Plenky: Imamo ozbiljan problem radikalizacije, ekstremizma.
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Plenky: Imamo ozbiljan problem radikalizacije, ekstremizma.
Mislis da bi bilo bolje da rpa teladi izabire vlast???..Pa dokazano je da je narod najslabija karika u necemu sto zahtijeva dubinsko razmisljanje,ali hajde demokracija i ostale patke za naivne..RayMabus wrote:Smiješan si. Ova vlast nije iz naroda nego je umjetna i nametnuta.epikur37 wrote:neki ljudi pozivaju na oružanu pobunu protiv države, atentate na vlast, radikalni elementi u nekim medijima i na internetu na socijalnim mrežama potkapaju državu i šire nesigurnost
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
Guest- Guest
Hektorović wrote:epikur37 wrote:neki ljudi pozivaju na oružanu pobunu protiv države, atentate na vlast, radikalni elementi u nekim medijima i na internetu na socijalnim mrežama potkapaju državu i šire nesigurnost
Rekoh to prvi dan, mali je radikaliziran masom zapaljive hate retorike po određenim medijima i društvenim mrežama, pa su me ovdje neki napali
Danas apsolutno iste stvari govori i Plenky.
Problem je jasan, i morat će se neke stvari riješiti za dobrobit i budućnost društva.
Guest- Guest
Ovo ću shvatiti kao tvoje priznanje da vlast nije od naroda nego domaćih izdajnika na čelu s manđurijskim kandidatom , Srbima i židovskim lobijem i kapitalom koji ih podržava iz zapadnih centara moćiLegendovich wrote:Mislis da bi bilo bolje da rpa teladi izabire vlast???..Pa dokazano je da je narod najslabija karika u necemu sto zahtijeva dubinsko razmisljanje,ali hajde demokracija i ostale patke za naivne..RayMabus wrote:Smiješan si. Ova vlast nije iz naroda nego je umjetna i nametnuta.epikur37 wrote:neki ljudi pozivaju na oružanu pobunu protiv države, atentate na vlast, radikalni elementi u nekim medijima i na internetu na socijalnim mrežama potkapaju državu i šire nesigurnost
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
Trpaj još.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajmo malo o radikalizaciji. Danijel Bezuk, radio je u Njemačkoj, a onda se vratio u Hrvatsku. Dva brata i dalje rade u Njemačkoj. Ovdje se zaposlio kao građevinski radnik, i prema objavi na Facebooku, primio plaću za koju je kupio jedne traperice i taman mu je ostalo za žvake. Nije čovjek uzeo kalaš u ruke zbog ustaša, partizana i četnika. Gospodine Plenkoviću, imate problem.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
nikakvo priznanje..gdje si TO iscitao..rekoh onako u bijelim rukavicama da ste tulavi u vrazju mater,i niste vec 30 godina sposobni iznjedriti vlast koja bi radila u interesu nacije i drzave,stono opet implicira,da se svi pretvarate u izdajnike,cim zajasete na vlast...pametnom i ovo previse..RayMabus wrote:Ovo ću shvatiti kao tvoje priznanje da vlast nije od naroda nego domaćih izdajnika na čelu s manđurijskim kandidatom , Srbima i židovskim lobijem i kapitalom koji ih podržava iz zapadnih centara moćiLegendovich wrote:Mislis da bi bilo bolje da rpa teladi izabire vlast???..Pa dokazano je da je narod najslabija karika u necemu sto zahtijeva dubinsko razmisljanje,ali hajde demokracija i ostale patke za naivne..RayMabus wrote:Smiješan si. Ova vlast nije iz naroda nego je umjetna i nametnuta.epikur37 wrote:neki ljudi pozivaju na oružanu pobunu protiv države, atentate na vlast, radikalni elementi u nekim medijima i na internetu na socijalnim mrežama potkapaju državu i šire nesigurnost
Trpaj još.
Srbi srbi,zidovi zidovi..svi su krivi,ali ne i vi..
Guest- Guest
Radikalizirao se u Njemačkoj. Nijemci su krivi.melkior wrote:Ajmo malo o radikalizaciji. Danijel Bezuk, radio je u Njemačkoj, a onda se vratio u Hrvatsku. Dva brata i dalje rade u Njemačkoj. Ovdje se zaposlio kao građevinski radnik, i prema objavi na Facebooku, primio plaću za koju je kupio jedne traperice i taman mu je ostalo za žvake. Nije čovjek uzeo kalaš u ruke zbog ustaša, partizana i četnika. Gospodine Plenkoviću, imate problem.
2014-04-11
darth_vader likes this post
Mladić je sredinom srpnja 2018. zapisao da je ''i dalje Hrvat, hvala vam na borbenosti'', dok je u veljači iste godine objavio fotografiju na kojoj drži kovanice, a koju je popratio komentarom ''od plaće kupio sam hlače i ostalo mi za žvakače''.
Danijel Bezuk/Facebook
Danijel Bezuk/Facebook
2015-08-09
Gladna usta nemaju što izgubiti.RayMabus wrote:Radikalizirao se u Njemačkoj. Nijemci su krivi.melkior wrote:Ajmo malo o radikalizaciji. Danijel Bezuk, radio je u Njemačkoj, a onda se vratio u Hrvatsku. Dva brata i dalje rade u Njemačkoj. Ovdje se zaposlio kao građevinski radnik, i prema objavi na Facebooku, primio plaću za koju je kupio jedne traperice i taman mu je ostalo za žvake. Nije čovjek uzeo kalaš u ruke zbog ustaša, partizana i četnika. Gospodine Plenkoviću, imate problem.
2015-08-09
Interesantno jest fakat,sto se sad jednom premijeru zeli za vrat natrpati zadnjih 30 godina lopovluka,grabezi i pljackanja drzave,a nuzput i podmitljivog Krivosudja...
nije da mi je Plenki imalo simpa,ali bAS SADA??'sto se cekaolo 25-30 godina.-.limun???
nije da mi je Plenki imalo simpa,ali bAS SADA??'sto se cekaolo 25-30 godina.-.limun???
Guest- Guest
Možda su te nove hlače s lateksom problem...poremete cirkulaciju, premalo krvi dođe do mozga i eto belaja... trebalo bi preventivno razjebati Varteks il' tako nešto...
darth_vader-
2014-04-17
nuz to,najzesci su mi ovi hateri po medijima i internet forumim koji su puni domoljublja,laju do nebesa,a cekaju da balavi nestabilni mladac,obavi posao umjesto njia..FUJ..!!
Guest- Guest
ajd Longi pred sabor i napravi sto ti mori dušu...
Guest- Guest
Jutarnji pokrenuo hajku na Penavu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sto-je-to-tocno-sokiranoj-novinarki-rekao-ivan-penava-njegove-izjave-su-rubno-teroristicke-15025259
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sto-je-to-tocno-sokiranoj-novinarki-rekao-ivan-penava-njegove-izjave-su-rubno-teroristicke-15025259
2014-04-11
melkior wrote:Mladić je sredinom srpnja 2018. zapisao da je ''i dalje Hrvat, hvala vam na borbenosti'', dok je u veljači iste godine objavio fotografiju na kojoj drži kovanice, a koju je popratio komentarom ''od plaće kupio sam hlače i ostalo mi za žvakače''.
Danijel Bezuk/Facebook
Glupost, imao je sasvim solidnih par poslova ali je ulazio izgleda u konflikte sa poslodavcima, zato se i vratio iz Njemačke.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sazrelo je vrijeme. Ovo bi se dogodilo i prije, da Hrvatska nije ušla u EU 1.07.2013. Masa mladih, radikaliziranih nenarodnih elemenata je otišla u Njemačku i Irsku, a vladajućoj eliti na taj način produžila fotelje i legitimitet pljačke za još nekoliko godina. Pa neće valjda penzići provoditi revoluciju? Revoluciju i bunt uvijek provode mladi. A mladih se vlast ulaskom u EU više manje - riješila.Legendovich wrote:Interesantno jest fakat,sto se sad jednom premijeru zeli za vrat natrpati zadnjih 30 godina lopovluka,grabezi i pljackanja drzave,a nuzput i podmitljivog Krivosudja...
2015-08-09
Imam svoju budalu unutra koja će im propisno svima jebat mater.Legendovich wrote:ajd Longi pred sabor i napravi sto ti mori dušu...
https://m.vecernji.hr/vijesti/bulj-pupovac-na-tvoju-i-na-zalost-cetnika-vucica-glina-ce-uvijek-biti-hrvatska-1262798/galerija-318979?page=1
2014-04-11
Nisam za rušenje ustavnog poretka pa čak ni vlasti ali nemam ništa protiv da svako malo roknu nekog političara ili direktora kojeg javnog il državnog poduzeča.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
a to sam i ja komentirao prvi dan
Glasne i agresivne manjine koje pozivaju na rušenje ustavnog poretka i trubile o "nenarodnoj vlasti" su ozbiljan problem, do sad im se popuštalo, uzimao se da je to sve folklor. Sad će se morati malo pospremiti neke stvari.
Tek da shvate da nisu nedodirljivi.
Hektorović wrote:melkior wrote:Mladić je sredinom srpnja 2018. zapisao da je ''i dalje Hrvat, hvala vam na borbenosti'', dok je u veljači iste godine objavio fotografiju na kojoj drži kovanice, a koju je popratio komentarom ''od plaće kupio sam hlače i ostalo mi za žvakače''.
Danijel Bezuk/Facebook
Glupost, imao je sasvim solidnih par poslova ali je ulazio izgleda u konflikte sa poslodavcima, zato se i vratio iz Njemačke.
E jebi ga..trebao je aplicirati u drzavnoj sluzbi,po mogucnosti drzavnoj upravi..cuj privatni zivot je trpio..
Privatnog zivota u kapitalizmu nema..ne postoji..osim ako si bogatun
Guest- Guest
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Prvi čovjek oporbe je politička budala i to je ozbiljan problem
» EUROPA IMA OZBILJAN PROBLEM Može li itko upravljati Italijom?
» Orban : Mađarska će braniti tradicionalne obitelji, imamo ozbiljan plan
» Dodik : Imigranti su ozbiljan problem , morat ćemo organizirati i ljude po selima
» TG:'Penava i DP bi mogli u izbornoj godini napraviti ozbiljan problem Plenkovicu i Hdz-u referendumom o migrantima.'
» EUROPA IMA OZBILJAN PROBLEM Može li itko upravljati Italijom?
» Orban : Mađarska će braniti tradicionalne obitelji, imamo ozbiljan plan
» Dodik : Imigranti su ozbiljan problem , morat ćemo organizirati i ljude po selima
» TG:'Penava i DP bi mogli u izbornoj godini napraviti ozbiljan problem Plenkovicu i Hdz-u referendumom o migrantima.'
Page 3 of 11