Španjolska ekonomski problemi
Page 1 of 1
Španjolska ekonomski problemi
Ljevičarska vlada + Covid = ekonomsko rasulo.
https://novac.jutarnji.hr/novac/rasprave-i-rjesenja/investitori-pocinju-biti-vise-zabrinuti-za-spanjolsku-nego-sto-su-za-italiju-15023640
https://novac.jutarnji.hr/novac/rasprave-i-rjesenja/investitori-pocinju-biti-vise-zabrinuti-za-spanjolsku-nego-sto-su-za-italiju-15023640
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Španjolska ekonomski problemi
neka se zaključaju još više za prehladu čiji je fatality rate na razini gripe... to će im pomoći svakako
Kad shvatiš tko su glasači ljevičara u Španjolskoj shvatiti ćeš i zašto se zaključavaju.AssadNaPodmornici wrote:neka se zaključaju još više za prehladu čiji je fatality rate na razini gripe... to će im pomoći svakako
Penzioneri biraju vladu.
2014-04-11
ako mladi čija je šansa da umru od ovoga virusa jednaka šansi da ih udre grom, ne budu radili, neće biti niti njihovih penzija. tko im jebe mater. Kinezi sjebali cijeli svijet. Pustili virus, pitaj boga kako se oni nose sa virusom, nitko ne zna, lagali od početka, znamo sada da rade i žive normalno, aj, još 3 ili 4 mjesec se nije znalo kakav je virus, pa zaključavanja.. a sada znaš da je smrtonosnost virusa 0.1% kolika je i gripe, sve jedno budale od politiačra, novinara, "stručnjaka" ne priznaju grešku nego upiru..
onaj budala Nenad Jarić Dauenhauer je na indexu pisao kolumne da je virus 10 do 30 puta smrtonosniji nego jest,
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-je-covid19-toliko-opasan-ne-samo-zbog-ubojitosti/2195480.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-sada-znamo-o-koroni-a-nismo-znali-prije-par-mjeseci/2186974.aspx
i nije bio jedini. pun kurac je takvih stručnjaka, imaš eru na durgoj temi, as stavi link Američkog ministarstva zdravlja gdje ovi objave fatality rate da je oko 0.1% i onda mu ja copy paste njegov jebeni link, i on tvrdi da nije istina.
to je 0.1% za sve ljude koji se zaraze. za mlađe od 50godina, je 0.02% što je još puno manje . mi čija nam je šansa da umrremo od virusa 0.02% , bogte svaki put kada sam na moru kada upalim motore od glisera, jahte, jedrilice, katamarana, pun kurac mi je šansa veća da ću izginuti, pa opet radim posao, kada si na baušteli čim se popneš na skale veća je šansa, pa šta .. opet ljudi rade.
ovima kojima je veća šansa neka se zaključaju pola godine, a mi ostali ćemo preboljeti to sranje, i taman će doći i cijepivo i idemo dalje. jebo ih virus isusov. evo ona luda neudata frustrirana Makrotićka spominje zaključavanja. neće toga biti, mene nitko nije zaključa niti prvi put niti će drugi put
onaj budala Nenad Jarić Dauenhauer je na indexu pisao kolumne da je virus 10 do 30 puta smrtonosniji nego jest,
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-je-covid19-toliko-opasan-ne-samo-zbog-ubojitosti/2195480.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-sada-znamo-o-koroni-a-nismo-znali-prije-par-mjeseci/2186974.aspx
i nije bio jedini. pun kurac je takvih stručnjaka, imaš eru na durgoj temi, as stavi link Američkog ministarstva zdravlja gdje ovi objave fatality rate da je oko 0.1% i onda mu ja copy paste njegov jebeni link, i on tvrdi da nije istina.
to je 0.1% za sve ljude koji se zaraze. za mlađe od 50godina, je 0.02% što je još puno manje . mi čija nam je šansa da umrremo od virusa 0.02% , bogte svaki put kada sam na moru kada upalim motore od glisera, jahte, jedrilice, katamarana, pun kurac mi je šansa veća da ću izginuti, pa opet radim posao, kada si na baušteli čim se popneš na skale veća je šansa, pa šta .. opet ljudi rade.
ovima kojima je veća šansa neka se zaključaju pola godine, a mi ostali ćemo preboljeti to sranje, i taman će doći i cijepivo i idemo dalje. jebo ih virus isusov. evo ona luda neudata frustrirana Makrotićka spominje zaključavanja. neće toga biti, mene nitko nije zaključa niti prvi put niti će drugi put
Pa ja i ne izlazim iz kuće. Jednostavno bunker taktika i to je to. Cilo lito san se kupa il sam il ja i prijatelj plus dikad žena mu i dica. Evo tek prikjučer sestra došla nakon dva miseca a živi tri kilometra dalje i ošišala me.
Brate mili ti penzioneri ne rade , ako se netko može zaključat to su oni. Stoj doma i gotovo i čekaj da prođe.
Brate mili ti penzioneri ne rade , ako se netko može zaključat to su oni. Stoj doma i gotovo i čekaj da prođe.
2014-04-11
Ovi naši lopovi su koliko toliko nešto sezone i spasili a Španjolska totalni lom. Sad ooet problemi a vlada ljevičari i investitori kuže da će ova vlada kad potroši pare koje im je eu dala na socijalne slučajeve ( čitaj njihovo biračko tijelo ) lupat poreze.
Na vlasti su im socijalisti i Podemos a taj Podemos je ko naše Možemo.
SDP i Možemo im je na vlasti.
Na vlasti su im socijalisti i Podemos a taj Podemos je ko naše Možemo.
SDP i Možemo im je na vlasti.
2014-04-11
imaš ti i pravo kada bolje promislim. niti žene, niti dice, niti kučeta niti mačeta, a time bogami niti obveza niti potreba niti želja - kao budistički redovnik. možeš stati doma i rugat se , dok svijet propada radi prehlade
Ja san ti ABKO u vojsci. Ako netko nešto zna o tin stvarima u ovoj državi onda san to ja.AssadNaPodmornici wrote:imaš ti i pravo kada bolje promislim. niti žene, niti dice, niti kučeta niti mačeta, a time bogami niti obveza niti potreba niti želja - kao budistički redovnik. možeš stati doma i rugat se , dok svijet propada radi prehlade
Smanji kontakt. Izoliraj se.
2014-04-11
Virus ne može preživit u prirodi bez organizma na koji se uhvati dok taj organizam ne odbaci taj virus ili je virus prejak pa ubije organizam.
Dakle virus ne ide na životinje , samo na ljude.
Makni se od ljudi.
Dakle virus ne ide na životinje , samo na ljude.
Makni se od ljudi.
2014-04-11
Doduše mogu ga i životinje prenosit no tu se izgleda ne radi o tome da on uđe u dišni sustav nego samo usnu šupljinu jer ove jezikom poližu virus negdje i sad kako su natrpane u kavezima tako dođe do širenna virusa.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/danska-zbog-koronavirusa-ubija-milijun-nerceva-1435366
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/danska-zbog-koronavirusa-ubija-milijun-nerceva-1435366
2014-04-11
Maske koje nosite služe da kad dišete il kihnete ako ste zaraženi ne proširite virus oko sebe na druge.
To je glavna funkcija maski. Druga je da koliko toliko ako se to desi spriječi prenos no ako je virus pao na tu masku a vi je još niste skinuli s lica udahnuti ćete klicu.
Dakle osnovna stvar nošenja maske je da ako je netko zaražen ne diše okolo da drugi ne usisaju kužni zrak.
To je glavna funkcija maski. Druga je da koliko toliko ako se to desi spriječi prenos no ako je virus pao na tu masku a vi je još niste skinuli s lica udahnuti ćete klicu.
Dakle osnovna stvar nošenja maske je da ako je netko zaražen ne diše okolo da drugi ne usisaju kužni zrak.
2014-04-11
Virus je poprilično zarazan ( prenosiv ). Klice su male težine i ne padaju brzo na tlo dakle prenos zrakom. Također i dodirom ako vam uđe u neku od tjelesnih šupljina ( uho , nos , oči dakle najčešće lice il rukama nešto taknete pa prste ugurate u te otvore ).
Prvih par dana obično nema simpotoma dakle vanjski znakovi ništa i svi su sumnjivi i onda počnu vanjski znakovi i otprilike od dva do tri tjedna traje dok organizam to ne posere vanka ili ga virus dokrajči.
Nakon toga imate imunitet do tri mjeseca koji nakon toga počme opadat.
Prvih par dana obično nema simpotoma dakle vanjski znakovi ništa i svi su sumnjivi i onda počnu vanjski znakovi i otprilike od dva do tri tjedna traje dok organizam to ne posere vanka ili ga virus dokrajči.
Nakon toga imate imunitet do tri mjeseca koji nakon toga počme opadat.
2014-04-11
Prvi val virusa likvidirat će sve koji se ne mogu ili neće izolirat.
Nakon toga opada smrtnost jer u tom prvom valu padaju ti slabiji organizmi te jedan dio stanovništva dobije imunitet na tri mjeseca najmanje s tim da to može držat do godinu dana od slučaja do slučaja.
Prvi val je najgori.
Nakon toga opada smrtnost jer u tom prvom valu padaju ti slabiji organizmi te jedan dio stanovništva dobije imunitet na tri mjeseca najmanje s tim da to može držat do godinu dana od slučaja do slučaja.
Prvi val je najgori.
2014-04-11
Danas imate 370 novih slučajeva i pet mrtvih. Znači da virus masovno kola populacijom.
Ovih 370 će za 15 - 20 dana postat imuni a ovih pet više ne dišu dakle nisu više prenosnici virusa u populaciji.
To je čišćenje. Zatvori se u kuću i nikoga ne puštaj.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-posljednja-24-sata-cak-363-nova-slucaja-zaraze-koronavirusom-umrlo-pet-osoba-15023641
Odgodi sve socijalne kontakte i druženja.
Ovih 370 će za 15 - 20 dana postat imuni a ovih pet više ne dišu dakle nisu više prenosnici virusa u populaciji.
To je čišćenje. Zatvori se u kuću i nikoga ne puštaj.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-posljednja-24-sata-cak-363-nova-slucaja-zaraze-koronavirusom-umrlo-pet-osoba-15023641
Odgodi sve socijalne kontakte i druženja.
2014-04-11
ma ne mogu socijalisti imat ekonomske probleme
di to ima
di to ima
2014-04-19
Što ne primjene jedan od paketa mjera Milke Planinc i riješe situaciju.
dijagram-
2015-08-09
Socijalisti + Možemo ( Radnička fronta ).prckov wrote:ma ne mogu socijalisti imat ekonomske probleme
di to ima
Izbori bili pred kraj prošle godine , taman pred virus i sad će vladat iduće četiri godine. Katastrofa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Socijalisti + Možemo ( Radnička fronta ).prckov wrote:ma ne mogu socijalisti imat ekonomske probleme
di to ima
Izbori bili pred kraj prošle godine , taman pred virus i sad će vladat iduće četiri godine. Katastrofa.
znaci ekonomija ce im procvjetat
bice im ko nikad
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Similar topics
» Problemi..problemi..Goran Marić odbija ući u Vladu?...MOST daje podršku Mariću
» Hrvatska Španjolska
» Španjolska Hrvatska 6:0
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» Španjolska ide na nove izbore
» Hrvatska Španjolska
» Španjolska Hrvatska 6:0
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» Španjolska ide na nove izbore
Page 1 of 1