ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična - Page 2 Empty Re: Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična

Post by AssadNaPodmornici 11/10/2020, 21:02

današnji umrli u RH

Preminulo je 7 osoba. Tri osobe preminule su u KBC Osijek (M, 1951. godište; Ž, 1936. godište; Ž, 1939. godište), jedna osoba u KB Dubrava (M, 1931. godište), jedna u KIB "Fran Mihaljević" (M, 1944. godište), jedna u KBC Rijeka (M, 1944. godište) i jedna u OB Gospić (Ž, 1941. godište).

najmlađi imao 69godina
ostali bili svjedoci drugog svjetskog rata

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična - Page 2 Empty Re: Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična

Post by Guest 11/10/2020, 21:09

Dakle ukratko prouke tvoga pisanja....imunitet traje vječno i svi stariji zaslužuju umrijeti?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/10/2020, 21:14

MaximusDecimusMiridije wrote:Dakle ukratko prouke tvoga pisanja....imunitet traje vječno i svi stariji zaslužuju umrijeti?

1) neznamo još za imunitet. nadaj mo se, googla sam nešto na tu temu, još nisu sigurni šta je sa imunitetom, jer nije prošlo dovoljno vremena. možda će trajati, to bi bilo super, možda neće , to bi bilo loše, a možda će biti između , neki djelomični imunitet,
2)više će ljudi umrijeti od zaostoja ekonomije i bolnica i svega ostaloga od bolesti čiji je realni IFR 0.1%
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 11/10/2020, 21:17

AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
vili40 wrote:ja sam mislio da su talijani u imunitetu kad ono sve ispočetka
:20

saće nama mutavi kolega dati znanstveno pojašnjenje
Najbolje znanstveno objašnjenje dao je drug Kim. Lockdown&socijalizam
ma pusti ti druga KIma, nego reci nam zašto u Italiji nakon one strahote od brojeva i zaraženih i umrlih,  ide drugi krug?
Zato što su metiljavi...
vrlo znanstven odgovor
takav sam i očekivala

Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična - Page 2 Italy_10 sada italija ponovo obara "rekorde".. međutim.. tamo u prvom valu, umiralo ih je dnevno 700-900 od korone(neću ulaziti u metodologiju i eventualne greške liječnika).. sada dnevno 20-30 .. moglo bi to doći od 50 ako se nastavi ovaj trend..
međutim 600,700,800,900 kao što je bilo prije pola godine? nadam se da je to iza nas.

btw, "potencijal" je u južnoj italiji koja je bila pošteđena prvog vala, ... po nekoj "logici" koju zastupamo ja i mutavi, sjeverna italija bi trebala imati , popriličan imunitet , i za sada tako stoji barem po broju mrtvih.. broj umrlih je 10-20-30x manji nego u prvom valu.(vidi sa histograma). ako ne pređe preko 300-400 mrtvih dnevno u sjevernoj italiji onda znači da je to to..

treba vidjeti koliko će južna italija najebati
a zna li se koliko će im taj imunitet trajati?
jasno, pod uvjetom da ga uopće imaju ili da ga imaju još uvijek

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2020, 21:18

Ti si se uhvatio Bakića jer ti njegovo mišljenje najviše odgovara i nema teorije da išta drugo postoji. Ko svojevremeno onog debila iz sdp-ove vlade jel Grgic ili Grcic ne sjecam se vise.

Sto se tice imuniteta guglaj malo vise.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 11/10/2020, 21:19

AssadNaPodmornici wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Dakle ukratko prouke tvoga pisanja....imunitet traje vječno i svi stariji zaslužuju umrijeti?

1) neznamo još za imunitet. nadaj mo se, googla sam nešto na tu temu, još nisu sigurni šta je sa imunitetom, jer nije prošlo dovoljno vremena. možda će trajati, to bi bilo super, možda neće , to bi bilo loše, a možda će biti između , neki djelomični imunitet,
2)više će ljudi umrijeti od zaostoja ekonomije i bolnica i svega ostaloga od bolesti čiji je realni IFR 0.1%

onda kad pišeš o imunitetu, na što se oslanja tvoja "logika" i tvoje ekspertize?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2020, 21:20

Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:

ma pusti ti druga KIma, nego reci nam zašto u Italiji nakon one strahote od brojeva i zaraženih i umrlih,  ide drugi krug?
Zato što su metiljavi...
vrlo znanstven odgovor
takav sam i očekivala

Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična - Page 2 Italy_10 sada italija ponovo obara "rekorde".. međutim.. tamo u prvom valu, umiralo ih je dnevno 700-900 od korone(neću ulaziti u metodologiju i eventualne greške liječnika).. sada dnevno 20-30 .. moglo bi to doći od 50 ako se nastavi ovaj trend..
međutim 600,700,800,900 kao što je bilo prije pola godine? nadam se da je to iza nas.

btw, "potencijal" je u južnoj italiji koja je bila pošteđena prvog vala, ... po nekoj "logici" koju zastupamo ja i mutavi, sjeverna italija bi trebala imati , popriličan imunitet , i za sada tako stoji barem po broju mrtvih.. broj umrlih je 10-20-30x manji nego u prvom valu.(vidi sa histograma). ako ne pređe preko 300-400 mrtvih dnevno u sjevernoj italiji onda znači da je to to..

Vele oko 3mj. Doduše isto tako misle da ljudi koji se zaraze kasnije nebi trebali imati tesku sliku. Sve jos valjda spekuliraju nitko se ne usudi jos tocno reci da je nesto ovako ili onako, tj skoro nitko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 11/10/2020, 21:22

MaximusDecimusMiridije wrote:
Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:

Zato što su metiljavi...
vrlo znanstven odgovor
takav sam i očekivala

Vele oko 3mj. Doduše isto tako misle da ljudi koji se zaraze kasnije nebi trebali imati tesku sliku. Sve jos valjda spekuliraju nitko se ne usudi jos tocno reci da je nesto ovako ili onako, tj skoro nitko.
ma znam ja sve to Maxo, pitam stručnjake yodu i mutavog :)

da, nitko se ne usudi, osim njih dvojice :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/10/2020, 21:26

ne znamo još za imunitet. držimo fige da djeluje? zar svima ne bi bilo u interesu to?

a što se tiče scenarija da će se države opet zaključavati na dva - tri mjeseca(mi smo se zaključali na 1 mjesec a od tada smo u švedskom modelu), to zaboravite, radi tih ključanja USA država se skoro raspala , bili su na rubu građasnkog rata, većina država svijeta je ušla u najveću recesiju od 1929 i zadužili su se za idućih 5generacija,, USA se zadužila sa koliko trilijuna $, EU isto tako za koji trilijun €

šta mislite tko će vraćati lovu? još jedno zaključavanje i moći ćete zaboraviti na penzije i zdravstveno starcima pa će tek tada umirati od gladi i nedostatka ljekova

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2020, 21:28

Ako ne znaš zašto ti je svaki drugi post...realan mortalitet toliko i toliko. Imunitet traje toliko i toliko? To nisu upitne recenice niti uvod u raspravu nego tvrdnje. Stoga ne vrludaj majkumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/10/2020, 21:29

AssadNaPodmornici wrote:Koliko ih je umrlih u Bergamo
oni su steli trajni imunitet, njima korona ne mre više ništa...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Noor 11/10/2020, 21:31

AssadNaPodmornici wrote:ne znamo još za imunitet.
onda i piši da NE ZNAMO, umjesto da tvrdiš nešto što se ni znanstvenici ne usude još uvijek

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2020, 21:31

michaellcmacha wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Koliko ih je umrlih u Bergamo
oni su steli trajni imunitet, njima korona ne mre više ništa...

Evo ga na. Yothu Yindi has spoken the truth is in the field.

Ajte pozdrav.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/10/2020, 21:32

Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

onda kad pišeš o imunitetu, na što se oslanja tvoja "logika" i tvoje ekspertize?

pa upišeš u google covid-19 immunity i evo copy paste prvi članak sa linka

https://www.healthline.com/health-news/how-long-does-immunity-last-after-covid-19-what-we-know

can you get covid twice

prvi link sa tražilice

https://www.bbc.com/news/health-52446965

za sada znaju da djeluje sigurno par mjeseci.
i nadaju se da bi mogao djelovati dugoročno, ali to nažalost ćemo tek saznati. gle nisam niti ja stručnjak niti genetičar ako ne znaju najbolji stručnjaci da li djeluje dugoročno, onda neznam niti ja. ja se nadam da je. jedna o teorija je da djeluje djelomično, preboliš, a kada te napadne drugi put ne čini ti štetu i u populaciji ubija puno manje nego prvi put..

najgore je da svaki put ubija 0.1% ili 0.2% populacije.. čini se "malo", međutim kada bi svake godine to se vraćalo, to bi značilo da vjerojatno bi se prosječan život skratio za nekoliko godina , nakon 65godine bi ti bila "lutrija"(i ovako je realno ali ovo bi bila još gora lutrija)

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/10/2020, 21:32

Noor wrote:
onda i piši da NE ZNAMO, umjesto da tvrdiš nešto što se ni znanstvenici ne usude još uvijek
šta ja to točno tvrdim?
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/10/2020, 21:35

znamo sve u vezi imuniteta, a to je da ne igra nikakvu ulogu u ovoj priči... kao niti cjepiva koja, bez obzira što ih ima trenutno preko 50 u nekoj od faza istraživanja, na kraju neće biti ni korištena jer neće biti učinkovita... morat ćemo pričekati nekakav koktel lijekova s kojima ćemo ublažavati posljedice bolesti i eventualno usporavati progresiju štete izvan respiratornog sustava, na druge organske sustave...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/10/2020, 21:39

ok. evo vam jebeni sažetak. prvo da opet ponovim, iako nisam član HDZa niti u vlasti države RH, niti član nekog stožera, niti glasač HDZa - dakle sve skupa neman utjecaj na našu politiku borbe protiv korona virusa za razliku od par vas - podržavam naš stožer , ocjena 4/5 do sada, ali ponavljam za razliku od vas, ja neman utjecaja na to. ero zagovara model iz novog zelanda al naš stožer ide na imunitet krda i švedski sistem :D a ero još ima funkciju u partiji i tako i drugi.

, moj sažetak po stoti put.

1)mi trebamo vako nastaviti. nikakva zaključavanja niti gluposti. dakle sustav funkcionira kao i do sada 95%, kada ste u skupni sa rizičnim osobama, obvezno stavite masku na brnjicu i držite distancu. mi ostali ćemo to uhvatiti i preboliti ,a držite distancu i pazite starije

2)ja se nadam da imunitet čopora će djelovati , nadam se za sve nas. ako ne djeluje jebiga, - međutim unatoč tome sve jedno neće biti zaključavanja , jer već sada u mass medije dolaze stvari tipa da lockdowni ubijaju više ljudi nego sama bolest. ekonomski je ne izdrživo, u svakom slučaju ako i nebudu djelovali imuniteti i cijepiva, sve jedno nemože ljudska rasa ostati zaključana , umrit ćemo od gladi, vidjeli ste posljedice radi ekonomske krize..

amerika skoro upala u građanski rat, koliko će biti razvoda brakova, pada nataliteta, psiho-oštećenja kod odraslih i mladih zbog zaključavanja?(a zanimljivo sve ove nabrojane skupine gotovo pa imune na bolest - statistički). tako da stožer naš radi dobar posao, odbacuju lockdowne, sva sreća da Ero iako je HDZovac na funkciji , da ga ne slušaju
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 11/10/2020, 21:41

AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

https://www.healthline.com/health-news/how-long-does-immunity-last-after-covid-19-what-we-know

can you get covid twice

prvi link sa tražilice

i nadaju se da bi mogao djelovati dugoročno, ali to nažalost ćemo tek saznati. gle nisam niti ja stručnjak niti genetičar ako ne znaju najbolji stručnjaci da li djeluje dugoročno, onda neznam niti ja. ja se nadam da je.  jedna o teorija je da djeluje djelomično, preboliš, a kada te napadne drugi put ne čini ti štetu i u populaciji ubija puno manje nego prvi put..

najgore je da svaki put ubija 0.1% ili 0.2% populacije.. čini se "malo", međutim kada bi svake godine to se vraćalo, to bi značilo da vjerojatno bi se prosječan život skratio za nekoliko godina , nakon 65godine bi ti bila "lutrija"(i ovako je realno ali ovo bi bila još gora lutrija)
The new coronavirus, Sars-CoV-2, has not been around long enough to know how long immunity lasts
it is also not understood what happens to T cells in the long term
Will the common cold give me immunity to coronavirus? Maybe. (And maybe not.) How common this is and how much protection it gives is still unknown.

dakle...ne zna se ništa, pa su tvoje i mutave šarlatanske ekspertize više nego smiješne
jednog dana ćemo doći do imuniteta...cijepljenjem, i onda ćete vas dvojica vikati...eto, jesmo mi vama ovdje cijelo vrijeme govorili!!! :^0

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/10/2020, 21:41

michaellcmacha wrote:znamo sve u vezi imuniteta, a to je da ne igra nikakvu ulogu u ovoj priči... kao niti cjepiva koja, bez obzira što ih ima trenutno preko 50 u nekoj od faza istraživanja, na kraju neće biti ni korištena jer neće biti učinkovita... morat ćemo pričekati nekakav koktel lijekova s kojima ćemo ublažavati posljedice bolesti i eventualno usporavati progresiju štete izvan respiratornog sustava, na druge organske sustave...

moguće i to-.. najgori scenarij, nedjeluje imunitet niti cijepiva.. djeluju eventualno ljekovi koje su dali donaldu trumpu.

kužite u svakom scenariju život ide dalje - čak i ovom najgorem. razlika će biti što onda jebiga društvo će se izmjeniti, manje će biti rukovanja i grljenja bake i djedova.
ali zaboravite više na masovna zaključavanja, umrit ćemo od gladi

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 11/10/2020, 21:42

AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
šta ja to točno tvrdim?
još malo i imunitet krda
još malo i imunitet krda
još malo i imunitet krda

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/10/2020, 21:44

Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

can you get covid twice

prvi link sa tražilice

i nadaju se da bi mogao djelovati dugoročno, ali to nažalost ćemo tek saznati. gle nisam niti ja stručnjak niti genetičar ako ne znaju najbolji stručnjaci da li djeluje dugoročno, onda neznam niti ja. ja se nadam da je.  jedna o teorija je da djeluje djelomično, preboliš, a kada te napadne drugi put ne čini ti štetu i u populaciji ubija puno manje nego prvi put..

The new coronavirus, Sars-CoV-2, has not been around long enough to know how long immunity lasts
it is also not understood what happens to T cells in the long term
Will the common cold give me immunity to coronavirus? Maybe. (And maybe not.)  How common this is and how much protection it gives is still unknown.

dakle...ne zna se ništa, pa su tvoje i mutave šarlatanske ekspertize više nego smiješne
jednog dana ćemo doći do imuniteta...cijepljenjem, i onda ćete vas dvojica vikati...eto, jesmo mi vama ovdje cijelo vrijeme govorili!!!  :^0

kakve moje expertize :D pa ja prvi govorim da ne znamo za imunitet krda, da se je ja samo jebeno nadam da djeluje :D

samo sam ja protivnik lockdowna kina/australija/škotska/novi zeland/države gdje su demokrati na vlasti u USA sustava - smatram da je to debilno.
ja sam pobornik švedskog/hrvatskog/bjeloruskog/države gdje su republikanci na vlasti sustava - na floridi ne moraju niti maske nositi -

naravo ja sam ipak ZA maske ali u određenim uvjetima.. u trgovinama ih stavim prekokurca, vidim većina ljudi ih ne nosi ili ih nepravilno nosi. ali kada sam bio kod jedne bake od 80godina, uredno sam stavio masku i držao distancu, nitko mi nije trebao ništa govoriti

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics