke, zastupnik Karlo Ressler (HDZ/EPP) vodio je pregovore u ime najvećeg Kluba zastupnika u Europskom parlamentu s francuskim zastupnikom Pierreom Larrouturou (S&D, Francuska).
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/eurozastupnici-podrzali-resslerov-prijedlog-posebne-proracunske-linije-za-pomoc-turizmu-od-43-milijuna-eura-20201015
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ressler u EU izborio novu proračunsku liniju za pomoć turizmu
Plenki,gotov si.Ovaj mladi preotet će ti mjesto.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Plenki,gotov si.Ovaj mladi preotet će ti mjesto.
Ovaj mladac je na popravnom :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo nešto za dušu plenkista..izvukao sam komentar na fejsu hadzovca koji brani plenkija pa i kritizira svoje hdzovce
'Vidim ovih dana za sve je kriv premijer Kenwood Kenon.Valjda je kriv što i Zrinjevac ne počisti dobro lišće sa zagrebačkih ulica.Ispada da je sad kriv i za smrt samoubojice koji je pucao po Markovu trgu.Gospodo,premijer ne može sam vuči ovu državu naprijed,možda još uz ponekog.Nije on čudotvorac.Premijer Kenwood Kenon je napustio svoj dobro plaćen posao u Briselu da pomogne ovu zemlju i stranku izvuči iz blata u kojem su bili ostavljeni.A nije morao.Mogao je tamo mirno živjeti bez stresa sa svojom obitelji i ništa mu ne bi falilo.A sad vidim po običaju svi očekuju od njega čuda i da u roku jedan dan izvuče državu iz škripca.To su bedastoće i vidi se koliko je naš narod neuk i vjeruje u čarobnjaštvo.A sad poruka mojim stranačkim kolegama i kolegicama.Oni isto očekuju da naš predsjednik stranke ima čarobni štapić i sve njihove probleme riješi,kao i državne.Daj,probuditi se,pratite ga u njegovom radu,sudjelujte,buditi aktivni a ne gledajte samo sa strane.Nekad imam osječaj da nekima u stranci svejedno tko predsjednik samo da im očuva stečene pozicije.Ne ide to tako kolege i kolegice.Neće nas svaki put pomaziti tako dobri rezultati na izborima ako stvarno svi ne damo maksimum.Nije svaki dan rođendan.Trgnimo se.'
'Vidim ovih dana za sve je kriv premijer Kenwood Kenon.Valjda je kriv što i Zrinjevac ne počisti dobro lišće sa zagrebačkih ulica.Ispada da je sad kriv i za smrt samoubojice koji je pucao po Markovu trgu.Gospodo,premijer ne može sam vuči ovu državu naprijed,možda još uz ponekog.Nije on čudotvorac.Premijer Kenwood Kenon je napustio svoj dobro plaćen posao u Briselu da pomogne ovu zemlju i stranku izvuči iz blata u kojem su bili ostavljeni.A nije morao.Mogao je tamo mirno živjeti bez stresa sa svojom obitelji i ništa mu ne bi falilo.A sad vidim po običaju svi očekuju od njega čuda i da u roku jedan dan izvuče državu iz škripca.To su bedastoće i vidi se koliko je naš narod neuk i vjeruje u čarobnjaštvo.A sad poruka mojim stranačkim kolegama i kolegicama.Oni isto očekuju da naš predsjednik stranke ima čarobni štapić i sve njihove probleme riješi,kao i državne.Daj,probuditi se,pratite ga u njegovom radu,sudjelujte,buditi aktivni a ne gledajte samo sa strane.Nekad imam osječaj da nekima u stranci svejedno tko predsjednik samo da im očuva stečene pozicije.Ne ide to tako kolege i kolegice.Neće nas svaki put pomaziti tako dobri rezultati na izborima ako stvarno svi ne damo maksimum.Nije svaki dan rođendan.Trgnimo se.'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Predsednica Hrvatske pokazala novu, nikad tanju liniju
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Ressler se poklonio na Bleiburgu
» I Ressler okrenuo leđa Plenkovicu
» Viz er uvodi prvu liniju iz Osijeka
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Ressler se poklonio na Bleiburgu
» I Ressler okrenuo leđa Plenkovicu
» Viz er uvodi prvu liniju iz Osijeka
Page 1 of 1