Mustafa efendija Cerić : Milanoviću , gladni ste bosanske zemlje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mustafa efendija Cerić : Milanoviću , gladni ste bosanske zemlje
Nećemo nego ćemo ih u Njemačku da poraste AfD.mobiu$ wrote:I ovo je nekakav duhovnik, zamislite kršćanskog svećenika da se ovako obraća predsjedniku države.
Ne zanima nas bosanska zemlja, al teraj njega i njegovu pastvu iz cijele Europe u Aziju.
Tamo i spadaju - vukojebine po Magrebu, 11. st.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema uopće smisla da se mi kačimo s narodom. Pa ne tražimo ukidanje muslimanskog člana predsjedništva. Fino blokada , država neperspektivna , Njemačka triba radnu snagu i ajmo kufere i pražnjenje Federacije od BiH mislimana.
RS ćemo dodatno ojačat a kako bude rastao antiislam u Europi onda če je i Europa još više utvrdit.
Nema u Nato , nema u EU , nema naprijed dok se ne promjeni izborni zakon i Hrvatska ne dobije svog člana predsjedništva.
RS ćemo dodatno ojačat a kako bude rastao antiislam u Europi onda če je i Europa još više utvrdit.
Nema u Nato , nema u EU , nema naprijed dok se ne promjeni izborni zakon i Hrvatska ne dobije svog člana predsjedništva.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema uopće smisla da se mi kačimo s narodom. Pa ne tražimo ukidanje muslimanskog člana predsjedništva. Fino blokada , država neperspektivna , Njemačka triba radnu snagu i ajmo kufere i pražnjenje Federacije od BiH mislimana.
Pa mi s Bošnjacima i imamo problema.
Tko je birao našima Komšića? Nije valjda sam Bakir. Moraš bit čisto proklet i pokvaren, doći na biralište i birati Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva, iako si Bošnjak.
To je čista, masovna, nepatvorena mržnja, i treba biti jednom, za sva vremena, načistu s tim. To je istina, teška istina, ali istina. Oni su sami zadali takve parametre, potrebno je zbilja da narod mrzi narod da mu izabere Komšića, čak i uz ovakav izborni zakon.
Guest- Guest
Pa zato ćemo ih blokirat a oni če malo pomalo pravac Njemačka. Bolje nego etničko čišćenje.
2014-04-11
A u Njemačkoj će povećati udio muslimana u istoj i povećati antiislam kao reakciju pa će ih tamo dočekati Gestapo.RayMabus wrote:Pa zato ćemo ih blokirat a oni če malo pomalo pravac Njemačka. Bolje nego etničko čišćenje.
2014-04-11
Znam. Vjerojatno nisi bio na forumu kad sam ja reka da ću pobiti 300 tisuća Bošnjaka jer je to brojka koja je izglasala Komšića sva tri puta.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Nema uopće smisla da se mi kačimo s narodom. Pa ne tražimo ukidanje muslimanskog člana predsjedništva. Fino blokada , država neperspektivna , Njemačka triba radnu snagu i ajmo kufere i pražnjenje Federacije od BiH mislimana.
Tko je birao našima Komšića? Nije valjda sam Bakir. Moraš bit čisto proklet i pokvaren, doći na biralište i birati Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva, iako si Bošnjak.
To je čista, masovna, nepatvorena mržnja, i treba biti jednom, za sva vremena, načistu s tim. To je istina, teška istina, ali istina. Oni su sami zadali takve parametre, potrebno je zbilja da narod mrzi narod da mu izabere Komšića, čak i uz ovakav izborni zakon.
A ja imam veze gori jer sam anđeoska hijerarhija a i demoni su anđeli pa na kraju konzultacija s ostatkom viših hijerarhija donijeli smo odluku da mi se udovolji al da ih neću pobiti nego protjerati u Njemačku a da će ih tamo dočekati Gestapo.
Sve ide po planu.
2014-04-11
Opa bato...što sad?
Sad ćemo mi biti krivi zbog podjele BiH i unšenja nacionalizma...
Sad ćemo mi biti krivi zbog podjele BiH i unšenja nacionalizma...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Znam. Vjerojatno nisi bio na forumu kad sam ja reka da ću pobiti 300 tisuća Bošnjaka jer je to brojka koja je izglasala Komšića sva tri puta.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Nema uopće smisla da se mi kačimo s narodom. Pa ne tražimo ukidanje muslimanskog člana predsjedništva. Fino blokada , država neperspektivna , Njemačka triba radnu snagu i ajmo kufere i pražnjenje Federacije od BiH mislimana.
A ja imam veze gori jer sam anđeoska hijerarhija a i demoni su anđeli pa na kraju konzultacija s ostatkom viših hijerarhija donijeli smo odluku da mi se udovolji al da ih neću pobiti nego protjerati u Njemačku a da će ih tamo dočekati Gestapo.
Sve ide po planu.
Dobar vam je i plan i odluka.
Treba to iz cijele Europe poslati za Magreb i subsaharsku Afriku.
Guest- Guest
Sad im ide blokada a Njemačka triba radnu snagu i iselit će ih 300 tisuća s ovih područja di su glasali u Njemačku.
To je bolje nego da ih pobijem kako sam prvotno tija al u dogovoru s ostalima koji nisu vojno krilo GF našli smo bolje vojno rješenje koje ne uključuje klanje.
Svi u Njemačku i povećat broj muslimana i raste AfD ( antiislam ).
To je bolje nego da ih pobijem kako sam prvotno tija al u dogovoru s ostalima koji nisu vojno krilo GF našli smo bolje vojno rješenje koje ne uključuje klanje.
2014-04-11
Ja sam Hrvat. Spreman sam cijelu Njemačku zapalit da dobijem ono šta ja oću.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Znam. Vjerojatno nisi bio na forumu kad sam ja reka da ću pobiti 300 tisuća Bošnjaka jer je to brojka koja je izglasala Komšića sva tri puta.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Nema uopće smisla da se mi kačimo s narodom. Pa ne tražimo ukidanje muslimanskog člana predsjedništva. Fino blokada , država neperspektivna , Njemačka triba radnu snagu i ajmo kufere i pražnjenje Federacije od BiH mislimana.
Sve ide po planu.
Dobar vam je i plan i odluka.
Treba to iz cijele Europe poslati za Magreb i subsaharsku Afriku.
Trpaj.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sad im ide blokada a Njemačka triba radnu snagu i iselit će ih 300 tisuća s ovih područja di su glasali u Njemačku.
Inače meni ovo, uz izvjesne akhm korekcije izgleda kao solidna platforma za pregovore oko jedinica lokalne i regionalne samouprave.
Guest- Guest
Vid samo Veliku Kladušu, tamo SDA i Bakir nikad neće imati prolaza, tamo Babo vlada.
Guest- Guest
A znaš zašto se Bakir oštro protivi izmjenama izbornog zakona ?mobiu$ wrote:Vid samo Veliku Kladušu, tamo SDA i Bakir nikad neće imati prolaza, tamo Babo vlada.
Kad bi se to promjenilo onda ovih 300 tisuća Bošnjaka može glasat jedino za bošnjačkog člana predsjedništva a ti bi glasali svakako jer pogledaj Tuzlu koja je socijalističko gnijezdo.
Bakir se boji da SDP dobije izbore za bošnjačkog člana predsjedništva.
Zato toliki otpor jer promjena izbornog zakona u Federaciji u praksi znači da Hrvatska dobija svog člana a SDA gubi.
2014-04-11
Promjena izbornog zakona u Federaciji = izbacivanje SDA bošnjačkog člana predsjedništva a postavljanje SDP bošnjačkog člana predsjedništva.
Smrt fažismu sloboda narodu.
Smrt fažismu sloboda narodu.
2014-04-11
To ti je pravi razlog zašto se SDA protivi promjeni izbornog zakona i zato Bakir na to neće pristat i ode BiH u trajnu blokadu i masovno iseljavanje.
2014-04-11
Žali se danas austrijskoj ambasadorici da ga Hrvatska uvjetuje promjenama izbornog zakona a da on to neće prihvatiti jer je ucjena.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbegovic-vijece-ministara-i-parlamentarna-skupstina-u-stanju-blokade/201007124
Nemoj ti. Nastavi i dalje to odugovlačit do izbora da ne bi onda Bošnjaci glasali za SDP a ne tebe.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbegovic-vijece-ministara-i-parlamentarna-skupstina-u-stanju-blokade/201007124
Nemoj ti. Nastavi i dalje to odugovlačit do izbora da ne bi onda Bošnjaci glasali za SDP a ne tebe.
2014-04-11
Bakirov plan je ovaj : odugovlačit će jer realno BiH sigurno iduće dvije godine neće ni u EU ni u Nato. On čak i kad bi tija se sad rješit Komšića ne može jer mu ovaj triba na lokalnim izborima i u predsjedništvu BiH.
Može ga se počet rješavat tek par mjeseci prije izbora dakle za dvije godine al onda je malo vreman za promjenu izbornog zakona i ide se na izbore i tu su dva scenarija :
Komšić četvrti put ili Čović
Bakiru i SDA je vitalno bitno da se taj zakon ne donese jer onda će Bošnjaci glasat samo za bošnjačkog člana a Tuzla bi onda mogla nadjačat Bakira i SDA u tom slučaju gubi sve.
To je jedini razlog zašto neće biti promjene izbornog zakona do idućih izbora.
Može ga se počet rješavat tek par mjeseci prije izbora dakle za dvije godine al onda je malo vreman za promjenu izbornog zakona i ide se na izbore i tu su dva scenarija :
Komšić četvrti put ili Čović
Bakiru i SDA je vitalno bitno da se taj zakon ne donese jer onda će Bošnjaci glasat samo za bošnjačkog člana a Tuzla bi onda mogla nadjačat Bakira i SDA u tom slučaju gubi sve.
To je jedini razlog zašto neće biti promjene izbornog zakona do idućih izbora.
2014-04-11
Ja sam Mostovac i meni ovaj scenario savršeno odgovara jer ako pobjedi Komšić Plenkovic će biti jako ljut i ide teška blokada BiH svim sredstvima a ako pobjedi Čovic postoji opasnost da onda Plenkovic zaboravi da triba mijenjati zakon jer je donio pobjedu.
Dakle najgora opcija je pobjeda Čovica a zakon nije promjenjen i onda HDZ opet zaboravi promjenit zakon.
To se već jednom desilo kad je Čović bija na vlasti.
Zato će mu Most pomrsit te izbore jer će se uključiti i uzeti Čoviču glasove tako da ne može dobiti Komšića ako nema promjene zakona prije.
Dakle najgora opcija je pobjeda Čovica a zakon nije promjenjen i onda HDZ opet zaboravi promjenit zakon.
To se već jednom desilo kad je Čović bija na vlasti.
Zato će mu Most pomrsit te izbore jer će se uključiti i uzeti Čoviču glasove tako da ne može dobiti Komšića ako nema promjene zakona prije.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mustafa Cerić : TVORAC TERORISTIČKE MREŽE:
» Mustafa Cerić i Bošnjaci prijete linčom novinaru VL-a
» Mustafa Cerić: Nije Bajram, nego Hižaslav
» Emeritus reis-ul-ulema efendija Cerić jučer i danas. A sutra?
» Efendija Cerić: Drago mi je što je Komšić izabran umjesto Čovića i što su ga izabrali Bošnjaci
» Mustafa Cerić i Bošnjaci prijete linčom novinaru VL-a
» Mustafa Cerić: Nije Bajram, nego Hižaslav
» Emeritus reis-ul-ulema efendija Cerić jučer i danas. A sutra?
» Efendija Cerić: Drago mi je što je Komšić izabran umjesto Čovića i što su ga izabrali Bošnjaci
Page 2 of 2