ono kad ti je ćale vlasnik "Pinka..."
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
ono kad ti je ćale vlasnik "Pinka..."
Aleksandar Mitrović, sin vlasnika televizije 'Pink' Željka Mitrovića, osuđen je u utorak na srpskom Prvom osnovnom sudu na 11 mjeseci kućnog zatvora uz elektronski nadzor, kao i zabranu upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od godinu dana, zbog prometne nesreće iz srpnja 2013. kada je na pješačkom prijelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godšinju Andreu Bojanić, piše Nova.rs.
Mitrović nije prisustvovao izricanju presude.
Sutkinja je u obrazloženju presude navela razloge zbog kojih je Mitrović proglašen krivim za nesreću u kojoj je stradala Andrea (17).
'Proglašava se krivim što se 18. 7. 2013. godine u 22.45 na kolniku Ustaničke ulice nije pridržavao prometnih propisa i kretao se većom brzinom od dozvoljene koja je bila ograničena na 50 kilometara na sat i tom prilikom počinio teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa', kazala je sutkinja i dodala da je presuda ista kao i prethodna, odnosno da se u ponovljnom postupku nisu promijenile okolnosti. Osim toga, Mitroviću je naloženo da plati sudske troškove.
Aleksandar Mitrović je 18. srpnja 2013. godine, vozeći džip marke BMW, na pješačkom prijelazu udario i usmrtio 17-godišnju Andreu Bojanić.
Tužiteljstvo je u optužnici tvrdilo da je Mitrović u trenutku nesreće vozio brzinom većom od 81 kilometar na sat, a od siline udarca, Andrea je odletjela 29 metara.
Mitrović je nakon nesreće pobjegao sa lica mjesta, da bi se naknadno sam prijavio policiji, u pratnji oca Željka.
Otac Andree Bojanić, koji je prisustvovao izricanju presude, nije želio komentirati presudu, kao ni njegovi odvjetnici.
Mitrović nije prisustvovao izricanju presude.
Sutkinja je u obrazloženju presude navela razloge zbog kojih je Mitrović proglašen krivim za nesreću u kojoj je stradala Andrea (17).
'Proglašava se krivim što se 18. 7. 2013. godine u 22.45 na kolniku Ustaničke ulice nije pridržavao prometnih propisa i kretao se većom brzinom od dozvoljene koja je bila ograničena na 50 kilometara na sat i tom prilikom počinio teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa', kazala je sutkinja i dodala da je presuda ista kao i prethodna, odnosno da se u ponovljnom postupku nisu promijenile okolnosti. Osim toga, Mitroviću je naloženo da plati sudske troškove.
Aleksandar Mitrović je 18. srpnja 2013. godine, vozeći džip marke BMW, na pješačkom prijelazu udario i usmrtio 17-godišnju Andreu Bojanić.
Tužiteljstvo je u optužnici tvrdilo da je Mitrović u trenutku nesreće vozio brzinom većom od 81 kilometar na sat, a od siline udarca, Andrea je odletjela 29 metara.
Mitrović je nakon nesreće pobjegao sa lica mjesta, da bi se naknadno sam prijavio policiji, u pratnji oca Željka.
Otac Andree Bojanić, koji je prisustvovao izricanju presude, nije želio komentirati presudu, kao ni njegovi odvjetnici.
ubiješ curu na pješačkom, dobiješ zabranu izlazaka.
Otac nije komentirao presudu.
Prodao se il koji kurac.
Prodao se il koji kurac.
dijagram-
2015-08-09
Re: ono kad ti je ćale vlasnik "Pinka..."
Jebem mu mater.
I njegovom ćaći jebem mater.
I ta televizija je živi otrov i smeće. Ja bi radije umro od gladi nego radio na toj kafani najnižih strasti, turbo trash folka i plastičnjača...
Otkud mu samo hrabrost da pred sudom prizna ko mu je ćaća (koji je btw. kupio jahtu bez osnovnih znanja o marini, vezu i pravilima, ali bahatiti se znao, iako ima manje para od 90% vlasnika jahti u toj marini)?
Treba familija primjeniti vendettu, nema druge.
I njegovom ćaći jebem mater.
I ta televizija je živi otrov i smeće. Ja bi radije umro od gladi nego radio na toj kafani najnižih strasti, turbo trash folka i plastičnjača...
Otkud mu samo hrabrost da pred sudom prizna ko mu je ćaća (koji je btw. kupio jahtu bez osnovnih znanja o marini, vezu i pravilima, ali bahatiti se znao, iako ima manje para od 90% vlasnika jahti u toj marini)?
Treba familija primjeniti vendettu, nema druge.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:
pa vidi što se pižonu dogodilo od gledanja tog sranja, sjebalo mu ono malo mozga što je imao
pazi dete kreten zgazilo maloljetnicu na zebri, vozio preko osamdeset - moguće i više jer je mala letjela 30 metara, i ni dana robije...
Išao je on 100, i pošteno i više, ako je letjela 29 metara horizontalno od točke udara. Pitanje je da li je bilo kakvog kočenja uopće bilo.
Ćale đubre, mali đubre i ubojica, kako će TV biti normalna... to treba užgat.
Ćale đubre, mali đubre i ubojica, kako će TV biti normalna... to treba užgat.
Guest- Guest
Jebote osobno bi mu prekinuo vrat da je sad ispred mene.
Guest- Guest
opet u tuđe dvorište gledamo?
kaj nismo imali i kod nas sineke. od makarske do ilice u zagrebu.
sve fini sineki, di bi on gazio?
tomo najviše voli sam narezat talijane za sendviče.
neke sinkopira, neke pregazi. ili izlesira.
2014-12-30
veber wrote:opet u tuđe dvorište gledamo?
Dakle, tko je rekao išta drukčije?
Mali je zbrisao u Švicarsku, sjećaš li se možda da sam ga branio na temi? Provjeri si na serveru, jer ja se sjećam.
Nisam, dapače, reakcija je bila identična.
I uvijek će i biti.
Ali ti Mitrovići su evidentna kategorija bahate đubradi za sebe, naprosto užgat.
Guest- Guest
boli me kiki kaj se dešava u srbiji.
a nitko ne objavi temu da je lik mrtav pijan pogazio tri curice u bad toelzu.
zakaj?
zato jer svima fali ta jebena juga i gledaju kaj turci rade.
zakaj?
2014-12-30
veber wrote:boli me kiki kaj se dešava u srbiji.
zakaj?
Ima nešto u tome. Neke navike je teško prekinuti.
Neki ovdje žive u Srbiji i maltene žive na opskurnom hrvatskom forumu. E to mi je još teže za pojmiti.
Guest- Guest
veber wrote:opet u tuđe dvorište gledamo?
Tom iz makarske su smanjili s 6 i pol godina na 4 i pol pa se digla frka radi obrazloženja, ali on je svoje odrobijao...
nije poanta u tome.marcellus wrote:veber wrote:opet u tuđe dvorište gledamo?
Tom iz makarske su smanjili s 6 i pol godina na 4 i pol pa se digla frka radi obrazloženja, ali on je svoje odrobijao...
2014-12-30
veber wrote:nije poanta u tome.marcellus wrote:veber wrote:opet u tuđe dvorište gledamo?
je... jer ovog su pustili doma de facto
a osim toga, nitko nije rekao da je sudstvo u hrvatistanu nešto puno bolje, uostalom evo horvatinčić još vani, doduše on je bar pravomoćno osuđen
doduše ajde bar je ona obersnelova ubrala robiju
mir Kmetje...kad bute naucili da se Velmožama drugačije sudi,neg vama Gologuziji...??
Cekte iduci rat,kad opet bute mogli nesh malo izkapitalizirati..dotle..mučte..
Cekte iduci rat,kad opet bute mogli nesh malo izkapitalizirati..dotle..mučte..
Guest- Guest
svakako pročitaj veleumni tekst kolege nam srbimirovića.marcellus wrote:a osim toga, nitko nije rekao da je sudstvo u hrvatistanu nešto puno bolje, uostalom evo horvatinčić još vani, doduše on je bar pravomoćno osuđen
ostavio je dubokoumnost odmah ispod tvog upisa.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jurica Pavičić i Ante Tomić na 'liniji ' Kurira,Informera,Alo i Pinka
» Cale ti
» Cale ti
» CALE TI
» ĆALE TI U ĐUBRETARIMA
» Cale ti
» Cale ti
» CALE TI
» ĆALE TI U ĐUBRETARIMA