Turska traži batine
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turska traži batine
hahha ono rekao si prije 3 godine da je Assad gotov, a kad li tamo unatoč NATO, SAD-u, KSA, Kataru, Izreaelu stotinama tisuća vehabija i kanibala, te tisućama tona oružja koje su primili, među ostalim i od našeg batustana Assad je sada jači nego prije 3 godine, ali no izgubili su...markabc wrote:asilovski wrote:Dobri su mi markabac i đoda oni zbog svoje rusofobije bi radije prihvatili par milijuna mrtvih kršćana, par mil. plus emigranata, Kalifat od Irana pa do Cipra samo da Rus propadne, ono patologijaepikur37 wrote:Ruje rulaju u Siriji, amerofili na aparatima :)
Nego markabc je predviđao pad assada a do sad je trebala biti i nato baza na Krimu :D
dođem tu jednom u 3 godine al vidim da imam svejedno fanove.
kak sam reko..... prije cirkusa u siriji i ukrajini rusi su u cijelosti kontrolirali vlast u te dvije države.
nisam sigurno amerofil, al bome niti rusofil
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Sigurno podržavaš i Erdogana ono NATO saveznik hahaha strahota
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:hahha ono rekao si prije 3 godine da je Assad gotov, a kad li tamo unatoč NATO, SAD-u, KSA, Kataru, Izreaelu stotinama tisuća vehabija i kanibala, te tisućama tona oružja koje su primili, među ostalim i od našeg batustana Assad je sada jači nego prije 3 godine, ali no izgubili su...markabc wrote:asilovski wrote:Dobri su mi markabac i đoda oni zbog svoje rusofobije bi radije prihvatili par milijuna mrtvih kršćana, par mil. plus emigranata, Kalifat od Irana pa do Cipra samo da Rus propadne, ono patologijaepikur37 wrote:Ruje rulaju u Siriji, amerofili na aparatima :)
Nego markabc je predviđao pad assada a do sad je trebala biti i nato baza na Krimu :D
kak sam reko..... prije cirkusa u siriji i ukrajini rusi su u cijelosti kontrolirali vlast u te dvije države.
stvarno sam počašćen da me se tak prati. mislim kak je postojanje korumpiranih zločinačkih potkupljiviš komunističkih režima u arapskom svijetu dobro za nas, tak da sigurno nisam navijao protiv asada. a jel sam mislil da će past stvarno se ne sjećam.
ak ti tak veliš očito jesam i pogriješil sam
markabc- Posts : 149
2014-04-19
jedino što znam da su rusi napali kršćanske narode.. ukraince. pa i nesretne gruzijce. .ali okasilovski wrote:Dobri su mi markabac i đoda oni zbog svoje rusofobije bi radije prihvatili par milijuna mrtvih kršćana, par mil. plus emigranata, Kalifat od Irana pa do Cipra samo da Rus propadne, ono patologijaepikur37 wrote:Ruje rulaju u Siriji, amerofili na aparatima :)
Guest- Guest
da ja isto cijelo vrijeme navijam za assada, ali mi nije jasno zašto me ova dva alkosa optužuju da sam neki ISILovacmarkabc wrote:asilovski wrote:hahha ono rekao si prije 3 godine da je Assad gotov, a kad li tamo unatoč NATO, SAD-u, KSA, Kataru, Izreaelu stotinama tisuća vehabija i kanibala, te tisućama tona oružja koje su primili, među ostalim i od našeg batustana Assad je sada jači nego prije 3 godine, ali no izgubili su...markabc wrote:asilovski wrote:Dobri su mi markabac i đoda oni zbog svoje rusofobije bi radije prihvatili par milijuna mrtvih kršćana, par mil. plus emigranata, Kalifat od Irana pa do Cipra samo da Rus propadne, ono patologijaepikur37 wrote:Ruje rulaju u Siriji, amerofili na aparatima :)
stvarno sam počašćen da me se tak prati. mislim kak je postojanje korumpiranih zločinačkih potkupljiviš komunističkih režima u arapskom svijetu dobro za nas, tak da sigurno nisam navijao protiv asada. a jel sam mislil da će past stvarno se ne sjećam.
Guest- Guest
moš mislit idioti su se dali nagovoriti od amera da budu proxy protiv Rusa, naime njima su istu prodali priču da su Rusi gotoviNeoliberalni portugalac wrote:jedino što znam da su rusi napali kršćanske narode.. ukraince. pa i nesretne gruzijce. .ali okasilovski wrote:Dobri su mi markabac i đoda oni zbog svoje rusofobije bi radije prihvatili par milijuna mrtvih kršćana, par mil. plus emigranata, Kalifat od Irana pa do Cipra samo da Rus propadne, ono patologijaepikur37 wrote:Ruje rulaju u Siriji, amerofili na aparatima :)
Kermit-
2014-04-17
alkosa??? jbg-a ti se ne voliš družiti, guštati u hrani i vrhunac gastronomije ti je Mekić pa smo mi alkosi ako to sve radimo
Kermit-
2014-04-17
ok gruzijci su se nagovorili..
a ukrainci?
koliko znam rusija je intervencirala na krimu, i donbasu. sa hrpom muslimanskim plaćenika koji vrište allah akbar dok pucaju na ukraince..
većina ruskih nacionalista je protiv Putina, jer ovaj je natrpa majku rusiju muslimanima
a ukrainci?
koliko znam rusija je intervencirala na krimu, i donbasu. sa hrpom muslimanskim plaćenika koji vrište allah akbar dok pucaju na ukraince..
većina ruskih nacionalista je protiv Putina, jer ovaj je natrpa majku rusiju muslimanima
Guest- Guest
naravno da su intervenirali kad su izvršili jebeni puč u Kijevu da bi rusija ostala bez crnomorske flote, a ovo o trpanju ne znam malo trpaš Đoda pa vidiš svuda trpanjeNeoliberalni portugalac wrote:ok gruzijci su se nagovorili..
a ukrainci?
Kermit-
2014-04-17
ti mozes samo promatratired wolf wrote:Uh, bombonček...bogomdani wrote:Nelosa Turkinja..hoce nes da se ebe u daljenjem kontekstu...
zidovi nisu uletavali u sirijski zracni prostor, informiraj se, raketa je ispaljena sa aviona koji je letio u izraelskom zracnom prostoru, galilea ako se ne varam,Neoliberalni portugalac wrote:skoro pa su srušili izraelski.. kada su zadnji židovi bombardirali 2km od assadove lokacijemarkabc wrote:sad će rusi instalirat svoj s 400 sustav koji nikad nije srušio niti jedan i avion i turci će odustati od svega
sad kad je sirija pokrivena radarski sumnjam da su izraelci toliki idioti da uletavaju u sirijski zracni prostor jer normalno je da ce rusi obavjestit sirijsku protuavionsku odbranu, a za rusenje aviona ako je na radaru je dobar i pantsir kojeg sirijci imaju, normalno da su izraelci i uletjeli u sirijski zracni prostor da se rusi nebi angazirali sa s400 jer je on iskljucivo namijenjen za osiguranje ruskih aviona i instalacija isto kako ni izraelci ne diraju ruske avione ako ulete u njihov zracni prostor jer znaju da ih nece napadat, druga stvar je ako je sirijski s300 postao operativan a mislim da bi bilo i vrijeme onda bi moglo biti zanimljivo mada i dalje stoji da su izraelci gadjali sa svog teritorija isto kao da im sirijci vrate s necim slicnim a oni to nemaju, u globalki to se rusa ne tice dok nije upereno protiv ruskih snaga, ti previse citas kojekakove analiticare i mislis da ce rusi skocit na svakog ko se nadrka na siriju, rusi su u siriji da se slome kozojebi i tocka, tek ako neka drzava kao sto je turska krene na ruse kao sto su napravili onda ce dobit po picki, turski avioni vise ne krse sirijski zracni prostor, cak su i ameri povukli svoje avione iz turske da nebi bilo pizdarija, isto kao sto su turci usli 70 metara u siriju i zauzeli neku uzvisinu, njima je ta uzvisina beskorisna takticki isto kao i sirijcima jer ne smiju dalje a da zastite konvoje od ruskih napada je obicna glupost, pa rusi ce im na 3 metra srokat konvoj i ovi nece smjeti prdnut i to dobro znaju, ovo je samo tursko provociranje kurda da bi mogli napadati i sirijske kurde ili da ovi popizde pa da napadnu turke a onda turci graknu kako su ih teroristi napali
Last edited by Leviathan2 on 25/12/2015, 20:35; edited 1 time in total
jok, ti si al nusrinNeoliberalni portugalac wrote:da ja isto cijelo vrijeme navijam za assada, ali mi nije jasno zašto me ova dva alkosa optužuju da sam neki ISILovacmarkabc wrote:asilovski wrote:hahha ono rekao si prije 3 godine da je Assad gotov, a kad li tamo unatoč NATO, SAD-u, KSA, Kataru, Izreaelu stotinama tisuća vehabija i kanibala, te tisućama tona oružja koje su primili, među ostalim i od našeg batustana Assad je sada jači nego prije 3 godine, ali no izgubili su...markabc wrote:asilovski wrote:Dobri su mi markabac i đoda oni zbog svoje rusofobije bi radije prihvatili par milijuna mrtvih kršćana, par mil. plus emigranata, Kalifat od Irana pa do Cipra samo da Rus propadne, ono patologijaepikur37 wrote:Ruje rulaju u Siriji, amerofili na aparatima :)
Leviathan2 wrote:zidovi nisu uletavali u sirijski zracni prostor, informiraj se, raketa je ispaljena sa aviona koji je letio u izraelskom zracnom prostoru, galilea ako se ne varam,Neoliberalni portugalac wrote:skoro pa su srušili izraelski.. kada su zadnji židovi bombardirali 2km od assadove lokacijemarkabc wrote:sad će rusi instalirat svoj s 400 sustav koji nikad nije srušio niti jedan i avion i turci će odustati od svega
sad kad je sirija pokrivena radarski sumnjam da su izraelci toliki idioti da uletavaju u sirijski zracni prostor jer normalno je da ce rusi obavjestit sirijsku protuavionsku odbranu, a za rusenje aviona ako je na radaru je dobar i pantsir kojeg sirijci imaju, normalno da su izraelci i uletjeli u sirijski zracni prostor da se rusi nebi angazirali sa s400 jer je on iskljucivo namijenjen za osiguranje ruskih aviona i instalacija isto kako ni izraelci ne diraju ruske avione ako ulete u njihov zracni prostor jer znaju da ih nece napadat, druga stvar je ako je sirijski s300 postao operativan a mislim da bi bilo i vrijeme onda bi moglo biti zanimljivo mada i dalje stoji da su izraelci gadjali sa svog teritorija isto kao da im sirijci vrate s necim slicnim a oni to nemaju, u globalki to se rusa ne tice dok nije upereno protiv ruskih snaga, ti previse citas kojekakove analiticare i mislis da ce rusi skocit na svakog ko se nadrka na siriju, rusi su u siriji da se slome kozojebi i tocka, tek ako neka drzava kao sto je turska krene na ruse kao sto su napravili onda ce dobit po picki, turski avioni vise ne krse sirijski zracni prostor, cak su i ameri povukli svoje avione iz turske da nebi bilo pizdarija, isto kao sto su turci usli 70 metara u siriju i zauzeli neku uzvisinu, njima je ta uzvisina beskorisna takticki isto kao i sirijcima jer ne smiju dalje a da zastite konvoje od ruskih napada je obicna glupost, pa rusi ce im na 3 metra srokat konvoj i ovi nece smjeti prdnut i to dobro znaju, ovo je samo tursko provociranje kurda da bi mogli napadati i sirijske kurde ili da ovi popizde pa da napadnu turke a onda turci graknu kako su ih teroristi napali
Tako je.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Turkinja se preko neta klela da je samo Srbina volela.bogomdani wrote:Nelosa Turkinja..hoce nes da se ebe u daljenjem kontekstu...
Ma nemoj tako,...Ima on Pišu,po njegovim rjecima..ipak dobro je sto zna prepoznati lijepu curu.,,.bude nes od njega..Leviathan2 wrote:ti mozes samo promatratired wolf wrote:Uh, bombonček...bogomdani wrote:Nelosa Turkinja..hoce nes da se ebe u daljenjem kontekstu...
Guest- Guest
neka.neka,Yoda..znaci jos necemu koriste mooda....bubrenju...
no fancy..nisam mogao izdrzati..
no fancy..nisam mogao izdrzati..
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:dobra je ova turkinja, nabubrila mi muda odmah
dijagram-
2015-08-09
mozda ne bude gey abogomdani wrote:Ma nemoj tako,...Ima on Pišu,po njegovim rjecima..ipak dobro je sto zna prepoznati lijepu curu.,,.bude nes od njega..Leviathan2 wrote:ti mozes samo promatratired wolf wrote:Uh, bombonček...bogomdani wrote:Nelosa Turkinja..hoce nes da se ebe u daljenjem kontekstu...
Interesantna je stvar da su svabe npr povukli svoje pvo sisteme iz Turske neznam za amere,tu nesto smrdi i to gadno
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Turska opozicija traži izbore ODMAH
» Grčka traži plan B ako propadne sporazum EU-Turska
» Turska traži dijalog s Trumpom zbog novih tarifa
» Turska traži ruski kredit za kupnju raketnog sustava S-400
» Turska od Amerike traži Patriote da gađaju Ruske avione u Siriji
» Grčka traži plan B ako propadne sporazum EU-Turska
» Turska traži dijalog s Trumpom zbog novih tarifa
» Turska traži ruski kredit za kupnju raketnog sustava S-400
» Turska od Amerike traži Patriote da gađaju Ruske avione u Siriji