Zagreb je novi Bergamo
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zagreb je novi Bergamo
Večeras korona bomba
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2221387/rasprodane-su-sve-karte-za-francusku-hrvatsku-ce-bodriti-sedam-tisuca-navijaca
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2221387/rasprodane-su-sve-karte-za-francusku-hrvatsku-ce-bodriti-sedam-tisuca-navijaca
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Zagreb je novi Bergamo
Večeras je party za ekipu
Repriza finala na SP al u Hrvatskoj. Već su prodali 7 tisuća ulaznica i sad nema stopiranja a u istom danu najveći rekord od 750 slučajeva.
Mislija san negledat jer nikad ne gledan crnčuge al oću i paše mi remi a kako je ovo i korona bomba onda imam dodatni razlog da većeras slavim.
Kelner , daj još jednu turu.
Repriza finala na SP al u Hrvatskoj. Već su prodali 7 tisuća ulaznica i sad nema stopiranja a u istom danu najveći rekord od 750 slučajeva.
Mislija san negledat jer nikad ne gledan crnčuge al oću i paše mi remi a kako je ovo i korona bomba onda imam dodatni razlog da većeras slavim.
Kelner , daj još jednu turu.
2014-04-11
Daj ne budi morbidan.... barem je Maksikurac provitren sa svih strana i nenatkriven... socijalna distanca i igraj hendikep na Hrvatsku...samo opušteno...Na San Siru nije virus ima di pobić, a cili Bergamo i po Valencije bilo na utakmici...
darth_vader-
2014-04-17
Još ako dobijemo Francuze bit će grljenja i ljubljenja.
2014-04-11
lijepo,7 tisuća grlatih superširitelja iz cijele zemlje pa će sutra malo proširiti po svojim županijama,čekamo da prođe tjedan dana i rezultat će se vidjeti.I HNS-u zafalilo para pa što nisu pustili barem duplo?
vili40-
2015-08-02
Nema vam pomoći, ravnozemljaši su to...okrutni i bezobzirni.vili40 wrote:lijepo,7 tisuća grlatih superširitelja iz cijele zemlje pa će sutra malo proširiti po svojim županijama,čekamo da prođe tjedan dana i rezultat će se vidjeti.I HNS-u zafalilo para pa što nisu pustili barem duplo?
Budu Zagrebcane razvlačili kamionima preko Mirogoja kao onomad Talijani svoje tifusare
BTW da citiram eru, bravo stožer, bravo Hdz
Da citiram mihu i noorku - we are all going to die
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
A ravnizemljašima ne čestitaš? A oni su najzaslužniji.AssadNaPodmornici wrote:Budu Zagrebcane razvlačili kamionima preko Mirogoja kao onomad Talijani svoje tifusare
Većeras je korona party za ekipu. Dvi velike pive i proslava.
Ide korona bomba nakon ovoga i ključ u bravu ugostiteljima koji su podržavatelji trpačine radnom snagom iz uvoza bez ograničenja i uvođenja eura.
I ide pad BDP-A i sve teža situacija da bi Plenkovic u ovom mandatu nekako narodu uvalija euro.
Ja imam šta slavit većeras.
Rekao bi ti Ron Hubard otac scientologije :
ŠTA JE DOBRO ZA LOVCA NIJE DOBRO ZA PATKU
Ide korona bomba nakon ovoga i ključ u bravu ugostiteljima koji su podržavatelji trpačine radnom snagom iz uvoza bez ograničenja i uvođenja eura.
I ide pad BDP-A i sve teža situacija da bi Plenkovic u ovom mandatu nekako narodu uvalija euro.
Ja imam šta slavit većeras.
Rekao bi ti Ron Hubard otac scientologije :
ŠTA JE DOBRO ZA LOVCA NIJE DOBRO ZA PATKU
2014-04-11
maxo je lijepo objasnio, ne radi se tu o nekakvom paničnom strahu, nego zabrinutosti koja je zasnovana na realitetu koji iz dana u dan pokazuje da neće biti dobro. evo veli ero da slijedećih dana ide drastično smanjenje broja zaraženih, čak se malo kurčio da bi mogao dat presjek po danima do veljače (naravno to se samo kurčio, jer je do sada jedinu prognozu dao danas za danas i to za slovenske prilike... :)AssadNaPodmornici wrote:Budu Zagrebcane razvlačili kamionima preko Mirogoja kao onomad Talijani svoje tifusare
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja sam danas u 18,00 u bolinici u Dubravi, evo ako bude kakvih info iz prve ruke budem podijelio tu s vama...
2015-08-08
oko 25-tog ovog računajte na 1500+ dnevni priljev zaraženih... naravno ako se bude testiralo, ako ne bude budemo imali po 150, da Eri bude srce na mjestu... ;)
2015-08-08
A di su svi ostali s kućnim zabavama i po kafanama diljem lijepe naše jer ovo je repriza finala SP u Rusiji al u Hrvatskoj.vili40 wrote:lijepo,7 tisuća grlatih superširitelja iz cijele zemlje pa će sutra malo proširiti po svojim županijama,čekamo da prođe tjedan dana i rezultat će se vidjeti.I HNS-u zafalilo para pa što nisu pustili barem duplo?
Bude za par dana :
A još ako dobijemo pa će tek onda bit slavlje i puno grljenja i ljubljenja.
2014-04-11
Ljudi su već tmurni , turobni , umorni , depresivni , dosta im je cijele ove priče oko korone i triba im zabava jer cijela ova situacija je postala teža od same korone.
Nek se malo narod zabavi pa ćemo onda karantena dva tjedna i idemo iz početka.
Šta ćeš , takva je situacija. Ne možeš baš ljude zatvoriti u četiri zida na duži rok. Počmu pada u depresiju i postanu turobni.
Nek se malo narod zabavi pa ćemo onda karantena dva tjedna i idemo iz početka.
Šta ćeš , takva je situacija. Ne možeš baš ljude zatvoriti u četiri zida na duži rok. Počmu pada u depresiju i postanu turobni.
2014-04-11
Čimpanze vs Hrvati
Inače ove crnčuge ne gledan , nisan ni finale gleda jer san već u 20 minuti bija mortus pijan i slavija medalju sigurnu na SP al većeras ću pogledat i odgovara mi remi tako da izbacimo Šveđane i onog njihovog bezobraznog selektora.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/reprezentacija/hrvatska-nije-najbolja-ali-je-vredati-ne-dam-to-sto-su-gosti-napravili-na-maksimiru-je-nedopustivo-15025108
Inače ove crnčuge ne gledan , nisan ni finale gleda jer san već u 20 minuti bija mortus pijan i slavija medalju sigurnu na SP al većeras ću pogledat i odgovara mi remi tako da izbacimo Šveđane i onog njihovog bezobraznog selektora.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/reprezentacija/hrvatska-nije-najbolja-ali-je-vredati-ne-dam-to-sto-su-gosti-napravili-na-maksimiru-je-nedopustivo-15025108
2014-04-11
Još samo da vojni kamioni puni utopljenih migranata naprave đir po gradu, isti bergamo...
Kroz Ilicu kamioni žure
na mirogoj voze tifusare Capaka i Bere
na mirogoj voze tifusare Capaka i Bere
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Sa žaljenjem ti priopćavam da nemaš talenta za rimu...
Drži se struke i grafova...
Drži se struke i grafova...
darth_vader likes this post
Sad lagano s početnog položaja pred tv. Počinje utakmica. Pobjedu neočekujemo i zato navijate za remi tako da izbacilmo Šveđane i to zaključimo ( ostanak u elitnom rangu lige nacija ).
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sarajevo novi Bergamo
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
» Reiner: Cijeli Novi Zagreb izgrađen je na zemljištu otetom Crkvi
» Senf i NE - mozemo izgubili Novi Zagreb. Cetvrt preuzeli hdzovci i bandicevci
» Bergamo : Za dom spremni
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
» Reiner: Cijeli Novi Zagreb izgrađen je na zemljištu otetom Crkvi
» Senf i NE - mozemo izgubili Novi Zagreb. Cetvrt preuzeli hdzovci i bandicevci