Video : Žestoki napad na Alemku Markotić i tv ekipu. Izvrijeđan i Beroš
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Video : Žestoki napad na Alemku Markotić i tv ekipu. Izvrijeđan i Beroš
Govor mržnje.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2221968&index_tid=60919
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2221968&index_tid=60919
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Video : Žestoki napad na Alemku Markotić i tv ekipu. Izvrijeđan i Beroš
Ni blizu ikakvog napada niti tzv. govora mržnje...
Vidljivo je dapače da je kamerman inicirao incident...
Sve u svemu fake news, i glede 'incidenta' i nakon njega...
Vidljivo je dapače da je kamerman inicirao incident...
Sve u svemu fake news, i glede 'incidenta' i nakon njega...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Markotić je komentirala verbalni napad riječima da su to "ljudi s margina kojih ima svugdje u svijetu. Ne bismo zbog tako malog broja ljudi odustali od pomoći oboljelima".
nagrada za najpateticniji proser godinee goes to...dvojnik Luke Modrića
nagrada za najpateticniji proser godinee goes to...dvojnik Luke Modrića
2014-04-15
Zoki je kriv za bunt..kaze seks
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa jebote od jednog zokija strijepi plenki i citav hdz..bog te nejebo tudjman se okrece u gropu..mocni hdz boji se zokija...tsss
2015-09-08
Pa sto se sad svrbe...sto se seks sad javlja..ta nije vrag da ga nesto pece..mozda ima prste u sacekusi u slovenskoj pa se osjeca prozvanim a da ga nitko nista nije pitao...stiteci plenkija napadom na zokija stiti sebe i pobocnike
2015-09-08
Nije govor mržnje, nego su nepismeni poluinteligenti htjeli nešto reć.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sebe si stavio na stranu kojuepikur37 wrote:Nije govor mržnje, nego su nepismeni poluinteligenti htjeli nešto reć.
mala pomoć
tvoja inteligencija je evidentna ,,,naplatilo se domoljublje
Guest- Guest
A eto, dvoje idiota naletjelo na šeficu zarazne i iskoristili što nema policije da ju vrijeđaju. Zašto, ne zna se. Idioti nemaju razlog ( možda koja teorija da nema korone, da ih hoće čipirati).
Žena mirno podnjela psovke i dala izjavu. Vjerojatno je već umorna od pune intezivne i izjava i neizvjesnosti.
A što se tiče njega, ja bi ga rastavila . Naći ga treba u stvari policija i bacit đubre u zatvor malo s ciganima.
Žena mirno podnjela psovke i dala izjavu. Vjerojatno je već umorna od pune intezivne i izjava i neizvjesnosti.
A što se tiče njega, ja bi ga rastavila . Naći ga treba u stvari policija i bacit đubre u zatvor malo s ciganima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nitko je nije gonio osim hdz-rasista socijalizama da bude igrač apokalipse koja vlada hrvatskomkaya wrote:A eto, dvoje idiota naletjelo na šeficu zarazne i iskoristili što nema policije da ju vrijeđaju. Zašto, ne zna se. Idioti nemaju razlog ( možda koja teorija da nema korone, da ih hoće čipirati).
treba je pljunut svaki hrvat
Guest- Guest
inace mislim da ovaj napad ima manje veze sa korono koliko to sad postaje trend...danijel je odskrinuo vrata...
2015-09-08
kaya wrote:A eto, dvoje idiota naletjelo na šeficu zarazne i iskoristili što nema policije da ju vrijeđaju. Zašto, ne zna se. Idioti nemaju razlog ( možda koja teorija da nema korone, da ih hoće čipirati)..
Oni o koroni uče preko Bujice.
2015-08-06
kaya wrote:
2015-08-06
tvoji mentori su rasisti koji su okoti kapitalaepikur37 wrote:kaya wrote:A eto, dvoje idiota naletjelo na šeficu zarazne i iskoristili što nema policije da ju vrijeđaju. Zašto, ne zna se. Idioti nemaju razlog ( možda koja teorija da nema korone, da ih hoće čipirati)..
Oni o koroni uče preko Bujice.
Guest- Guest
uglavnom partija na sahovskoj ploci je otvorena..kuda to vodi sve..promatrajmo
2015-09-08
saslušao samepikur37 wrote:kaya wrote:
napuhana kobiletina izjavom o margini
agresija jugonacističkog mediskog soldata kamermana je za kriminalnu istragu
al eto hrvatoslavi su vidjeli agresiju šetača
socijalistički ispravno
Last edited by obala razuma on 15/10/2020, 07:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
mislim da na alemku nije trebao napad...zena uostalom tek je treci,cetvrti ešalon...dok na vilija napad ima nekih razloga...lik je mrtav hladan u bijegu prosao kraj ranjenog policajca na koncu nemusto se pravdao...kao neki puckoskolaracobala razuma wrote:saslušao samepikur37 wrote:kaya wrote:
agresija jugonacistiökog mediskog soldata kamermana je za kriminalnu istragu
socijalistički ispravno
2015-09-08
mentalna štraca je sa punom savješću ,,,obrazovana je inteligentna ,,,, a u službi je rasista socijalističkihvuksadinare wrote:mislim da na alemku nije trebao napad...zena uostalom tek je treci,cetvrti ešalon...dok na vilija napad ima nekih razloga...lik je mrtav hladan u bijegu prosao kraj ranjenog policajca na koncu nemusto se pravdao...kao neki puckoskolaracobala razuma wrote:saslušao samepikur37 wrote:kaya wrote:
socijalistički ispravno
aj da pravdamo mentalnog bjednika medveda ,,, on je uistinu glup ,,,,
al alemka zna šta radi ,,,paradira svoj socijalistički rasizam
AKADEMSKI naziva marginu
ovo je za momentalni politički odstrel sa budžetskog kazana ,,na kojem je cili život
alemka je socijalistička GADURA
Last edited by obala razuma on 15/10/2020, 07:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
a sto da zena veli...da je ekipa nije gurnula pred cijevi da zastiti sebe ne bi joj se to desilo...mislim da postaje sve svjesnija u kakvu su je kasetu brokava uvalili i da ce se vratiti svom poslu u bolnici...za vilija nisam siguran...on je vec u gabuli...elem zbog ranjenog policajca i bijega...elem sto je ministar..ali tipujem da ni on nece dugo izdrzati i ne bi zacudila ni njegova ostavka...dok capak je stranacki vojnik...strah ga je raje ali strah ga je i šefa...obala razuma wrote:mentalna štraca je sa punom savješću ,,,obrazovana je inteligentna ,,,, a u službi je rasista socijalističkihvuksadinare wrote:mislim da na alemku nije trebao napad...zena uostalom tek je treci,cetvrti ešalon...dok na vilija napad ima nekih razloga...lik je mrtav hladan u bijegu prosao kraj ranjenog policajca na koncu nemusto se pravdao...kao neki puckoskolaracobala razuma wrote:saslušao samepikur37 wrote:kaya wrote:
socijalistički ispravno
AKADEMSKI naziva marginu
ovo je za momentalni politički odstrel
2015-09-08
vi za spočitavanje gluposti kao ministrove nepomoći ranjenom niste u pravu ,sa snimke je evidentno da nema pojma o čemu se radi ,,mogli su i luenice u hitnu utovarat ,,,,, pišete bez temelja , hranite vladajuću "istinu"vuksadinare wrote:a sto da zena veli...da je ekipa nije gurnula pred cijevi da zastiti sebe ne bi joj se to desilo...mislim da postaje sve svjesnija u kakvu su je kasetu brokava uvalili i da ce se vratiti svom poslu u bolnici...za vilija nisam siguran...on je vec u gabuli...elem zbog ranjenog policajca i bijega...elem sto je ministar..ali tipujem da ni on nece dugo izdrzati i ne bi zacudila ni njegova ostavka...dok capak je stranacki vojnik...strah ga je raje ali strah ga je i šefa...obala razuma wrote:mentalna štraca je sa punom savješću ,,,obrazovana je inteligentna ,,,, a u službi je rasista socijalističkihvuksadinare wrote:mislim da na alemku nije trebao napad...zena uostalom tek je treci,cetvrti ešalon...dok na vilija napad ima nekih razloga...lik je mrtav hladan u bijegu prosao kraj ranjenog policajca na koncu nemusto se pravdao...kao neki puckoskolaracobala razuma wrote:saslušao samepikur37 wrote:kaya wrote:
socijalistički ispravno
AKADEMSKI naziva marginu
ovo je za momentalni politički odstrel
budi realan
čin
djelo
element bez mogućnosti vradanja je od akademske stoke nazvati bilo koga marginom sa pozicije vlasti
to je eklatantni rasizam
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HDZ želi Alemku Markotić proglasiti Zagrepčankom godine i dodijeliti joj 50.000 kuna
» Muškarac koji je napao Alemku Markotić osuđen na zatvorsku kaznu!
» FUDBAL UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Napad na Partizanovog direktora Vazuru! /VIDEO/
» ''(VIDEO) RUSI UPOZORILI NA NAPAD IZ SVEMIRA: Dana 27. rujna isključite sve iz struje! ''
» ZVERSKI NAPAD NA KOSOVU: Muškarac nasred ulice NOGAMA ŠUTIRA ženu u glavu SAMO ZATO ŠTO JE ROMKINJA (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
» Muškarac koji je napao Alemku Markotić osuđen na zatvorsku kaznu!
» FUDBAL UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Napad na Partizanovog direktora Vazuru! /VIDEO/
» ''(VIDEO) RUSI UPOZORILI NA NAPAD IZ SVEMIRA: Dana 27. rujna isključite sve iz struje! ''
» ZVERSKI NAPAD NA KOSOVU: Muškarac nasred ulice NOGAMA ŠUTIRA ženu u glavu SAMO ZATO ŠTO JE ROMKINJA (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Page 1 of 2